[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Közben már vannak, akik az orosz tv-ben a hadikommunizmus bevezetésén lamentálnak. @neutronbagoly
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szerintem mondtam már, hogy ez lesz... kommunista restauráció, SZU 2.0. Az események logikája errefelé szorítja őket.

Szakértő elismeri, hogy Oroszország átirányíthatja a gázmennyiséget Európából Ázsiába
Timonyin szakértő: Oroszország képes lesz átirányítani a gázmennyiséget Európából Ázsiába

Szakértő elismeri, hogy Oroszország átirányíthatja a gázmennyiséget Európából Ázsiába
Timonyin szakértő: Oroszország képes lesz átirányítani a gázmennyiséget Európából Ázsiába
Amik nincsenek meg. Több év lenne a megépítésük.

Amúgy az ukránok belekedzdtek egy viszaszámlálásba - Putyinnak a Kercsi híd romjait akarják adni az unnepre ...
https://www.unian.ua/war/podarunok-...i-vtorgnennya-rosiji-v-ukrajinu-11812866.html

screen:
1651671961-1957.jpg

tik-tak, tik-tak
Már csak 22 óra és 15 perc ...
http://crimeanbridgedown.com.ua/

Szerinted,ha megpróbálnák,akkor Kijev hány kormányzati épülete maradna meg?

Nem hinném hogy van jelentősége Kijevben hány épület marad meg. Holnap orosz ünnep. Biztos az ukránok megpróbálnak valami emlékezeteset bedobni a háború tüzébe. Tehát inkább az a kérdés, ha már ezt a hidat mutogatják, hogy van az ukránnak olyan fegyvere, lehetősége, hogy eredményesen megtámadja, esetleg lerombolja ezt a hidat ? Mert ha nincs, akkor csak blöff ez amit látunk. Amennyiben van, akkor tuti megpróbálják.

Oroszország beindítja az Északi Áramlat 2-t, egyelőre hazai haszánatra.
Remélhetőleg ez most az USA Európát zsigerelő próbálkozásainak hattyúdala, még ha évekig tart is.
Közben kicsiben már megvalósítjuk itthon az eurázsiai gazdasági álmot: az orosz energia és német technológia egyesülését :)

Egyébként érdekes a nyugati médiához képest mennyire kulturált az RT, még a trollokat sem tiltják ki a kommentszekcióból.

Csak a Tor-al látom a linket. Bannolnák az orosz oldalakat? A szolgáltatás szűkítéséről mikor tájékoztatott engem az internetszolgáltatóm, mert nem emlékszem, hogy kevesebbet kellene fizetnek a csekélyebb szolgáltatáért (orosz oldal elérhetetlensége)!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem hinném hogy van jelentősége Kijevben hány épület marad meg. Holnap orosz ünnep. Biztos az ukránok megpróbálnak valami emlékezeteset bedobni a háború tüzébe. Tehát inkább az a kérdés, ha már ezt a hidat mutogatják, hogy van az ukránnak olyan fegyvere, lehetősége, hogy eredményesen megtámadja, esetleg lerombolja ezt a hidat ? Mert ha nincs, akkor csak blöff ez amit látunk. Amennyiben van, akkor tuti megpróbálják.
Fegyverrel direktbe támadni egy ilyen hidat elég korulményes, még akkor is, ha kellemes lotávba kerulnének (oroszok most viszont tuti felmaxolják a védelmét).
Célszerúbb lenne valami konstrukciós hibát találni, azt akár évekig tartó "aknamunkával" kimaxolni, és a kello pillanatba beindítani egy láncefektust. Mert az szerintem viszonylag biztos, hogy az építésnel nem voltak túlságosan betartva a biztonsági eloírások, mert akkor kevesebbet kaszálhatna rajta a kivitelezo ...
https://www-atlanticcouncil-org.tra...tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc

• Hűha
Reactions: formosa1
Fegyverrel direktbe támadni egy ilyen hidat elég korulményes, még akkor is, ha kellemes lotávba kerulnének (oroszok most viszont tuti felmaxolják a védelmét).
Célszerúbb lenne valami konstrukciós hibát találni, azt akár évekig tartó "aknamunkával" kimaxolni, és a kello pillanatba beindítani egy láncefektust. Mert az szerintem viszonylag biztos, hogy az építésnel nem voltak túlságosan betartva a biztonsági eloírások, mert akkor kevesebbet kaszálhatna rajta a kivitelezo ...
https://www-atlanticcouncil-org.tra...tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
Egy ilyen hídnál véleményem szerint minden előírást betartottak. Ne a régi szovjet beidegződésekben gondolkodj. Ez akkora presztizs beruházás volt, még azt is el tudom képzelni,hogy minden kivitelező cég vezetőjének megmutatták a Fekete Delfinben forgatott dokumentum filmet.

Csak a Tor-al látom a linket. Bannolnák az orosz oldalakat? A szolgáltatás szűkítéséről mikor tájékoztatott engem az internetszolgáltatóm, mert nem emlékszem, hogy kevesebbet kellene fizetnek a csekélyebb szolgáltatáért (orosz oldal elérhetetlensége)!
Igen, bannolják az egész EU-ban. TASSZ-t is. Hajrá szólásszabadság. VPN-nel elérhető, pl Psiphon alkalmazás. Egész érdekes látni, hogy mely kontinenseken milyen véleménybuborékot támogat a Nagy Testvér. De pl a Netflixet is totál olyanra szabják, hogy a mainstrem álláspont legyen benned érzelmileg megerősítve még filmezés közben is. A HTKA-n meg szorgos droidok tolják az agymosást reggeltől estik, pl Ukrán hadijelentésnek álcázva, meg a halott orosz katonák, kilőtt technikát. Közben Zelenszki bohóckodik, az amcsi intelligence meg koordinálja a háborút, korlátlan fegyverbeszállítással. Reméljük ezúttal a multipoláris világrend győz.