Filmek és sorozatok

Nekem a Reacher --magamnak is meglepetésként-- bejött.
..kis elfogultsággal a rendőr-kiscsaj iránt, egy szép emlékű "klón"(ex-barátnő) okán.

Kimaradt az LMBTQ... vonal, és nem vettem észre "túl-tólt" fekete vonalat sem.
Tetszett!

.
De Banshee c. sorozat még mindig jobb, jó lenne ha Reacher is elérné azt a szintet. A srác már oké benne. A többieken kell faragni, mert könyv, sztori, van rogyásig.

Igen, azt én is észre vettem, hogy a Halo fanoknak nagyon nem jön be a sorozat mert sokban eltér az eredetitől.
Mivel azonban én nem Haloztam, és alighanem vagyunk így páran, nincs elvárás sem, ami miatt a nézhető kategória nálam, még ha részekről részekre hullámzik is a színvonal.
A SW Boba -nál sokkal jobb.
+vannak benne magyarok, meg 4-es metró! ;)
Ennyi!

Más.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az új Batman milyen?
Nekem a Nolan-féle filmek nagyon tetszettek, azon kívül meg az 1989-es és 1992-es filmek voltak jók (a többi trágya :) ). Ezekhez képest?

Megnéztem....
A rendező szerint a realizmusra mentek, nah azon a téren a Nolan film sokkal jobb.
Kicsit spoiler, pl. ebben a filmben kétszer robban bele az emberek arcába plasztik bomba és nem, hogy túlélik de semmi komolyabb bajuk nincs.
Egy másod osztályú feka színész a gordon (szerintem a west wordben játszott ugyan ilyen szarul), a feka kiscsaj macska cicusnak szerintem egész jó, de se nem Halle Berry , se nem Anne Hathaway.
Az egyéb akció jelenetek szintén nem realisták, bénán verekszenek például. (Ez Nolannél is gyenge volt).
Igazából simán lehetne egy középszar nyomozós film is, de valamiért Batman lett.
Ettől még nézd meg ha gondolod, az enyém is csak egy vélemény.

Nekem a Reacher --magamnak is meglepetésként-- bejött.
..kis elfogultsággal a rendőr-kiscsaj iránt, egy szép emlékű "klón"(ex-barátnő) okán.

Kimaradt az LMBTQ... vonal, és nem vettem észre "túl-tólt" fekete vonalat sem.
Tetszett!

Abszolút! Meglepően jó sorozat.
Én most a Béke Harcost néztem meg, kétszer is.
Valamiért bejönnek az extrém karakterek, ebben meg van elborultság bőven.

Végül is csak a vidéki embereket mutatja be pont olyannak amilyennek egy belterjes belpesti gondolja.
Pár részbe egy feka dokit is beleerőltettek, hogy legyen min rasszistáskodni.

Sajnálom mivé vált, mert az első 2 évad egész jó volt.
És te honnan tudod, hogy egy egy belpesti minek gondolja?
Az mgevan, hogy sokan, akik a fővárosban élnek, nem ott nőttek fel?

Az is ugye megvan, hogy az TV-t az egész ország nézi és pont vidéken magasabb a TV nézési arány és eleve ott élnek többen?
Tehát akkor itt most arról van szó, hogy ki is nézi a róla szóló bármilyen tükröt? Ej...

De köszönjük, sikerült megint jó kis árkot ásni, elsütni a bunkó, felsőbbrendűségi fővárosit, ráadásul a nagy semmire alapozva.

Nézhető, nem lövöldözős buzi és négermentes sorozatot keresek.

Tudom, hogy rajzfilm de Bob burgerfalodája örök kedvencem, néha fájóan hitelesen mutatja be egy több gyerekes kissé kiégett kétkezi munkából élő család humoros mindennapjait.

Kedvencem az amikor Bob rádöbben milyen elcseszett gyerekkora volt, mert végig dolgozott, bemegy a fürdőből az ágyban olvasó feleségéhez és lehangoltan odaszól:
-Linda, szörnyű gyerekkorom volt.
Felesége csak ránéz:
-Tudom.
-Tudod?
-Hát csak néz magadra.

Leírva tudom nem nagy szám, de ez valahogy bemart :D

• Tetszik
Reactions: fip7 and gacsat
És te honnan tudod, hogy egy egy belpesti minek gondolja?
Az mgevan, hogy sokan, akik a fővárosban élnek, nem ott nőttek fel?

Az is ugye megvan, hogy az TV-t az egész ország nézi és pont vidéken magasabb a TV nézési arány és eleve ott élnek többen?
Tehát akkor itt most arról van szó, hogy ki is nézi a róla szóló bármilyen tükröt? Ej...

De köszönjük, sikerült megint jó kis árkot ásni, elsütni a bunkó, felsőbbrendűségi fővárosit, ráadásul a nagy semmire alapozva.
Én pont ezért okádok a kopasz csajszitól... a "Budai" videója óta... nálam ott elásta magát ... (akkor még kopasz sem volt)

De hát ez paródia...
Pont ez a lényege...

Ő meg full komolyan vett egy sztereotip hülyeséget.
Ha úgy gondolod, hogy azért, mert Hofit hallgatsz az nem kritika, ami humorba van csomagolva .... a csajszi is komolyan vett sztereotip hülyeséget és abból csinált egy humoros kritikavideót. Akkor a kormánykritikavideóit se vedd komolyan, mert humoros...

Ha úgy gondolod, hogy azért, mert Hofit hallgatsz az nem kritika, ami humorba van csomagolva .... a csajszi is komolyan vett sztereotip hülyeséget és abból csinált egy humoros kritikavideót. Akkor a kormánykritikavideóit se vedd komolyan, mert humoros...
Egy részét nem is kell annak venni.

Tiszta Suicide Squad ez az orosz-ukrán konfliktus ...

Titkos usa projekt más országban, kiderülése esetén az ország usa általi feláldozása. Odaküld zsoldosokat elvarrni a szálakat, de ő személyesen nem avatkozik be. A zsoldosok meghasonulnak, pedig tudják szart támogatnak, de harcolnak. Végül fellázadnak amikor a civil lakosság veszteségei súlyosbodnak, annak ellenére, hogy az usa parancsmegtagadás esetén meg akarja ölni őket, és mindezek ellenére vállalkoznak arra, hogy megmentsék a civileket a szörnytől, amerikai támogatóik még az usa vezetőt is "ideiglenesen" eltávolítják. A szörnyet legyőzik, 90 év után bukik a helyi junta, és tényleg demokratikus választások következnek. Mindezek előtt a szörny "megsemmisíti" a helyi junta vezetőjét, majd a legvégén a helyiek végeznek a full junta összes prominens személyével, esetleges utódjával ...

:)

A 2021es qurva jó film.

• Tetszik
Reactions: fip7
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moziban láttam. Szernem szar is a film, meg zavaróan sátánista szimbólum dömping van benne. Épp elég azt a szart a hírekben nézni.

Minden csak izlés dolga. De a sátánista vonulat nagyon nem véletlen a filmben. Elég csak az Epstein üggyel kapcsolatos dolgokra gondolni.
Nekem annak idején is bejött, most meg még jobban :-)