Egy hsz-ban egyébként több videót is el lehet helyezni.
Just sayin'
Just sayin'
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerinted van Ukrajnaban tanitas? En nehezen tudom elkepzelni a frontvonalak kozeleben a bekes elet eme megnyilvanulasat....Ez a tróger is egy iskolából,vagy óvodából lövöldözget.
A nem dróttal irányitott rakéták is kóvályognak, nem?Levertek mindent a toronyról és az egyik oldal telitalálatot kapott, az első szél le is dönti, ha még nem dőlt le. Lehet kuncogni a kóválygó rakétán, de hatásos. Páncélozott járművek ellen készült, a pontossága elég hozzá, jó kezelő 1x1m célt simán eltalál vele. A rakéta aerodinamikai kialakítása okozza ezt a röppályát, ami arra szolgál, hogy az irányításához használt drót akadálytalanul csévélődjön le.
Ki fog futni ez a nagy ukrán imádat nyugaton. S a realista válasz rá az, hogy nem, nem ezek miatt a dolgaik miatt, hanem mert a nyugati átlag ember egyszerűen rájön, hogy Ő igazából jobban élni szeret inkább, mint ukránt támogatni erőn felül. Ez van. Ukrajna fel lett kapva, majd el is lesz felejtve. Én legalább is kb. ezt várom.Mintha kezdene valami változni, néha néha a fősodratba is belengetnek ukris negatívumot is.
De azért előszeretettel használják az oktatási intézményeket ,és ha egy tank belőne egy malacot a pofájába,már egyből jönnétek azzal,hogy az oroszok lebombázták az iskolát,és meghalt 20 gyerek.Szerinted van Ukrajnaban tanitas? En nehezen tudom elkepzelni a frontvonalak kozeleben a bekes elet eme megnyilvanulasat....
"Szerintem nem, ..." Tudod a vélemény olyan mint a....Szerintem nem, sokkal inkább arról szól a dolog, hogy Putyin jelenleg nem meri bevállalni a mozgósítás belpolitikai kockázatait, pedig legalább egy részleges mozgósítás nélkül, még az új csökkentett céljaikat sem fogják tudni elérni,tehát Donbasz elfoglalását és Ukrajna tengerparti területeinek leszakítását.
Már a termék pontos nevére nem emlékszem, valamilyen adalékolt műanyag volt, az adalék ahogy az eu-ba csatlakoztunk betiltódott, így aki itthon gyártotta az előbb valami erdélyi városba vitte ki a gyártást, de 2012 környékén onnan is mennie kellett, így oroszba került végül a teljes gyártósor. Ja az eu-s országoknak és hazánknak végig beszállítója.... Olyan ez mint a környezetvédelem, a nyugat a szemetet lerakja jó messze aztán már nincs probléma...A vegen szep lassan kiderul hogy mindent arrafele gyartottak ami az EU-ba erkezett. Ott nem kellett betartani a hulye EU eloirasokat. Kornyezetvedelem, jatek a malacoknak, stb... A szoveg meg az volt hogy á... Oroszorszag csak egy nagy benzinkut...
Szerintem is.Ki fog futni ez a nagy ukrán imádat nyugaton. S a realista válasz rá az, hogy nem, nem ezek miatt a dolgaik miatt, hanem mert a nyugati átlag ember egyszerűen rájön, hogy Ő igazából jobban élni szeret inkább, mint ukránt támogatni erőn felül. Ez van. Ukrajna fel lett kapva, majd el is lesz felejtve. Én legalább is kb. ezt várom.
Hát, ezek se a legélesebb kések a fiókban.A brit hadsereg irányítja eddig az ukrán fegyveres erők műveleteit, mondta a forrás.
"Például Zaporozhye-ban április végétől május hatodikáig ezek a tisztek folyamatosan az egyik parancsnoki állásból a másikba költöztek, nem messze a frontvonaltól, Zahradivkától, az ukrán fegyveres erők parancsnoki tartalékának 60. különálló gyalogsági zászlóaljának helyén, Olekszandrivkáig," - mondta a forrás.![]()
Британские военные до сих пор руководят операциями ВСУ, сообщил источник
Работающие под прикрытием британские офицеры продолжают участвовать в управлении украинскими военными на передовой и посещать командные пункты на наиболее... РИА Новости, 13.05.2022ria.ru
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..