Szerencsejáték volt ez sajnos már akkor amikor kitalálták a programot.Szép körülírása a szerencsejátéknak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerencsejáték volt ez sajnos már akkor amikor kitalálták a programot.Szép körülírása a szerencsejátéknak.
nyugi én pl azzal nem árulok el hadititkot hogy egy támogató szakaszt felállításán dolgozok. és szerintem nem én vagyok az egyedüli az országba...Szép körülírása a szerencsejátéknak.
Hanyszor mentunk ezen vegig? Ez egy 25 eve kezdodott "beleszarunk, lesz, ami lesz" folyamat vege. Ahogy mar sokszor leirtam, Keleti utan senkit nem erdekelt tobbe semmifele modernizacio, csakis a minimumot voltak hajlandoak finanszirozni, amire meg ra lehet fogni a hiradoban, hogy van MH (mikozben gyakorlatilag megszunt.) Ennek a fenntarthatatlansaga a 2014-es orosz agresszioval hirtelen nagyon durvan beutott es kb 2016 ota probaljak mar megforditani a korabban totalisan korrupt hajot (lasd a tegnap is emlitett hajmereszto korrupciot a HM EI-Currus-HM Rekreacios stb letartoztatasokban meg butntetoperekben 2011-15 kozott.)Szép körülírása a szerencsejátéknak.
Igen, pont ezt kerdeztem a HX3 temaban. Tomeges ATGM meg tuzerseg lenne a legsurgosebb - vegul is indul az a DND uzem vagy nem? Mert ha igen, akkor abbol egy even belul dolhetne legalabb az RGW 90 kifele...Sztem az ukrán modell. Kézi páncéltörők, drónok.
Esetleg tüzérség. Mondjuk az szinte nincs.
nyugi én pl azzal nem árulok el hadititkot hogy egy támogató szakaszt felállításán dolgozok. és szerintem nem én vagyok az egyedüli az országba...
HX3 lövegünk legkorábban 2024-ben lehet az RM szerint...Igen, pont ezt kerdeztem a HX3 temaban. Tomeges ATGM meg tuzerseg lenne a legsurgosebb - vegul is indul az a DND uzem vagy nem? Mert ha igen, akkor abbol egy even belul dolhetne legalabb az RGW 90 kifele...
1000 támogató szakasz az kicsit azért sok lenne. az 12 dd. egy szűk hadtestnyi támogató (egyébként gondolom minden megyébe el kezdte valaki a munkát.) biztosat nem tudok mondani mert engem sem tájékoztatptt arról senki hogy máshol hogy megy (és csak pár megyével van ugymond gyakoribb kapcsolattartás ami engem érint.)...ha ezer klónod is csinálja, akkor nyomokban pislákol a remény! Hányan is vagytok?
...ha sokkal kevesebben, akkor légy "politikus" --kivételesen-- és hazudj!
.
Pont a DND-t emlitte MG tavasz elején, hogy a célegyenesben van. Most hogy eltelt félév, talán lesz vmi.....jo gyors!Igen, pont ezt kerdeztem a HX3 temaban. Tomeges ATGM meg tuzerseg lenne a legsurgosebb - vegul is indul az a DND uzem vagy nem? Mert ha igen, akkor abbol egy even belul dolhetne legalabb az RGW 90 kifele...
Én úgy olvastam a 90esnek is lesz új verziója.HX3 lövegünk legkorábban 2024-ben lehet az RM szerint...
RGW-ből meg 110-es kell venni - a 90-es kifutó termék lesz rövidesen: kb. ugyanazt tudja páncéltürésben mint a CG, ami harckocsik ellen már kevés lehet...
. A gyártó DND egy időre leállította a fegyver további fejlesztését, és a Panzerfaust 3 utódrendszerei, az RGW 90 HH-T és RGW 110 HH-T fejlesztésére összpontosít, amíg azok sorozatgyártásra nem készülnek.Én úgy olvastam a 90esnek is lesz új verziója.
Poginak van igaza! Mióta van az ukrán balhé én ki sem nyitom a htka.hu.-t amíg nincs bennem fél liter Kalinka! (akkor már csak nevetgélek az egészen)Többnyire előre szoktam igyekezni jelezni a visszajelzésekben, bár volt utólagos is persze. De most nem ez a helyzet. Egyszerűen csak egyrészt érdekel, hogy mi a fasz is van, másrészt meg felkúr, hogy mást nem érdekel és béviszezünk.
1000 támogató szakasz az kicsit azért sok lenne. az 12 dd. egy szűk hadtestnyi támogató (egyébként gondolom minden megyébe el kezdte valaki a munkát.) biztosat nem tudok mondani mert engem sem tájékoztatptt arról senki hogy máshol hogy megy (és csak pár megyével van ugymond gyakoribb kapcsolattartás ami engem érint.)
támogató szakasz (tehát valakit támogat)Miért is sok az 1.000+szakasz/12 dd. ???
A 3 jelenlegi dd. egy normálisan feltöltött 2 dd. létszámával sem bír az --alig használható/használhatatlan-- irodistákkal együtt sem!!!
Egy érdekérvénesítést lehetővé tevő, "honosított" izraeli mintájú felépítés alapján,
másik 3 --valódi, nem látszat, nem német célokra felszerelt !!!-- dd.-nak kellene 24 órán belül behívhatónak lenni,
újabb 3 dd.nak 1 háten belül,
+3 dd.-nyi területvédelem.
...és ekkora képzett, motivált emberi (társadalmi)tartalákkal nem kellene lesütött szemmel tűrnihallgatni a "2 napon belül a Balatonnál..." és a "Tisza lesz az végleges határ..." kezdetű, "kéz-ökölbe-szorító" dumákat, --"szövetséges"-- politikusoktól is!!!
.
Volt kb 15x.támogató szakasz (tehát valakit támogat)
egyébként ez a majdnem cirkálórakétavólt már ? kiállítva kecson tudom hogy vólt konkrétan a video.
Hát a fentiekből látva ideje lenne végre, hogy nyalják meg a szájam szélétAmúgy, hogy megnyugtassalak van amit meggyorsítottak mondjuk bejelenteni nem tudom mikor fogják.
A makkod nem akarod inkábbHát a fentiekből látva ideje lenne végre, hogy nyalják meg a szájam szélét
Mármint a Panzerfaust 3 fejlesztését állították le, hogy RGW 110-re koncentráljanak.. A gyártó DND egy időre leállította a fegyver további fejlesztését, és a Panzerfaust 3 utódrendszerei, az RGW 90 HH-T és RGW 110 HH-T fejlesztésére összpontosít, amíg azok sorozatgyártásra nem készülnek.
A DND szerint az RGW110 HH-T hamarosan befejezi a cégminősítést, és alig több mint egy éven belül sorozatgyártásra készül.
Panzerfaust 3 IT: Bundeswehr beschafft 3.500 Panzerfaustpatronen nach - ESUT - Europäische Sicherheit & Technik
Die Bundeswehr hat die Dynamit Nobel Defence GmbH (DND) mit der Herstellung und Lieferung von 3.500 Patronen DM72A1 für die Panzerfaust 3-IT beauftragt.esut.de
És a puszi a hasadra hol marad...?A makkod nem akarod inkább
Hogy ez majdnem... micsoda?támogató szakasz (tehát valakit támogat)
egyébként ez a majdnem cirkálórakétavólt már ? kiállítva kecson tudom hogy vólt konkrétan a video. (ez a céldrón változat egyenlőre)