Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pöcs Urat kérjük vissza!!Álljon ez itt tanulságként mindenkinek, hogy egy parttalan és felesleges vitának mindig legalább két résztvevője van, aki szabályt sért...
( Egy hadsereg sem tud demokratikusan működni. A Hadsereg az önkény maga. Minden szabálysértést, a maga teljességében torol meg mérlegelés nélkül. Aki részt vesz a lázongásban, mindegy melyik oldalon, megtöretik....)Pöcs Urat kérjük vissza!!
Mindig hozott tartalmat, és nem cikkeket, hanem egyedi meglátásokat, összefüggéseket. 2 hétre kivágni, bexarok. Vmi beszólás meg offtopik miatt. Hááát.....
Pöcs Urat kérjük vissza!!
Mindig hozott tartalmat, és nem cikkeket, hanem egyedi meglátásokat, összefüggéseket. 2 hétre kivágni, bexarok. Vmi beszólás meg offtopik miatt. Hááát.....
Én meg Sztalin Jóskát idézném. Ahol a fát vágják, ott hullik a forgács.( Egy hadsereg sem tud demokratikusan működni. A Hadsereg az önkény maga. Minden szabálysértést, a maga teljességében torol meg mérlegelés nélkül. Aki részt vesz a lázongásban, mindegy melyik oldalon, megtöretik....)
Sztálin Jóska :Én meg Sztalin Jóskát idézném. Ahol a fát vágják, ott hullik a forgács.
Ha sokat kommentelsz, becsúszik néha egy kis személyesebb megszólítás, főleg ha vki igényli.
Ő nem emlékszik a "Rendszer Tökéletes" időszakraPapajoe: Nem úgy mint Silvio, aki nyiltan megkerdőjelezi a Mindenható bölcsességèt. Tűzre vele!
A moderálás nem kívánságműsor. Nem beszavazunk, meg kiszavazunk fórumozókat.Pöcs Urat kérjük vissza!!
Most egy kicsit... könnybe lábadt a szemem...Ő nem emlékszik a "Rendszer Tökéletes" időszakra
@Wilson -on kivűl még ő az,aki hireket is szállit,nem csak a süket agitpropot nyomja....És ami propit nyom,azt is jóval kulturáltabban teszi,mint a "hazai" agitpropi trollbrigád.Kijev szelleme mögül hány troll írhat vajon?
Ullipo idejében mikor lépre futott illetve érezhetően kiesett a trollkodásból. Akkor mindig (a hozzászólások szerkesztésében némi színvonalú emelkedés volt tapasztalható ) elővettek egy magasabb IQ al megáldott egyént.
Az a nagyon nagy helyzet, hogy ez valahol borzasztóan sértő. Nem nekem, bár én is hoztam már pár tonna hírt, hanem azoknak akik szakmányban hozzák a híreket. Az, hogy számodra hír csak .ua val végződik a saját egyéni szociális problémád, de a szelektív vakságodat is sikerült csúcsra fejlesztened, mert @SirHiggins vagy @Avtomat pl iszonyat sok ukrán hírt rak be. Szóval ez a megszólalás most miért kellett? Ja hogy mert a lelki békédnek árt, hogy innen nincs minden orosz kimoderálva? Pech.@Wilson -on kivűl még ő az,aki hireket is szállit,nem csak a süket agitpropot nyomja....És ami propit nyom,azt is jóval kulturáltabban teszi,mint a "hazai" agitpropi trollbrigád.
Most talán csak egy, mert ha belefut a nézőpontja paradox elemeibe, akkor elhallgat, mintha nem is lenne. Gondolom olyankor mantrázik valami, ami megerősíti, hogy a jó ügyet szolgálja.Kijev szelleme mögül hány troll írhat vajon?
Ullipo idejében mikor lépre futott illetve érezhetően kiesett a trollkodásból. Akkor mindig (a hozzászólások szerkesztésében némi színvonalú emelkedés volt tapasztalható ) elővettek egy magasabb IQ al megáldott egyént.
Különben igazad van. @Avtomat és @SirHiggins is hireket szállit.De csak ebben.A rovat alig olvasható,90% propi.Az a nagyon nagy helyzet, hogy ez valahol borzasztóan sértő. Nem nekem, bár én is hoztam már pár tonna hírt, hanem azoknak akik szakmányban hozzák a híreket. Az, hogy számodra hír csak .ua val végződik a saját egyéni szociális problémád, de a szelektív vakságodat is sikerült csúcsra fejlesztened, mert @SirHiggins vagy @Avtomat pl iszonyat sok ukrán hírt rak be. Szóval ez a megszólalás most miért kellett? Ja hogy mert a lelki békédnek árt, hogy innen nincs minden orosz kimoderálva? Pech.
Cseppet sem zavar, mert bevallottan az ukrán oldal híreit hozza. Ami nem baj, mert hírek.Különben igazad van. @Avtomat és @SirHiggins is hireket szállit.De csak ebben.A rovat alig olvasható,90% propi.
Megjegyzem, @Wilson is bevallottan oroszbarát,és ez engem egy cseppet sem zavar-mert nem propihuszár.
Azért sokat tisztult azóta, hogy még jobban szigorítottak a moderáción, amúgy érdekes amit írsz mert vannak akik szerint München szindrómában szenvedő ukrán propagandista lettem........De amúgy igazad van kedvelem az oroszokat és ezt a háborút nem Oroszország hanem egyes egyedül Putyin háborújának gondolom,akinek a kapuzárási pánikja miatt ukránok és oroszok ezrei haltak meg eddig egy (számomra) teljesen értelmetlen háborúban...Különben igazad van. @Avtomat és @SirHiggins is hireket szállit.De csak ebben.A rovat alig olvasható,90% propi.
Megjegyzem, @Wilson is bevallottan oroszbarát,és ez engem egy cseppet sem zavar-mert nem propihuszár.
Szerintem meg iszonyatosan sértő mindenkire, aki ezzel dolgozik, ha észre se akarjuk venni, az ő híreit, mert nem egyezik a véleményünkkel.Szerintem ezen felesleges vitatkozni, hogy ki mennyi hírt információt rák be a fórumba,szerintem ez nem verseny, mindenki annyi hírt elemzést, rak be a fórumban amennyit tud, vagy szándékában áll betenni, ki így ki úgy járul hozzá a fórumhoz...
Tisztulás volt?Angolba voltam,ott nincs netem.Hát,megnyitottam,2 oldal után nem olvastam tovább.....Azért sokat tisztult azóta, hogy még jobban szigorítottak a moderáción, amúgy érdekes amit írsz mert vannak akik szerint München szindrómában szenvedő ukrán propagandista lettem........De amúgy igazad van kedvelem az oroszokat és ezt a háborút nem Oroszország hanem egyes egyedül Putyin háborújának gondolom,akinek a kapuzárási pánikja miatt ukránok és oroszok ezrei haltak meg eddig egy (számomra) teljesen értelmetlen háborúban...
Ezen szerintem nem szabad fennakadni , szerintem ugyanúgy mint az életben a fórumon sem kell és nem is szabad mindenkinek megfelelni, ha valaki úgy gondolja, hogy számára én nem hozok releváns információt,attól még nem dől össze a világ , lesznek mások akik értékelik.....Szerintem meg iszonyatosan sértő mindenkire, aki ezzel dolgozik, ha észre se akarjuk venni, az ő híreit, mert nem egyezik a véleményünkkel.