Kétperces üvöltözés után jött rá az indiai híradós, hogy összekeverte vendégeit
Az amerikai külpolitikai kommentátornak címzett szavait egy ukrán újságírónak címezte a híradós.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindenkinek ajánlom megtekinteni ezt a riportot. Igaza lesz szerintem most Tarjányi Péternek az orosz haderővel kapcsolatban...mennek előre amíg a céljukat el nem érik, és most már lehet akármennyi civil áldozat.
Még örülnek szerintem ezt majd 8 hónap múlva kell tőlük megkérdezni....- Meg vannak győződve arról, hogy Oroszország most olyasmit vív Ukrajnában, mint a Nagy Honvédő Háború. Ez az első. És a második dolog... és nagyon világossá tették számomra... nem igazán törődnek a következményekkel. És még ennél is több, üdvözölik ezt.
Megkérdeztem, nem félnek-e attól, hogy Oroszországot mindentől elzárják, és visszajönnek azok az idők, amikor országuknak nincs kapcsolata a külvilággal... De nem, ez nem zavarja őket. Ellenkezőleg. Még örülnek is ennek.
Szerintem ennek a Válasz online által készített interjúnak azért vannak figyelemre méltó mozzanatai. Arra a kérdésre, hogy Európa tudna-e védekezni egy atomcsapás esetén, igen egyértelmű volt a válasz. Csak az USA-nak vannak érzékelő rendszerei, s mivel az Északi-sarkon keresztül történne a támadás, ide irányul az észlelés is. Nem én mondtam, a szakértők.ja, meg nem eri meg nekik egy nyilt haboru. ahhoz meg eros Oo. elobb jol meg kell gyengiteni minden teren, aztan kihuzni a laba alol hirtelen a talajt.
Gyerekek nézem ezt a Zselenszkit plate carrierbe és sisakba és arra gondolok ha én lennék a helyében milyen gondolataim lennének.... itt vagyok én, kurva kemény voltam, beszóltam még a Putyinnak is, és most miattam porig rombolnak egy kibaszott országot, megölnek sok ezer katonát és civilt és miért is??? Mert végső soron nem álltam fel és mondtam hogy viszlát?? Én biztos felállnek... csak az a baj hogy annyira magabiztos csak nem értem mire?? Nem látja hogy a középkorba fogják visszabombazni a hazáját??? Nem lesz ott semmi, csak a halál?? Tényleg megéri ez??
Szerintem a legnyilvánvalóbb okot Putyin inváziós döntésével kapcsolatban még senki sem említette....
![]()
Valaki magyarázza már el neki, hogy ők csatlakoztak rá az orosz faszra, amikor vegzálni kezdték az etnikumokat (a nyelvtörvényükkel is).Az ukrán nagykövetassziny nagyon kedves....
Ukrajna budapesti nagykövete a magyaroknak: Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz
![]()
Ukrajna budapesti nagykövete a magyaroknak: Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz
Sírva üzent a magyaroknak Ukrajna budapesti nagykövete, Nepop Ljubov egy péntek délutánra szervezett konferencián, ahol azt mondta,„stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz”.A beszélgetésen a 444 és a New York Times budapesti tudósítója is részt vett, a mondatot mindketten kiemelték. „Sokat...telex.hu
Boki szerintem ne vedd ennyire komolyan ezt a dolgot.....A valóságban Zelenszkij narkózott , míg komédiáskodott, ez tény.
Igazad van de nem erre godoltam hanem akik nevető fejet küldenek ezekre a képekre.Porgesd tovabb, ne inditsd el, a posztolo meg tegyen egy 18+ jelzest es kesz. En meg szoktam nezni, csak hogy lassam es emlekezzek ra idonkent hogy mivel jar a haboru...
Ez igazi, nem az X box.
Magyar szövegértéssel hadilábon álló fórumtársaknak lefordítom hogy a hölgy mit mondott, mert látom a többségnek csak a második nyelve ez. -Hiába csináltok úgy mintha nem ti lennétek a következők-. Konkrétan ezt mondja hogy Magyarország lesz a következő és az a stratégiai nyugalom amiről a Vektor beszél egy vágyálom, egy téveszme. Nem lesz nyugtunk amíg a ruszkik itt vannak az ajtóban, és itt lesznek. Hogy most kéne megálljt parancsolni nekik az elején.Ez fenyegetés?
És megint ott tartunk, hogy befogadjuk őket, enni adunk, szállást adunk....Ők fenyegetnek Kárpátalján minket... meg most a nagykövet is?
Hosszú évekig küldtünk nekik mindent, gyógyszert, enni, katonai segítséget is, itt nyaraltak az ukrán gyerekek a Balatonnál, a Honvéd kórházban ápolták az uki sebesülteket, kaptak lélegeztető gépet, mentek ki orvosok.... erre ők adtak nyelvtörvényt...
És most ez szuka van megsértődve, hogy az ő háborújukba mi nem akarunk beszállni? Meg egyébként senki a NATO-ból... ahogy ma Soltenberg is kifejtette....
voltak es vannak is egyebkent technologiai kutatasok arra vonatkozóan, hogy semlegesitsek az atombombakat.Ameddig az atomfegyvereit nem lehet kihúzni alóla, addig a NATO nem fog lépni.
![]()
Kétperces üvöltözés után jött rá az indiai híradós, hogy összekeverte vendégeit
Az amerikai külpolitikai kommentátornak címzett szavait egy ukrán újságírónak címezte a híradós.mandiner.hu
Így vanSzerintem azzal nincs baj ha eljut hozzánk a valóság csak ne örvendezzen egyik fél se amikor erre reagál!
Nem veszem, csak tényt közöltem...Boki szerintem ne vedd ennyire komolyan ezt a dolgot.....![]()
Nem értitek, arra írtam aki röhögő fejet küld rá!Ha nem tetszik nem nézed. Egyszerű nem? Ki hitte volna.
Egyébként a halál szerves része az életnek. Ha nincs gyomrod hozzá akkor erősödj,hamarosan lehet élőbe láthatod![]()
![]()
Jah látszik a kollégáid áldásos tevékenység az anyaországban. Hányós szmájli.- Meg vannak győződve arról, hogy Oroszország most olyasmit vív Ukrajnában, mint a Nagy Honvédő Háború. Ez az első. És a második dolog... és nagyon világossá tették számomra... nem igazán törődnek a következményekkel. És még ennél is több, üdvözölik ezt.
Megkérdeztem, nem félnek-e attól, hogy Oroszországot mindentől elzárják, és visszajönnek azok az idők, amikor országuknak nincs kapcsolata a külvilággal... De nem, ez nem zavarja őket. Ellenkezőleg. Még örülnek is ennek.
Magyar szövegértéssel hadilábon álló fórumtársaknak lefordítom hogy a hölgy mit mondott, mert látom a többségnek csak a második nyelve ez. -Hiába csináltok úgy mintha nem ti lennétek a következők-. Konkrétan ezt mondja hogy Magyarország lesz a következő és az a stratégiai nyugalom amiről a Vektor beszél egy vágyálom, egy téveszme. Nem lesz nyugtunk amíg a ruszkik itt vannak az ajtóban, és itt lesznek. Hogy most kéne megálljt parancsolni nekik az elején.
Mellesleg teljesen igaza van, nem tudom miért nem pendített meg semmit sem egyik itteni szagértő úrban sem az hogy a ruszkik konkrétan azt követelték a teljes keleti blokk minket is beleértve lépjen ki a Nato-ból. Hmm? Rémlik hogy a 97 előtti állapotot akarták vissza kapni?
Szerintetek vajon miért lenne jó a ruszkiknak ha mi nem lennénk Nato tagok. Na tipp? "Rakéta állások, meg oroszország veszélyben érzi magát bla bla bla bla" nem, a ruszkik tudják jól hogy nem lehet őket megtámadni mert repülnek a nukik, az ok annyi hogy nem akartak megállni, lehet hogy nem is fognak. Be akarják húzni keleteurópát és konkrétan megkérték a Nato-t hogy vegye le rólunk a kezüket.
De szegény hátrányos helyzetű lájkonyomó fórumtársaink vagy baszták elolvasni a cikket, vagy sajnos nem megy nekik még a magyar szövegértés se.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..