Visszajelzések és javaslatok

Álljon ez itt tanulságként mindenkinek, hogy egy parttalan és felesleges vitának mindig legalább két résztvevője van, aki szabályt sért...

• Tetszik
Reactions: Filter
Álljon ez itt tanulságként mindenkinek, hogy egy parttalan és felesleges vitának mindig legalább két résztvevője van, aki szabályt sért...
Pöcs Urat kérjük vissza!!
Mindig hozott tartalmat, és nem cikkeket, hanem egyedi meglátásokat, összefüggéseket. 2 hétre kivágni, bexarok. Vmi beszólás meg offtopik miatt. Hááát.....

Mindig hozott tartalmat, és nem cikkeket, hanem egyedi meglátásokat, összefüggéseket. 2 hétre kivágni, bexarok. Vmi beszólás meg offtopik miatt. Hááát.....
( Egy hadsereg sem tud demokratikusan működni. A Hadsereg az önkény maga. Minden szabálysértést, a maga teljességében torol meg mérlegelés nélkül. Aki részt vesz a lázongásban, mindegy melyik oldalon, megtöretik....)

Jelzem a T. moderátoroknak, hogy én csupán a" pöcs úr" megszólítás miatt kedveltem, az idézett kommentet, nem a moderációt bírálom!
:cool:

( Egy hadsereg sem tud demokratikusan működni. A Hadsereg az önkény maga. Minden szabálysértést, a maga teljességében torol meg mérlegelés nélkül. Aki részt vesz a lázongásban, mindegy melyik oldalon, megtöretik....)
Én meg Sztalin Jóskát idézném. Ahol a fát vágják, ott hullik a forgács.

Ha sokat kommentelsz, becsúszik néha egy kis személyesebb megszólítás, főleg ha vki igényli.

A moderálás nem kívánságműsor. Nem beszavazunk, meg kiszavazunk fórumozókat.
Ő nem emlékszik a "Rendszer Tökéletes" időszakra :)
Most egy kicsit... könnybe lábadt a szemem... :)

Kijev szelleme mögül hány troll írhat vajon?
Ullipo idejében mikor lépre futott illetve érezhetően kiesett a trollkodásból. Akkor mindig (a hozzászólások szerkesztésében némi színvonalú emelkedés volt tapasztalható ) elővettek egy magasabb IQ al megáldott egyént.

Ullipo idejében mikor lépre futott illetve érezhetően kiesett a trollkodásból. Akkor mindig (a hozzászólások szerkesztésében némi színvonalú emelkedés volt tapasztalható ) elővettek egy magasabb IQ al megáldott egyént.
@Wilson -on kivűl még ő az,aki hireket is szállit,nem csak a süket agitpropot nyomja....És ami propit nyom,azt is jóval kulturáltabban teszi,mint a "hazai" agitpropi trollbrigád.

@Wilson -on kivűl még ő az,aki hireket is szállit,nem csak a süket agitpropot nyomja....És ami propit nyom,azt is jóval kulturáltabban teszi,mint a "hazai" agitpropi trollbrigád.
Az a nagyon nagy helyzet, hogy ez valahol borzasztóan sértő. Nem nekem, bár én is hoztam már pár tonna hírt, hanem azoknak akik szakmányban hozzák a híreket. Az, hogy számodra hír csak .ua val végződik a saját egyéni szociális problémád, de a szelektív vakságodat is sikerült csúcsra fejlesztened, mert @SirHiggins vagy @Avtomat pl iszonyat sok ukrán hírt rak be. Szóval ez a megszólalás most miért kellett? Ja hogy mert a lelki békédnek árt, hogy innen nincs minden orosz kimoderálva? Pech.

Most talán csak egy, mert ha belefut a nézőpontja paradox elemeibe, akkor elhallgat, mintha nem is lenne. Gondolom olyankor mantrázik valami, ami megerősíti, hogy a jó ügyet szolgálja. :D

Az a nagyon nagy helyzet, hogy ez valahol borzasztóan sértő. Nem nekem, bár én is hoztam már pár tonna hírt, hanem azoknak akik szakmányban hozzák a híreket. Az, hogy számodra hír csak .ua val végződik a saját egyéni szociális problémád, de a szelektív vakságodat is sikerült csúcsra fejlesztened, mert @SirHiggins vagy @Avtomat pl iszonyat sok ukrán hírt rak be. Szóval ez a megszólalás most miért kellett? Ja hogy mert a lelki békédnek árt, hogy innen nincs minden orosz kimoderálva? Pech.
Különben igazad van. @Avtomat és @SirHiggins is hireket szállit.De csak ebben.A rovat alig olvasható,90% propi.
Megjegyzem, @Wilson is bevallottan oroszbarát,és ez engem egy cseppet sem zavar-mert nem propihuszár.

Szerintem ezen felesleges vitatkozni, hogy ki mennyi hírt információt rák be a fórumba,szerintem ez nem verseny, mindenki annyi hírt elemzést, rak be a fórumban amennyit tud, vagy szándékában áll betenni, ki így ki úgy járul hozzá a fórumhoz...

Különben igazad van. @Avtomat és @SirHiggins is hireket szállit.De csak ebben.A rovat alig olvasható,90% propi.
Megjegyzem, @Wilson is bevallottan oroszbarát,és ez engem egy cseppet sem zavar-mert nem propihuszár.
Cseppet sem zavar, mert bevallottan az ukrán oldal híreit hozza. Ami nem baj, mert hírek.
A baj még mindig az, hogy számodra ignorálva van annyira az ellenvélemény, hogy észrevedd pl @phaidros munkáját, miközben lelkesen tapsikoltál olyanoknak, akik bevallottan a kocsmai veszekedés színtjére akarták zülleszteni a topikokat.

Azért sokat tisztult azóta, hogy még jobban szigorítottak a moderáción, amúgy érdekes amit írsz mert vannak akik szerint München szindrómában szenvedő ukrán propagandista lettem.......:-):-).De amúgy igazad van kedvelem az oroszokat és ezt a háborút nem Oroszország hanem egyes egyedül Putyin háborújának gondolom,akinek a kapuzárási pánikja miatt ukránok és oroszok ezrei haltak meg eddig egy (számomra) teljesen értelmetlen háborúban...

Szerintem ezen felesleges vitatkozni, hogy ki mennyi hírt információt rák be a fórumba,szerintem ez nem verseny, mindenki annyi hírt elemzést, rak be a fórumban amennyit tud, vagy szándékában áll betenni, ki így ki úgy járul hozzá a fórumhoz...
Szerintem meg iszonyatosan sértő mindenkire, aki ezzel dolgozik, ha észre se akarjuk venni, az ő híreit, mert nem egyezik a véleményünkkel.

Azért sokat tisztult azóta, hogy még jobban szigorítottak a moderáción, amúgy érdekes amit írsz mert vannak akik szerint München szindrómában szenvedő ukrán propagandista lettem.......:):).De amúgy igazad van kedvelem az oroszokat és ezt a háborút nem Oroszország hanem egyes egyedül Putyin háborújának gondolom,akinek a kapuzárási pánikja miatt ukránok és oroszok ezrei haltak meg eddig egy (számomra) teljesen értelmetlen háborúban...
Tisztulás volt?Angolba voltam,ott nincs netem.Hát,megnyitottam,2 oldal után nem olvastam tovább.....

• Szomorú
Reactions: Nagy Csaba
Szerintem meg iszonyatosan sértő mindenkire, aki ezzel dolgozik, ha észre se akarjuk venni, az ő híreit, mert nem egyezik a véleményünkkel.
Ezen szerintem nem szabad fennakadni , szerintem ugyanúgy mint az életben a fórumon sem kell és nem is szabad mindenkinek megfelelni, ha valaki úgy gondolja, hogy számára én nem hozok releváns információt,attól még nem dől össze a világ , lesznek mások akik értékelik.....