Jó, legyen ott. De az alap felvetésemre akkor sem ez a válasz! Ez csak csúsztatás!Pedig igaza van, amikor elősször szellőzteték meg hogy a lengyelek 72-t adnak az Ukránoknak akkor azok már az ukránoknál voltak.
Nem érdekel ez a vergődésetek! End.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, legyen ott. De az alap felvetésemre akkor sem ez a válasz! Ez csak csúsztatás!Pedig igaza van, amikor elősször szellőzteték meg hogy a lengyelek 72-t adnak az Ukránoknak akkor azok már az ukránoknál voltak.
Vergődésunk itt nem vergődött senki...Az ukrik kérték a 72-t mert szerintük semmilyen gondot nem fog nekik okozni a T-64-s után a T-72-es.Jó, legyen ott. De az alap felvetésemre akkor sem ez a válasz! Ez csak csúsztatás!
Nem, ő nem ragadt benta ma az azovstalbol kijött civil család hölgy tagja:
Lehetsz a Himalája csúcsán, de a kultúrában biztosítékot kéne cserélned...
Nézd a tárakat a zsebben.a kapcsolódó tweetekben AWM-t írt valaki, akkor lehet mégis az.
edit. a Lapua is awm ugye, akkor lehet azt a középsőre írták mégis.
ezt a katyvaszt![]()
Köszönöm neked ezt a különlegesen értékes hozzaszólást le is mentettem, hogy nehogy eltűnjön, jól mondtam különlegesen értékes tagja leszel a HTKA közösségének, csak így tovább és fényes jövő áll előtted....Tükröződik a képernyőd! A klavit figyeld, ne azt, mert így, arról írsz, amit abban látsz!
Bocs, hogy próbáltam válaszolni.Jó, legyen ott. De az alap felvetésemre akkor sem ez a válasz! Ez csak csúsztatás!
Ő is megy vérfrissítésnek valami jeges-tengeri faluba.Nem, ő nem ragadt bent
![]()
Олена Білозерська
Олена Білозерська. 12 649 ember kedveli · 1214 ember beszél erről. "Я не краща за інших, та краща за себе ймовірну"www.facebook.com
CEP 70-95m. Tényleg elég ócska. Rosszul tudtam.

Te is felszivtal valamit az ukran vezer sikeren felbuzdulva es ramentel a Terminator elso ket reszere?~30 évvel ezelőtt mondtam azt, hogy nem fogjuk csendesen leélni az öregkorunkat, mert valami lesz. Mikor az 1. Commodore-t megláttam havernál, akkor világosodott meg számomra, hogy mi fogja a FAJ vesztét okozni. Mindenki kiröhögött akkor is, meg most is, holott, épp annak köszönhetően kerültünk náciterrorba taszítva. Mára sikerült magunk fölé fejleszteni a technológiát, így megalkotva vele a magunk guillotine-ját! Ember tudása+gép tudása=100%! Minél okosabb a gép, hatványozottabban butul az ember, míg el nem éri az ostoba tudatlan szintet. ELÉRTÜK! A tech., ilyen fejlettsége okozta a túlnépesedésünket! Nem lenne az a mai létszámunk, ha maradni tudtunk volna a munkapadoknál!

a ninjának van a jobb karja alatt vmi más is, ami kinéz fegyvercsőnek is akár?Nézd a tárakat a zsebben.
Mondjuk két különböző fajta és mintha a polimer nem a puskahoz lenne.
Viszont másik ketto is kicsinek tűnik 338-hoz…
?
A lengyelek szeretnek az angolokkal dolgozni, pl. Monte Cassino lengyel önkéntesei.Maradt még nekik Leo, ráadásul az átadott T-72-k kompenzációjaként angol Chalenger tankok települnek Lengyelországban, a brit személyzettel együtt.

Harris bipod visszahajtva-pontosabban előre.(a hóna alatt ).a ninjának van a jobb karja alatt vmi más is, ami kinéz fegyvercsőnek is akár?
a nem-polymer sztem lehet akár 338 is
Mi nem adott az ukrán hadseregben T-72-esek karbantartására, kiszolgálására? Milyen átképzés szükséges az ukrán hadseregnek a lengyel T-72-esekre? Milyen különleges logisztikai igényeket állít ez a harckocsi eléjük?Képzett kezelő, karbantartó személyzet, irányító parancsnokság eddig tartalékban volt? Most rögtön van? Üzemanyag kérdés, frontra szállítás?
Nem hihető, hogy ezek azonnal bevethetők lesznek. Esetleg hosszú hónapok múlva, ha az idő engedi.
Jogos.Harris bírod visszahajtva-pontosabban előre.
93mm a 338-as… azok a tárak normál tárzsebben vannak.
?
na fszomHarris bipod visszahajtva-pontosabban előre.(a hóna alatt ).
93mm a 338-as… azok a tárak normál tárzsebben vannak.
?

Hát ez az…Jogos.
Nekem mintha szélesebbnek tűnne, de már annyit néztem, hogy semmi se biztos
Viszont a középső csávón -akinél tényleg az van, meg normál málhamellény van...
elvileg a csőszájfék is stimmtHát ez az…
Én se vagyok biztos. Csak úgy tippelgetem.
Franc se tudja.na fszom
Nem ez az?
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..