A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

images

elírta a loitering munitiont.
szerintem az ebből kialakított támadásra alkalmas verzió inkább a církálórakétához lessz közelebb mint a lotering munitionhoz. szárnya lessz mint a robotrepüllőknek (cirkálórakéta) és lökhajtásos. nem optikai rendszer alapján történik a célravezetés hanem egyéb adatok alapján (telemetria) hatótáv jelentős és nem újrahasználható.

szerintem az ebből kialakított támadásra alkalmas verzió inkább a církálórakétához lessz közelebb mint a lotering munitionhoz. szárnya lessz mint a robotrepüllőknek (cirkálórakéta) és lökhajtásos. nem optikai rendszer alapján történik a célravezetés hanem egyéb adatok alapján (telemetria) hatótáv jelentős és nem újrahasználható.
Ebből ilyet tudsz faragni.

Harop-killer-drone-on-display-at-the-paris-Airshow.Photo-Defense-Update.jpg

210535.jpg

Amúgy azt kiemelem, hogy a nehéz cuccok terén lényegi gyorsítás a lengyel módszerrel érhető el jelenlegi helyzetben... Ha azt csinálnánk meg te nyerítenél a leghangosabban.
Amúgy nem értem, mi ez a nagy elégedetlenség a magyar haderő fejlesztés üteme kapcsán, mivel nem nagyobb annak az esélye most sem, hogy megtámadja Magyarországot az Orosz föderáció mint február 24-e előtt.