RM olasz leányvállalata lépett volna bemit is adtak volna hozzá? Ariete tornyot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
RM olasz leányvállalata lépett volna bemit is adtak volna hozzá? Ariete tornyot?
Pont az. Az a jó az autoloaderes harckocsiban, hogy pici a tornya amivel tömeget spórolsz és a célfelület is kisebb.mert?
Mi a baj vele azonkívül hogy k. nagy...?
Nem gondolnám. 120 mm-re rendezkedik be a lőszergyárunk is egyelőre, most jött ahhoz is a DM73.Tehát akkor ilyenunk lesz a következő 2 zászlóalj unknak.
Ez most irónia?Pont az. Az a jó az autoloaderes harckocsiban, hogy pici a tornya amivel tömeget spórolsz és a célfelület is kisebb.
Ezt most szerintem félreértetted. @dudi pont azt hiányolja. Mert egyértelműen nem autoloader-es.Ez most irónia?
Ekkora torony kb. Bismarck csatahajón volt...
Méghogy kisebb célfelület!
Pont erről beszélek, ez egy olyan autoloaderes torony ami nagyobb mint egy manual loaderes.Ez most irónia?
Ekkora torony kb. Bismarck csatahajón volt...
Méghogy kisebb célfelület!
Akkor kb. percenként egyet fog lőni - a 130mm-es lőszer k. nagy.Ezt most szerintem félreértetted. @dudi pont azt hiányolja. Mert egyértelműen nem autoloader-es.
Várjunk, ez most öntöltő?Pont erről beszélek, ez egy olyan autoloaderes torony ami nagyobb mint egy manual loaderes.
Hogyan ne csinálj autoloaderes tornyot...
A 130-as lőszert kézzel be nem töltöd az biztos.Várjunk, ez most öntöltő?
Mi? Marha nagy. Nem került át az iranyzó a pk mellé. Gyakorlatilag egyesíti az emberes és autoloaderes tankok minden hátrányát.Ránézésre mi a gond vele?
A Terminátor Lecrerc tornya is ilyesmi.
14.00-tól megy a bemutató show - hátha akkor kiderül...A 130-as lőszert kezzel be nem töltöd az biztos.
Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy meggyőző lesz majd.14.00-tól megy a bemutató show - hátha akkor kiderül...
Akkor én értettem félre, mea culpa.Akkor kb. percenként egyet fog lőni - a 130mm-es lőszer k. nagy.
Eddig minden erről szóló cikkben automata töltőt emlgettek...
Nem kellene a véleményalkotással várni amíg nem tudunk valami biztosat az új tankról? Eddig csak találgatás volt.Mi? Marha nagy. Nem került át az iranyzó a pk mellé. Gyakorlatilag egyesíti az emberes és autoloaderes tankok minden hátrányát.
Mondjuk attól hogy egy ekkora k. nagy lőszert kell tárolni és mozgatni (auto-tölteni) a torony hátsó részében?!Akkor én értettem félre, mea culpa.
De akkor meg MITŐL EKKORA BENGA ÁLLAT????
Be is b@aszna ha tényleg ez lenne.Nem kellene a véleményalkotással várni amíg nem tudunk valami biztosat az új tankról? Eddig csak találgatás volt.
Lehet, hogy itt lehúzzuk aztán meg pár év múlva ez lesz a legnépszerűbb hk Európában.
De nem a probléma az, hogy megvan a töltő helye is ahová nem ült át az irányzó. Ez egy autoloaderes torony amiben 3 embernek van hely. Így már erthető?Mondjuk attól hogy egy ekkora k. nagy lőszert kell tárolni és mozgatni (auto-tölteni) a torony hátsó részében?!
Nem tartom kizártnak, sőt valószínű hogy van benne auto-loader - a 130-as löveghez ilyen csatahajó méretű torony kell...
Kéne egy belső fotó, hogy lássuk mi van odabent.De nem a probléma az, hogy megvan a töltő helye is ahová nem ült át az irányzó. Ez egy autoloaderes torony amiben 3 embernek van hely. Így már erthető?