W
Wilson
Guest
Mekkora ezeknek az aránya?Melyek azok amelyeket nem lehet helyettesíteni?Mert mondjuk Oroszországban, vagy Ukrajnában volt? Nos hova viszed?
Többek közt. De önmagában már ez is pont elég. Szted mennyi a hasznon, a valós haszon mondjuk egy átlag kozmetikai terméken a gyártónál?
És ha mostantól duplázódik a csomagolóanyag, a nyersanyag, és a gyártási költség, akkor mennyi ideig fog még európában termelni?
Mert szerinted nem akarja majd eladni Oroszország a megtermelt gabonát?Most is eladja az olajat és gázt Európának....Kína miattMost kötöttek hosszútávú védelmi együttműködési szerződést.
Amúgy Indiának van egy hasonló gondja, mint Kínának. Nevezetesen enni kell a népnek. Na vajon ki a környéken nagy élelmiszer exportőr?
Szerintem igen, mert szerinted Oroszország majd szembe helyezkedik Kínával India kedvéért?Miért is? Ez miért alaptétel?
Tekintve az orosz kormányzat nyilatkozatait, szerintem eléggé rászorul....Mennyire szorul erre rá Oroszország?
Ez csak egy példa volt, de ha mondjuk Kína ezt a dolgot az orosz gáz és energiahordozók importjához köti már fajsúlyos kérdéssé válik...Mintha azt mondanád, hogy Indiának csak fegyver kéne, pedig nem igaz.
Raktam be erről ukrán felmérést, persze az elfogult is lehet, de ha azt hiszed az ukránok Oroszországra úgy tekintenek mint az erdélyi magyarok Magyarországra akkor szerintem tévedsz....És ez hány százalék? Mondjuk az Erdélyi magyarok mennyire lelkesednének Regrátért Magyarországgal szemben?
Ezek közzül senki sem tud érdemi segítséget nyújtani jelenleg Oroszországnak, szerinted miért Kínától várja elsősorban a gazdasági segítséget az orosz vezetés?India, Dél-Korea, Szaud-Arábia, Pakisztán.
De igazából azzal, hogy az Afrikai országoknak létkérdés a kaja import, így a cserébe kérünk valamit faktor is játszik.