Mexikói és amerikai legény
Gyors-LMzés pár évtized élettapasztalattal, +test-beszéd jelek alapján:
A jobb oldalon lévő személy: ...már sejt valamit, olvasható az arcáról. Ahogy a fegyvert fogja, az egy befolyásolható személyiségre utaló jel. Fáradt kissé kialvatlan arc.
A bal oldalon: Fiatalabb, még naiv, még lelkes. Tipikus amcsi (állampolgárságért-)sorozott kategória. Magabiztosan fogja fogja a fegyvert, szemmel láthatóan örül neki, "élvezi".
Mindkettőre: Igazi, jövőt tervező értelmes profi nem csinál ilyen képet.
Érdekességek: A jobb oldali fegyver viszonylag hosszú csővel rendelkezik, nem igazán városi-harcos változat, de nem is egy spéci mesterlövész fegyver, nincs rajta semmilyen távcső/éjjellátó(most). A másik fegyver érdekesség --nekem--: nem sok
Bullpup(hátsó-agy/tusa-táras) fegyver tűnt fel eddig a konfliktusban, észrevettem volna, mert szerintem indokolatlanul háttérbe szorult konstrukció. Másik --indokolt-- érdekessége a baloldalon lévő AK-nak, hohy hangtompítós!. Minél kevesebb infó van (hanghatás), annál jobb. ---szerintem. Más Azov-os videón is láttam, hogy nyílt terepen használnak hangtompítós fegyvert! (Nemzetközi egyezmények mit mondanak???) Némileg (nem jelentősen) csökkenti a torkolati sebességet, de --szerintem-- az elérhető kisebb felderíthetőség a városi harcban jelentősen nagyobb előny! Ezt is a jelenlegi konfliktus egyik tanulságának tartom.