Meg főleg hogy délen. Nekem furcsa, hogy mindenki arról beszél hogy milyen szépen tartják az ukránok Kijevet, Harkovot, a főerejük beásva is viszonylag jól ellenáll keleten, még ha mostanra érik nekik egy nagy katlan akkor is, de hogy az igazán fontos területet gyakorlatilag menetből behúzták az Azovi tenger partján, és csinálták meg az összeköttetést a két szakadár megye + a Krím közt, ami nekik én 100%-ra veszem hogy az igazi céljuk volt, senki sem beszél nyugaton.
Pedig az hogy onnan kiszorították az Ukránokat, NEKIK kulcs, ha van olyan terület ami ez után a NEM HÁBORÚ után fixen náluk fog maradni, az pont ez. Szóval drága értetlenkedő hölgyeim és uraim, én azt látom ebbe az egészbe, hogy amit akartak ahogy bebukik Mariupol, meg is van az oroszoknak, főleg azért, mert közben a "nácitlanítás" is ott megy, mivel az Azov védi.
Arra számítok, hogy meglesz a két megye, kicsontozzák Mariupolban az Azovot, szárazföldön összekötik a keleti részt és a Krímet, és utána ESETLEG hajlandóak lesznek megállapodni valami olyan tűzszünetben, hogy az a rész az NEM UKRAJNA többet, a maradék Ukrajna meg soha nem lesz NATO tag, nem akar atomot, és nem tartózkodhat ott idegen katona. Ha tetszik tetszik, ha nem nem, de akkor meg behúznak még nagyobb részt Ukrajnából.
Szerintem Kijev terelés/erő lekötés, semmi több. NEM fognak oda bemenni.