jön a kisanatant és megesz reggelire?!?Nem a föderáció a fő aggodalmam. Még mindig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jön a kisanatant és megesz reggelire?!?Nem a föderáció a fő aggodalmam. Még mindig.
Hanem mások. Mindenki a környezetünkben.
Ez azért elég tág fogalom a Borgtol kezdve a Klingonokon át a regáti Románokig.....Hanem mások.
Ezek is mind. A föderáció Ukrajnát eszi, ellenünk konkrétan semmit nem tett, szállítja a gázt is korrekten. Ellenben az EP, a NATO újdonsült demokráciavizsgáló intézete Vadai Ágnesetől, meg a hasonló fantasztikusan előremutató és haladó, valahogy csak minket megtaláló szervezetek komoly démonizálást, anyagi hátrányt és poltikai befolyásszerző tevékenységet folytatnak ellenünk. Szövetségesek mi? Magyar Tavasz központi csapata megalakult. Semmi aggasztó, ezek a jó szövetségesek.Ez azért elég tág fogalom a Borgtol kezdve a Klingonokon át a regáti Románokig.....
Én viszont úgy látom ,hogy Orbán "a piros lámpa villog a fejemben" kijelentése a biztonsági helyzetről a magyar haderő fejlesztés és a Magyar Honvédséggel kapcsolatban és a meg kell gyorsítanunk a haderő fejlesztést kijelentése (az utóbbi napok történéseit látva Kata/rezsicsökkentés) szerintem nem volt más mint az ukrán-orosz háborúra és az EU-s szankciók mint minden gazdasági baj okozójára felfűzött kormánypropaganda egyik eleme.Hanem mások. Mindenki a környezetünkben.
Meglátjuk.Én viszont úgy látom ,hogy Orbán "a piros lámpa villog a fejemben" kijelentése a biztonsági helyzetről a magyar haderő fejlesztés és a Magyar Honvédséggel kapcsolatban és a meg kell gyorsítanunk a haderő fejlesztést kijelentése (az utóbbi napok történéseit látva Kata/rezsicsökkentés) szerintem nem volt más mint az ukrán-orosz háborúra és az EU-s szankciók mint minden gazdasági baj okozójára felfűzött kormánypropaganda egyik eleme.
Ők te ezt így látod, de szerintem Vadaival szemben elég lesz az a 24 db PZH2000 is baj esetén.....Ezek is mind. A föderáció Ukrajnát eszi, ellenünk konkrétan semmit nem tett, szállítja a gázt is korrekten. Ellenben az EP, a NATO újdonsült demokráciavizsgáló intézete Vadai Ágnesetől, meg a hasonló fantasztikusan előremutató és haladó, valahogy csak minket megtaláló szervezetek komoly démonizálást, anyagi hátrányt és poltikai befolyásszerző tevékenységet folytatnak ellenünk. Szövetségesek mi? Magyar Tavasz központi csapata megalakult. Semmi aggasztó, ezek a jó szövetségesek.
Eldekelne, mi, te krisss leszeges?Érdekelnének az okaid.
Ez így kimondottan gyenge. Humornak jó. Nem Vadai a lényeg fizikailag, elég lenne egy aligátor is, hanem a szellemiség ami markolja az erőket amik vicsorogva szennyeznek be bármit, hogy érvényesüljenek.Ők te ezt így látod, de szerintem Vadaival szemben elég lesz az a 24 db PZH2000 is baj esetén.....
Én értem miről beszélsz arra próbáltam félig meddig célozni, hogy ilyen "fenyegetéssel" szemben nem a magyar haderő (akármilyen fejlett is) a megfelelő eszköz.Ez így kimondottan gyenge. Humornak jó. Nem Vadai a lényeg fizikailag, elég lenne egy aligátor is, hanem a szellemiség ami markolja az erőket amik vicsorogva szennyeznek be bármit, hogy érvényesüljenek.
Ha az orosz ellen az ukrán az, akkor itt sem fogja más megoldani helyettünk. De ahhoz haderő kell.Én értem miről beszélsz arra próbáltam félig meddig célozni, hogy ilyen "fenyegetéssel" szemben nem a magyar haderő (akármilyen fejlett is) a megfelelő eszköz.
Ne felejtsd el , hogy nem Ukrajna támadta meg Oroszországot hanem pont fordítva történt és Szerbia Ukrajna és a "sógorok" kivételével minden szomszédunk NATO tag és egyben az EU tagja is, a sógorok nem valószínű , hogy megtámadnak bennünket a Szerbeknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy velünk foglalkozzanak és ők amúgyis bevallottan a koszovói Albánok ellen készülnek, és mivel az Ukránok éppen az Orosz haderővel harcolnak és a létezésük és fennmaradásuk a Nyugattól és főleg az USA-l függ így nem valószínű, hogy minket szeretnének megtámadni.Ha az orosz ellen az ukrán az, akkor itt sem fogja más megoldani helyettünk. De ahhoz haderő kell.
Ez az utolsó áprilisi infó.Igen. Mi lett a DND gyárral?
Ez egy ilyen nap....Megint ittál, hogy ez most ilyen kultúrált formában kibuggyant?
Esélyes, hogy ha a balkánon bármi is kialakul, akkor oda nagyobb létszámban a magyar katonák mennek. (Mint ahogy most is.) Ez egy leosztott feladat. És ki mer olyat, nagy biztonsággal állítani, hogy pár éven belül nem történik valami tőlünk Délre. És talán még ez a legegyszerűbb, legjobban tervezhető forgatókönyv.Ne felejtsd el , hogy nem Ukrajna támadta meg Oroszországot hanem pont fordítva történt és Szerbia Ukrajna és a "sógorok" kivételével minden szomszédunk NATO tag és egyben az EU tagja is, a sógorok nem valószínű , hogy megtámadnak bennünket a Szerbeknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy velünk foglalkozzanak és ők amúgyis bevallottan a koszovói Albánok ellen készülnek, és mivel az Ukránok éppen az Orosz haderővel harcolnak és a létezésük és fennmaradásuk a Nyugattól és főleg az USA-l függ így nem valószínű, hogy minket szeretnének megtámadni.
Ez nem csoda, hanem egy célrepülőgép.Hogy ez majdnem... micsoda?
Ne felejtsd el , hogy nem Ukrajna támadta meg Oroszországot hanem pont fordítva történt és Szerbia Ukrajna és a "sógorok" kivételével minden szomszédunk NATO tag és egyben az EU tagja is, a sógorok nem valószínű , hogy megtámadnak bennünket a Szerbeknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy velünk foglalkozzanak és ők amúgyis bevallottan a koszovói Albánok ellen készülnek, és mivel az Ukránok éppen az Orosz haderővel harcolnak és a létezésük és fennmaradásuk a Nyugattól és főleg az USA-l függ így nem valószínű, hogy minket szeretnének megtámadni.
Annyi biztos, hogy mióta az új honvédelmi miniszter van, azóta a brit kapcsolatok felé orientálódunk valamelyest. Már a híranyagot tekintve.Soha semmiben nem lehetsz teljesen biztos. A világ már csak ilyen és ilyen is marad.
Érdemi reakció volt mindenre ez is.Ez egy ilyen nap....