A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ha vennénk még harckocsit, melyikre lenne szükségünk?
  • Leopard 2A7+HU
  • KF51
  • LYNX120
  • Használt Leopard 2A4HU?
@krisss @dudi @Pogány ?
Az egyezőség, kiképzés, szimulaciós rendszer miatt A7HU.

A jövőt tekintve KNDS EMBT. Lesz jövöbeli folyománya.

Ha overpover tűzerőt akarunk akkor Panther de itt megtévesztő a design. Gyengébb lesz a mérete miatt mint a rivális.

Ha a gyárunkra akarunk támaszkodni Lynx 120, de ezt csak közvetlen fenyegetés esetén ami túl van a mai szinten.

Ha kivárnánk a fentieket de jobbat akarunk mint a Lynx 120 és kiforrott technikával akarunk továbblépni akkor Leooard 2A4/A5 modernizálva részlegesen ami kiváló erő arra a cca. 20 évre amíg annak kell lennie.

Volt itt egy haderőfejlesztéssel foglalkozó youtube-os videó, de nem talákom, pedig még nem néztem meg. Valamilyen kutató vagy ki, belinkelné valamelyikőtök plz ?

Volt itt egy haderőfejlesztéssel foglalkozó youtube-os videó, de nem talákom, pedig még nem néztem meg. Valamilyen kutató vagy ki, belinkelné valamelyikőtök plz ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erre gondolsz ?

"A négykerék-meghajtású járművek magyarországi előállításánál fokozatosan állnak át az európai fegyverrendszerek beépítésére. A programhoz kapcsolódó gyártást és kutatás-fejlesztést a továbbiakban német-magyar együttműködésben végzik."

Kellene mindenképp 2-4 Spike indítására képes Natter a páncéltörős osztályoknak - pl. NMS alapon. Remélem a K+F ezt takarja.

Ha vennénk még harckocsit, melyikre lenne szükségünk?
  • Leopard 2A7+HU
  • KF51
  • LYNX120
  • Használt Leopard 2A4HU?
@krisss @dudi @Pogány ?
Ugyan nem engem kérdeztél, de ha Leo már van, akkor nem azt a vonalat kellene tovább vinni? A KF51-et nem ismerjük, a cikkből annyi jön le, hogy 130mm--es lesz az ágyúja, és 59t a súlya. A KF51 megjelenése a Leo árát is lenyomhatja...

Ugyan nem engem kérdeztél, de ha Leo már van, akkor nem azt a vonalat kellene tovább vinni? A KF51-et nem ismerjük, a cikkből annyi jön le, hogy 130mm--es lesz az ágyúja, és 59t a súlya. A KF51 megjelenése a Leo árát is lenyomhatja...
Meg automata töltője lesz, és szipi-szupi tűzvezető rendszere, de ezek egyikén sem kell annyira csodálkozni.