Azért elég rotty a technika. Az áldozatokat sajnálom...Kalcsinovka DNR kézen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jewkrael határait tárgyalták.egy másik fórumon izraelből irogató olvtárs szerint izraelben a kabinet tagjai se tudtak a bennett útjáról, magángéppel utazott, és a beszélgetés tartalmáról az izraeli médiába se ment ki semmi
Nem hiszem. Lesz KAMAZ. Kicsit később.Na akkor most egy kis elmélkedés. Mi hosszú távú szerződést kötünk. Magyarul mintha egy telefon előfizetés lenne. Melyik az olcsóbb ha egyből kirakod a teló árát vagy ha részletekre lebontva 0 % kamattal megvásárolod? Igen a bérdroidok miatt is jönnek, na meg az alacsony nyereség adó miatt is.
Tényleg, a leendő Kamazgyár így ugrott?
Golyó /repeszfogó.Meg tudja valaki mondani, hogy a pontonos (PMP?) Kamazokon, amik a linkek egyikén is látszónak azok a gerendák, fatörzsek mi célt szolgálnak? Plusz védelem a motorblokknak, a benn ülőknek, azt talán még értem, végül is kézifegyverek, ilyesmi ellen biztosan jó, de a bukókeret-szerűen felhelyezett fatörzseket nem tudom hova tenni.
"Kissé" posztapokaliptikus a látvány...
Na itt, ezekre gondolok, főleg a 2. kép:
Eddig is féldiktatúra volt. Nekünk is kellenének az agyak...Pont ez a lényeg. Majd az orosz küldi a műtrágyát... eddig az egyik legnagyobb exportőr volt így is. A megtermelt gabonát meg majd orosz cégek exportálják, ezzel is függő helyzetbe tartva a gazdaságot. Abban meg biztos vagyok, hogy a Motor Szics, Yuzhmash meg egyéb értékes vállalatok koponyáit már menekítik ki a kínaiak, amerikaiak vagy törökök... Nekem egyre inkább úgy tűnik Ukrajna mint önálló állam megszűnik. Ha lesz is Ukrajna, az valami olyasmi lesz mint a mai Belarusz. Egy féldiktatúra, teljes függésben az oroszoktól, mely önmagában gyakorlatilag életképtelen.
Vagy faszesz... Azon amúgy el lehetne gondolkodni, hogy a konvojban miért nincsenek páncélozottabb egységek.Mivel a tehergépjárművek hűtője jellemzően a gépjármű elején van ( kapja a menetszelet ), így sokkal inkább kitett a sérüléseknek. Egy gyalogsági fegyver lövedék ( pl. mesterlövész ) mozgásképtelenné tud tenni egy tehergépkocsit , egyetlen jól sikerült találattal, de egy kóbor repesz is hazavágja a hűtőrendszert.
Még valószínűbb megfejtés, így, ha elfogy az üzemanyag ( ez most divat ) , könnyedén átállhatnak fagáz hajtásra ...![]()
Golyóálló maszk Stanag levél 4.Azért miért nem aggódik, hogy egy golyót kaphat a fejébe? Komolyan ilyen idiótát.