Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amikor a NATO (USA) felderítőgépek és műholdak közvetlen és azonnalos felderítési adatokkal irányítják az ukrán tűzérséget, azt te mindek is neveznéd?
Ja, "politikai" támogatásnak? Akkor ha egyszer a medve ezt megunja és levakarja az égről a NATO felderítő gépet akkor az "politikai" válaszlépés lesz?![]()
Én a harcoora mondtam, hogy most is mennek, nem a béketárgyalásokra. Jézusom.
Egy iskolába tanultatok a bot wilsonnal? Neked sem megy az értő olvasás. LOL
Te ülsz háttal a TV-nek amúgy, mint ahogy ezt többen is jeleztük már.
Orosz társadalom hangulata? Köszönik szépen, asszem 80% os Putyin támogatottsága, vagy több. Sosem volt még ekkora összezárás.
Össze vissza irogatod a baromságaidat. Tények/bizonyítékok nélküli káosz amit csinálsz.
Közben Donyeckben meg egyre csak ölik az orosz civileket és a tegnapi "még el se kezdtük a háborút" és hasonló megnyilatkozások ellenére, még mindig a leharcolt csapatok pihentetése zajlik és nem a visszavágás, ami egyre jobban érik az ukránoknak...
Kreml: Oroszország csak kis részét használta ki a potenciáljának
Csak egy kis részét használta ki Oroszország potenciáljának az „ukrajnai különleges hadműveletben” – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságírók előtt, akinek szavait a Guardian adta hírül.
– fogalmazott a Kreml szóvivője.
Az utcáról gyűjtögetik be ágyútölteléknek őket. Büntetőeljárás alá vonják, aki megpróbál szökni…Minap volt hír, hogy lassan a nők kerülnek sorra. Illetve ott van a tucatnyi videó, amelyeken a fronton szolgáló katonák csapatosan beszámolnak arról, hogy nincs ellátmány, nincs tüzérségi támogatás, csak a szopás van, ezért megtagadják a bevetést.OFF
Persze, ámítsátok ezzel magatokat. Mondjuk azt tényleg nem értem miért fáj az nektek, hogy az átlag ukrán ember Ukrajnában akar ukrán lenni és nem Oroszországban orosz és ezért kész harcolni is.
FIGYELEM!!!
Jókat mond Frau Wagenknecht. Hihetetlen hogy a komcsik látják/merik kimondani hogy öntökönlövés a szankció.Új lakó a Patriot parkban.
Lassan leesik a kétforint.
Igazából szerintem lelohasztaná a világon a háborús kedvet, ha minden egyes katonának és politikusnak kötelező szanitécképzésen kellene átmennie. Akkor nem csak osztanák a szenvedést és röviden a harctéren beépítenék a PTS-ükbe később, hanem nap mint nap a kórházakban mosnák a hugyot-szart, hallgatnák a kiosztott szenvedés borzalmát, háborúban ott kellene lenniük, hogy a végtagjait vesztett fiataloknak magyarázzák, hogy minden rendben lesz, nézzék az arctalan roncsokat, táplálják a leszakadt állkapcsú szerencsétleneket. Szerintem lelohasztaná a magas morálú halálosztást, ha akár ma Zelenszkijnek és Putyinnak és a kormánytagjaiknak ezt kellene tennie. Sokan a frontra küldenék a politikusokat, de én ide küldeném, mert itt látnák, hogy mit csinálnak.
Minden olyan ország ezt csinálná amelyet megtámadott egy nagyhatalom és minden területen fölényben van vele szemben, de Oroszországban is keményen fogják az embereket pl a szaki köztársaságokban is erőszakkal fogdossák össze a férfiakat a hadsereg számára...Dudi több irányból hallani ugyanazt, hogy keményen fogják az embereket. Ez megint nem érzelmi kérdés, vagy hogy nekem mi fáj vagy mi nem (mert ez a része amúgy teljesen hidegen hagy, hogy ki minek gondolja magát).
Az utcáról gyűjtögetik be ágyútölteléknek őket. Büntetőeljárás alá vonják, aki megpróbál szökni…Minap volt hír, hogy lassan a nők kerülnek sorra. Illetve ott van a tucatnyi videó, amelyeken a fronton szolgáló katonák csapatosan beszámolnak arról, hogy nincs ellátmány, nincs tüzérségi támogatás, csak a szopás van, ezért megtagadják a bevetést.
Akármennnyien is vannak (700.000? Ezt jól átgondoltad?), biztos nem egységes a hozzáállásuk.
Ez mind provokáció. Mint eddig minden tette a nyugatnak.Ukrajna pusztító csapást mérhet a Kremlre, ha Harpoon rakétákkal támadja meg a Kercsi-szoroson átívelő hidat – mondta Philip Breedlove, a NATO volt parancsnoka a The Timesnak adott interjújában.
Szerinte a krími híd „jogos célpont” Ukrajna számára, és ennek az átkelőnek a támadása teljes mértékben indokolt lenne.
Rengeteg idióta él amerikában, sajnos...
Her Goebbels maga sem mondhatta volna szebben.Mire mi szükség?
Vannak olyan helyek, ahol a piti 'gyűlöljünk valakit- leginkább azt aki nem olyan, mint mi' hozzáállás és
annak firtatása helyett, hogy ki-kivel-mit csinál a MAGÁNéletében; Az számít, hogy milyen szakember/politikus.
Kétlem, hogy ennek az üzenete itt át fog menni, de különösebben nem hat meg.
Méltóságomon aluli, hogy egy kiscicával vitatkozzak, de az időmbe éppen belefér: baromi hiteltelen, ha egy konzervatív politikus olyan meleg, hogy kézzel vasal. De ezt te úgysem érted.annak firtatása helyett, hogy ki-kivel-mit csinál a MAGÁNéletében; Az számít, hogy milyen szakember/politikus.
Minden tisztelettel, de ennyi biztosan nincs. Tudom, Ukrajna mozgósított, de ez a mozgósítás szerintem közel sem sikerült annyira, mint azt hirdetik.700.000 ember áll fegyverben, nem ennyi van a fronton.
Már Turk Tanácsban is megfigyelok, akár csak Mo.Attól mentsen meg minket akárki (tényleg akárki), hogy azok bármihez csatlakozzanak amihez nekünk közünk van (EU NATO).
Nem vész el, csak átalakul.![]()
NLAW tok polgcivil felhasználása víztartályként.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..