Na beesett Reisner ezredes is végre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az, hogy ez szerinted teljesen felesleges harc, azt a fronton harcoló ukrán katonák nagyon nem így gondolják, szerintem 4,5 hónappal az orosz invázió megkezdése után el kellene már felejteni azt,hogy teljesen feleslegesen harcolnak az ukrán katonák az oroszok ellen, az ukránok úgy döntöttek,hogy nem adják meg magukat és fegyverrel védik meg a hazájukat, ez az ő döntésük. és minden joguk meg van hozzá és 4,5 hónapja bizonyítják,hogy nagyon elszántak ebben a tekintetben és szerintem ezt már ideje lenne mindenkinek tudomásul venni.Nem pontos a megfogalmazásod.. Most még ukrajnában ukrán nemzetiségű, a teljesen felesleges harcot egy "távoli" parancsnokság hatására kell végrehajtania igen xar, "egészségtelen" feltételek között..
Ha győzne akkor is ukrán maradna, egy kívülről "vezérelt" ukrán bábállamban, gazdaságilag minimum100 nemzedékig eladósodva, röghöz kötve..
Ha az orosz győz, akkor egy szabad ukrán nemzet lehet Oroszország határain belül mert törlik az összes eddig "begyűjtött" adósságát A náci eszmékre keresztet vetve, egyenlő nemzetként élhetne a soknemzetségű országban.
Ha létezik demokrácia az valahol itt kezdődik..
"hogy az átlag ukrán ember Ukrajnában akar ukrán lenni és nem Oroszországban orosz és ezért kész harcolni is."
helyett
"hogy az átlag ukrán ember Ukrajnában akar e ukrán lenni a jelenlegi életkörülményeivel, vagy Oroszországban is ukrán és ezért kész harcolni is."
Szerintem a legjobban úgy találod meg az átlag ukránokat, hogy pl a donbaszi fronton az ukrán hadsereg tagjai között "keresed őket"...Az átlag ukrán, az ki? Ukránok nyugatonUA élnek....
Szerintem tök mindegy hogy mi mit csinálunk,Vagy esetleg szerinted van beleszólásunk?Világmegváltó ötlet. De legalább a háború ukrajnai epizódja pillanatok alatt véget ér, hogy teret adjon egy sokkal szarabbnak. Szorítsunk neki?
az ötletadónak és a kivítelezőnek is ajánlanám a következő terméket :Világmegváltó ötlet. De legalább a háború ukrajnai epizódja pillanatok alatt véget ér, hogy teret adjon egy sokkal szarabbnak. Szorítsunk neki?
a raschel hálót viszont alkalmazzák (én ezt már régóta szolgalmazom) az utobbi időbe már a fehér tápos zsákról is kezdenek leszokni (zöldekkel helyettesítik) de a diszperzitig még nemjutottak el kiváncsi vagyok a háború előrehaladtával eszükbe jut e a diszperzit.Képen az Ukrán morál egy tésztaképű brit zsoldossal középen,olajvásznat érdemelne.
az mire is lenne jó?a raschel hálót viszont alkalmazzák (én ezt már régóta szolgalmazom) az utobbi időbe már a fehér tápos zsákról is kezdenek leszokni (zöldekkel helyettesítik) de a diszperzitig még nemjutottak el kiváncsi vagyok a háború előrehaladtával eszükbe jut e a diszperzit.
bárminek a színének a megváltoztatásáraaz mire is lenne jó?
Háborúban állnak, nem csoda, hogy keméynyen fogják az embereket.Dudi több irányból hallani ugyanazt, hogy keményen fogják az embereket. Ez megint nem érzelmi kérdés, vagy hogy nekem mi fáj vagy mi nem (mert ez a része amúgy teljesen hidegen hagy, hogy ki minek gondolja magát).
A tettesekWilson & co: Oroszok már a végső tartalékaikat mozgósítják:
Valakik megpróbálták elrejteni a katonai felszerelésüket, Kraken matrica kiemelve (Harkov térségében állomásoznak).
Voltak további képek is a környéken talált friss hullákról, de azokat inkább nem osztom (na jó, egy kép a spoiler-ben).
Láthatóan nem finomkodtak az oroszok, szinte mindegyiküknél láblövés, majd miután elvonszolta magát fejlövéssel kivégezték őket.
Agyhalál után is van élet:
Egyénenként nincs. Viszont nagyon hiányolom minimum Európa szerte a hatalmas tüntetéseket a békéért, a fegyverkezés és a szankciók leállításáért. Hiányolom a háborúellenes sajtócikkeket, az európai elit ostobaságát és lakosságellenességét feltáró interjúkat, vitákat. Ami most van, az egy természetellenes csönd és nem tudni, hogy a megfélemlítettség vagy az ostoba beletörődés csöndje. De ,hogy lényegileg válaszoljak a kérdésedre. Úgy vélem, egy ilyen hírt amit hoztál nem szabadna "csak úgy" idehozni. Szerintem mindenképp jelezni kéne, hogy elborzasztónak tartod ezt az idióta ötletet és ez nem csak rád vonatkozik, hanem mindenkire, aki nem érdekelt egy világháborúban. Mondom ezt függetlenül attól, melyik féllel szimpatizálok.Szerintem tök mindegy hogy mi mit csinálunk,Vagy esetleg szerinted van beleszólásunk?
Főként ó és modern kori történelmet olvasok..
Szerintem túl sok kurucinfot vagy valami hasonlót olvasol "Igazság" cimén. Régebben egy időben én is olvastam kurucinfot, de azután lejöttem róla, mert a végén már kifejezetten zavart, hogy bármi történt bárhol, amögé mindig a zsidókat hozták ki menetrendszerűen magyarázatnak.
Wilson & co: Oroszok már a végső tartalékaikat mozgósítják:
Valakik megpróbálták elrejteni a katonai felszerelésüket, Kraken matrica kiemelve (Harkov térségében állomásoznak).
Voltak további képek is a környéken talált friss hullákról, de azokat inkább nem osztom (na jó, egy kép a spoiler-ben).
Láthatóan nem finomkodtak az oroszok, szinte mindegyiküknél láblövés, majd miután elvonszolta magát fejlövéssel kivégezték őket.
Agyhalál után is van élet:
Kraken-re rákeresve önkéntest találtam. Ezek kik? Zsoldosok? Ha igen, milyen zsoldosok?
Én (innen a fotelből) Donyeck-től nyomnám el a frontot, hogy ne tudják HIMARS-ozni a civileket.