Még mindig él Tusajev az ukrajnásdzsihád közepette:
https://t.me/RKadyrov_95/1582
https://t.me/RKadyrov_95/1582
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó az elgondolás, tehát a NATO is és az OROSZ is lőné az UKRÁNT segítenének. Egymást nem lőnék ezt gyakorolták is Szíriába, jól elmanővereznének egymás mellett. Siessenek mert ha lemaradnak akkor az Oroszok mondják meg milyen cégek építik ujjá az országot.Mert a lengyelek TELJES MELLEL kiállnak - nem Ukrajna mellett - HANEM AZ OROSZOK ELLEN. A fegyverek nagy része onnan megy most Ukrajnába. VISZONT Magyarország egyensúlyra törekszik látszólag, így Ukrajna számára egy korlátozott katonai beavatkozás - pár száz katonával és technikával óriási politikai nyereség lehetne. Ha az 5. cikkelyre hivatkozva a NATO széttárja a kezét és bevonul, onnan kezdve a fegyverek LEGÁLISAN mennek be és az oroszok nem tehetnék meg, hogy megrakétázzanak egy NATO-seregtestet. Valamint Orbánék politikája is arra utal, hogy valami "közmegegyezés" van a háttérben. Lehet, hogy ez le van zsírozva, Orbánék bevállalnak 20-30 halottat, egy-két romos házat, cserébe jön a pénz, nem vegzáljákk és talán olcsóbban jönne majd NASAMS és talán F-35 is....
A Népköztársaságok szerintem. Graham Philips angol úságíró, aki 14 óta nagyjából ott van és news-ol.Ez milyen egység az oroszoknál akik piros karkötöt viselnek? KI ez Graham Philips amúgy?
Elindultak de fogolykent, a majusi paradera oda is erhetnek.Lassan annyi az orosz veszteség beszámoló hogy arról fognak szólni a hírek hogy az ukrán hadsereg elindult moszkva felé
Kijevtől nyugatra, ami van, az a terület meg az ott levő lakosság. Ez magának a kiképző bázisoknak elég vagy alkalmas. Aztán hogy mikor érkeznek a nyugati fegyverek azt nem tudom, de minél tovább húzzák az oroszok a háborút, annál valószínűbb, hogy meg is érkeznek azok a fegyverek.Mármint Kijevtől nyugatra. Ahol konkrétan semmi sincs, minden iparuk keleten van/volt.
Meg előbb-utóbb a hitelek is elkezdenek ketyegni, a háborút már 10%-ot kamatozó 30 napos kötvényekből fedezik...
+oké, adnak 1 mrd Eurót fegyverekre.
Honnan rendelik?
Kína, India, Orosz, Brazil... nem ad.
Maradnak az európai gyártók meg USA.
Mert értelmes készlete egyik EU-s országnak sincs (kivéve franciák, de ők meg letagadják, nem véletlenül Macron az egyetlen aki időnként felhívja Putyint).
Mennyi idő mire legyártják és leszállítják a határhoz ahol már várja a rakétás orosz UAV?
Mert nehogy azt higgye bárki, hogy ezek nem kiemelt célpontok, az ukránok még büszkén mutogatták is, hogy kisbuszokkal csempésztek be pár Javelint Kijevbe...
Meg főleg hogy délen. Nekem furcsa, hogy mindenki arról beszél hogy milyen szépen tartják az ukránok Kijevet, Harkovot, a főerejük beásva is viszonylag jól ellenáll keleten, még ha mostanra érik nekik egy nagy katlan akkor is, de hogy az igazán fontos területet gyakorlatilag menetből behúzták az Azovi tenger partján, és csinálták meg az összeköttetést a két szakadár megye + a Krím közt, ami nekik én 100%-ra veszem hogy az igazi céljuk volt, senki sem beszél nyugaton.Az nem gondoltál még, hogy direkt tartanak ott le ukrán csapatokat, hogy azok ne keleten legyenek?
Na ne bassz???A litván védelmi miniszter Ukrajnába ment tárgyalni.![]()
Ők kik és mit ír róluk a poszt?
Valószinűleg ez a minimum cél.A maximum célt meg úgy néz ki bebukták.Meg főleg hogy délen. Nekem furcsa, hogy mindenki arról beszél hogy milyen szépen tartják az ukránok Kijevet, Harkovot, a főerejük beásva is viszonylag jól ellenáll keleten, még ha mostanra érik nekik egy nagy katlan akkor is, de hogy az igazán fontos területet gyakorlatilag menetből behúzták az Azovi tenger partján, és csinálták meg az összeköttetést a két szakadár megye + a Krím közt, ami nekik én 100%-ra veszem hogy az igazi céljuk volt, senki sem beszél nyugaton.
Pedig az hogy onnan kiszorították az Ukránokat, NEKIK kulcs, ha van olyan terület ami ez után a NEM HÁBORÚ után fixen náluk fog maradni, az pont ez. Szóval drága értetlenkedő hölgyeim és uraim, én azt látom ebbe az egészbe, hogy amit akartak ahogy bebukik Mariupol, meg is van az oroszoknak, főleg azért, mert közben a "nácitlanítás" is ott megy, mivel az Azov védi.
Arra számítok, hogy meglesz a két megye, kicsontozzák Mariupolban az Azovot, szárazföldön összekötik a keleti részt és a Krímet, és utána ESETLEG hajlandóak lesznek megállapodni valami olyan tűzszünetben, hogy az a rész az NEM UKRAJNA többet, a maradék Ukrajna meg soha nem lesz NATO tag, nem akar atomot, és nem tartózkodhat ott idegen katona. Ha tetszik tetszik, ha nem nem, de akkor meg behúznak még nagyobb részt Ukrajnából.
Szerintem Kijev terelés/erő lekötés, semmi több. NEM fognak oda bemenni.
Az nem gondoltál még, hogy direkt tartanak ott le ukrán csapatokat, hogy azok ne keleten legyenek?
Plusz a szankciók befejezése valamilyen szinten. Tuti, hogy az alku tárgya lesz ez is a végelszámoláskor! Ha a Nyugat ebben nem lép legalább némileg vissza, akkor pont ez fogja a ruszkikat arra sarkallni, hogy okés, akkor be kell húzni mégtöbbet, Odesszát is pl.!és utána ESETLEG hajlandóak lesznek megállapodni valami olyan tűzszünetben, hogy az a rész az NEM UKRAJNA többet, a maradék Ukrajna meg soha nem lesz NATO tag, nem akar atomot, és nem tartózkodhat ott idegen katona. Ha tetszik tetszik, ha nem nem, de akkor meg behúznak még nagyobb részt Ukrajnából.
Nem hiszem hogy ezzel elégedetlenek lennének. Az Azovosok hullanak, a Krím szárazföldön összeköttetésbe kerül a kelettel. Ja, javítson ki nyugodtan bárki, de én úgy tudom hogy az altalaji kincsek pont keleten vannak, meg ami még ér valamit az a meleg vizes tengerpart, s épp ezért a kulcs a Krím szárazföldi összeköttetése. A maradék Ukrajnából mi kéne nekik? A nyugati részen a rengeteg ellenséges ukrán, vagy a termőföld? Ugyan már, abból van nekik is bőven! A nyugat nem figyelt rájuk 8 évig, mostantól bár szeretni nem fogják őket (eddig sem szerették!), de ha Putyin/Oroszország mond valamit, hallani fogják. Én a sorok közt szeretek olvasni, gyakorlatilag tegnap ismerte be egy NÉMETORSZÁG, hogy már nem tud mit adni az ukránoknak, mert KIFOGYTAK! Egy hónapja megy kb. a buli, az egész EU faszra húzza lassan saját magát, mennek a szankciók, de úgy hogy a cégek nagy része nem igazán akarja ezt végrehajtani, vagy nem úgy, keresik a kiskapukat, a német iparkamara már magyarázza a hülye vezetőiknek hogy nem lesz ez így jó, mert megmakkan a gazdaság, az olaj ára az egekben, a dollár alól kezd szétszaladni az olaj/gáz, az ukránok meg a jelentésekben nyernek, de bukták az Azovi tenger partját, a fő erőik keleten katlanba kerülnek napokon belül, a főváros meg Harkov gyűrűben.Valószinűleg ez a minimum cél.A maximum célt meg úgy néz ki bebukták.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..