KF51 Panther MBT (Rheinmetall)

Ezt most szerintem félreértetted. @dudi pont azt hiányolja. Mert egyértelműen nem autoloader-es.
Akkor kb. percenként egyet fog lőni - a 130mm-es lőszer k. nagy.
Eddig minden erről szóló cikkben automata töltőt emlegettek.

German-APFSDS-130mm-and-120mm-shell.jpg

Akkor kb. percenként egyet fog lőni - a 130mm-es lőszer k. nagy.
Eddig minden erről szóló cikkben automata töltőt emlgettek...

German-APFSDS-130mm-and-120mm-shell.jpg
Akkor én értettem félre, mea culpa.
De akkor meg MITŐL EKKORA BENGA ÁLLAT????
Megmaradt a 3 fő a toronyban, és mint a KMW/Nexternél írja, a 4. fő egy operátor a drónoknak, egyéb elektronikáknak?
Vagy szimplán az autoloader elfoglalja egy ember helyét :D

Mi? Marha nagy. Nem került át az iranyzó a pk mellé. Gyakorlatilag egyesíti az emberes és autoloaderes tankok minden hátrányát.
Nem kellene a véleményalkotással várni amíg nem tudunk valami biztosat az új tankról? Eddig csak találgatás volt.
Lehet, hogy itt lehúzzuk aztán meg pár év múlva ez lesz a legnépszerűbb hk Európában.:)

Akkor én értettem félre, mea culpa.
De akkor meg MITŐL EKKORA BENGA ÁLLAT????
Mondjuk attól hogy egy ekkora k. nagy lőszert kell tárolni és mozgatni (auto-tölteni) a torony hátsó részében?!
Nem tartom kizártnak, sőt valószínű hogy van benne auto-loader - a 130-as löveghez ilyen csatahajó méretű torony kell...

Mondjuk attól hogy egy ekkora k. nagy lőszert kell tárolni és mozgatni (auto-tölteni) a torony hátsó részében?!
Nem tartom kizártnak, sőt valószínű hogy van benne auto-loader - a 130-as löveghez ilyen csatahajó méretű torony kell...
De nem a probléma az, hogy megvan a töltő helye is ahová nem ült át az irányzó. Ez egy autoloaderes torony amiben 3 embernek van hely. Így már erthető?

• Tetszik
Reactions: Redgreg
De nem a probléma az, hogy megvan a töltő helye is ahová nem ült át az irányzó. Ez egy autoloaderes torony amiben 3 embernek van hely. Így már erthető?
Kéne egy belső fotó, hogy lássuk mi van odabent.
Ha tippelnem kell akkor nem sok minden, mert ez is csak egy makett torony...