47 napja tart a háború. Ennek eredményeként az oroszok csak kis részét foglalták el Ukrajnának, nagyvárost egyet sem. Az elfoglalt területek jelentős részét is feladták. Orosz részről hatalmas szervezetlenség és felkészületlenség látszik. Konkrétan kontraszelektáltak gyülekezete az orosz hadsereg, ez van ha a politikai hűség számít és nem teljesítmény.Bírom az ukri propagandátnéha bedobnak 1-1 kilőtt orosz tankot, tolják a dezinfót, az oroszok mindenhol szarrá vannak verve
nem sokára megadják magukat stb. Szarrá vannak verve. Én meg már hálistennek átléptem rajtatok, és csak röhögök
ugye szar a f..sz rossz végén lenni???
sőt szeretném közölni kedves ukrán barátaim, hogy nem sokára jön Orosz testvéreinktöl számotokra az Anális Majális
és tudjátok mi a szar?? Ti vagy a nyugat bármit tehet, küldhet, vagy posztolhat.. semmin sem változtat
Ámen gyermekeimszopacs
![]()
Érdemes elolvasni: https://privatbankar.hu/cikkek/makro/szandekosan-zullesztette-le-putyin-az-orosz-hadsereget.html
Tudom, nyugati propaganda meg minden, de nem árt néha kilépni az orosz propagandából sem.
Engem ez a háború egyre inkább a téli háborúra emlékeztet. Lehet hogy az oroszok végül területi nyereséggel zárják le. De nagyon úgy néz ki hogy nem sikerként, hanem kudarcként fog bevonulni ez a háború a történelemkönyvekbe. Hiba volt ezt a háborút elindítani, ezzel Oroszország is veszíteni fog.