[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Na most nem ok nélkül épül egy giga mega logisztikai csomópont és bázis Záhonynál (tudod széles/keskeny nyomtávú átrakóval , konténer bázissal) amiben a Kínaiak is kőkeményen érdekeltek !

És honnan vagy te ilyen jólértesült az érkező propivideókat illetően? :)
Ő gyártja. (bocs @boki)
Akkor ezek DNR-esek...az oroszok nem tartják szolgálatban nem? Egyébként szép kis újszerű 2-3 emeletes európai lakóparkos társasházas környezet. Vicc nélkül, tényleg szép környék.
Mi is hozhatnánk DNR/LNR tmksokat a T72knek.
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy feltűnik a határon egy átlagosnak nem mondható méretű Samara. :D
Bohózat a lengyel-ukrán határon
Lengyel határőri jegyzőkönyv :
Autó típusa?
-Lada Samara Speciál.
Rendszám?
-S300PMU.
-Van valami elvámolnivalója?
-Nicht.

Varga Zoltán: A komolyabb tudású orosz harckocsik 2-3 hét múlva jelenhetnek meg a háborúban​

Jesszusom! Ezt a palit honnan szalasztották? Nagyot esett a HírTV színvonala...

Az ENSZ-ben nem csak a nyugati országok ítélték el az orosz agressziót, hanem 145 ország, míg Putyint csak 5 ország támogatta.

Ja, de csak azután, hogy előtte elítélték azokat az országokat akik először nem ítélték el az oroszokat ... :)

Jajj ne, a reddit army:

Reddit Legion held against their will, forced into penal battalions

Én a csaj helyében akkor kezdenék el aggódni, ha a GPS -e az "Újratervezés" helyett "ÚjraKalibrálás" -t írna ki ... :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Mindig elgondolkozom rajta, hogy a fenébe lehet egyedül így fogságba esni??? Hogy szakad le vki ennyire a többiektől??? Meg a másik véglet, mikor 50k német megadta magát...azt se értettem??? (jójó tudom, nem akartak meghalni)

"...viszont egy dolgot azért már lehet látni, az oroszok lassan-lassan bevetik a Mig-35-ös vadászgépeket és a Szuhoj vadászbombázóikat, amik ellen az Iszkander rakétarendszer nem biztos, hogy hatékony lesz."
:D :D :D :D :D :D :D :D

szakértelem 0, de legalább a pedigré megvan benne.
Alkalmas!
Pedig csak elég lett volna itt egy kicsit visszaolvasnia kb. 800 oldalt. :D

Mindig elgondolkozom rajta, hogy a fenébe lehet egyedül így fogságba esni??? Hogy szakad le vki ennyire a többiektől??? Meg a másik véglet, mikor 50k német megadta magát...azt se értettem??? (jójó tudom, nem akartak meghalni)
Na ezt én sem értem! A másik meg, hogy tuti fordítva az oroszok azért nem így bánnak a foglyokkal!

Saját-ellenség veszteségi arány, demográfia. Azonos kultúrkörbe tartozó ellenfelek esetén nem lehet olyan, mint amit Vietnam, Afganisztán "megengedhetett" magának, hogy azt mondhassa győzött.:(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ezzel a képpel egy problémám van minket elhagytak az jó de a szorostalpuakat miért is hagytak le? Rakják fel erre a térképre a fegyverszállítói románokat követelem. :)

Amit az elmúlt nyolc évben műveltek kelet ukrajnában, meg megnézve az ukrán történelmet, ezeken nem kell csodálkozni. Ha valami kínos azt majd meghamisítják vagy ráfogják a nácikra. A várost védő azovosok nem élik túl, a maradéknak meg be lesz adva hogy hősök voltak. Amúgy meg Zelinszkij már régen vagy Lembergben vagy lengyelben van!
Gyönyörű életkép, a kóser valagát a nácikok védik. Végül is win-win helyzet. :oops:
Fegyverszakerto? Hat ez semmihez se ert, hat hogyan keszult ez fel az interjura? Az asszony nem mondana ilyen hulyesegeket ha egyszer legalabb atolvassa mi micsoda pontosan! Vaaazzzz es akkor csodalkozunk hogy a civilnek harkocsi a Hummwee...
Ki tartja el ezt a faxit?
A felesége. ;):rolleyes:
Viborg lakosai üdvözlik az oroszokat.

Honnan a fityfenéből kaptak elő ennyi orosz zászlót? :eek:

Egyszerre sokan meghaltak körülötte, ő meg nem tudta, mit csináljon.

A hozzáértőktől kérdem: az orosz csapatoknál hol látok rádiót, hol nem.
Min múlik, hogy kap-e valaki?