Nem arról volt szó, hogy a kőkorszaki oroszok ilyen méret nek meg a közelében sincsenek?Oroszországban megkezdődött a 28 nm-es technológiát alkalmazó processzorok gyártására szolgáló gyár építése

Szerencséd van, hogy nagybetüvel irtad az Elnök Urat!Elkezdtem nézni a felvonulás közvetítését. Ami nekem nagyon feltűnő, hogy ugye minden évben a "mavzolejt" körbe szokták burkolni, és így rejteni. A burkolat mindig jellemzően oroszos volt eddig, általában kék alapszínnel és sok-sok orosz zászlós motívummal. Most az alapszín a vörös, és orosz zászló motívum egyáltalán nincs rajta. Szovjetesebb az egész, mint korábban. Közben megjött az Elnök Úr is.

Akkor ezt lehet most nem nanométerként kell értelmezni, hanem négyzetméterként!Nem arról volt szó, hogy a kőkorszaki oroszok ilyen méret nek meg a közelében sincsenek?![]()

Az orosz katonák most azért harcolnak, amiért a nagyapáik, akik szintén hazájuk biztonságáért harcoltak - mondta Putyin.
Béke elnapolva, de talán egyelőre az atomháború is.A beszéd után szöveg nélkül játszották le az orosz himnuszt, melynek dallama pontosan megegyezik a Szovjetunió himnuszával.
Miért írtam volna kis betűvel? Amilyen állapotban megkapta az országot Jelcintől és ahova abból a romhalmazból és káoszból eljuttatta, azért maximálisan megérdemli, hogy nagy betűvel írjam.Szerencséd van, hogy nagybetüvel irtad az Elnök Urat!
Akàrki, akármit mond, egy ilyen paràdé nekem nagyon tetszik. A zene, a hangulat...
Emlkszem az ötvenes vekben a Hösök terén tartott MNH parádékra. Az is tetszett nekem, mint kis lurkónak.![]()

hmm mi lehet az esernyőben?
És abban a Három táskában?
Talán aktuálisabb a "első" Krími háborúval való példa.Mègiscsak megnyertèk a 2.VH-t ezek az "Untermenschen"-ek.![]()

Enyhén ellent mondásos a mai viszonyokat összehasonlítani,a régiekkel. Az erő most az oroszokkal van.Talán aktuálisabb a "első" Krími háborúval való példa.
Hát ha ezt a Krími háborút úgy nyerik meg mint a korábbit...![]()
Krími háború – Wikipédia
hu.wikipedia.org
+ mi a helyzet a első világháborúval annak nem forradalom meg khm rendszerváltás lett a vége oroszország szempontjából?![]()
Most sincsenek a közelébe. 110-130 nm az a szint, amit maguktól tudnak. Az ennél modernebbekhez mérettől függően egyre több külföldi beszállító kell. Ehez pl gépsor.Nem arról volt szó, hogy a kőkorszaki oroszok ilyen méret nek meg a közelében sincsenek?![]()
Talán pajzs1:07től
Csak a Tor-al látom a linket. Bannolnák az orosz oldalakat? A szolgáltatás szűkítéséről mikor tájékoztatott engem az internetszolgáltatóm, mert nem emlékszem, hogy kevesebbet kellene fizetnek a csekélyebb szolgáltatáért (orosz oldal elérhetetlensége)!
Igen, bannolják az egész EU-ban. TASSZ-t is. Hajrá szólásszabadság. VPN-nel elérhető, pl Psiphon alkalmazás. Egész érdekes látni, hogy mely kontinenseken milyen véleménybuborékot támogat a Nagy Testvér. De pl a Netflixet is totál olyanra szabják, hogy a mainstrem álláspont legyen benned érzelmileg megerősítve még filmezés közben is. A HTKA-n meg szorgos droidok tolják az agymosást reggeltől estik, pl Ukrán hadijelentésnek álcázva, meg a halott orosz katonák, kilőtt technikát. Közben Zelenszki bohóckodik, az amcsi intelligence meg koordinálja a háborút, korlátlan fegyverbeszállítással. Reméljük ezúttal a multipoláris világrend győz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..