M
molnibalage
Guest
@gergo55Csak hová fogunk tartozni. Önállósággal ne ámítsuk magunkat, annyi mindennől szorulunk behozatalra, hogy valamilyen függés ki fog alakulni.
Kínai mindent figyelő rendszer, vallási intoleranciával, nemzetiségi alapon való megkülönböztetéssel/átneveléssel?
Orosz rendszer, ahol ha a háborút háborúnak nevezed, azért börtön jár, ha kimondod a véleményed a rendszer korruptságáról, azért is? Saját oligarcháik hullanak, mint a legyek véletlen balesetekben/öngyilkosságokban?
Nem jobb itt, ahol a februárban lebukott végrehajtói mutyi vezetője tovább keresheti a milliókat végrehajtó cégén keresztül, az áram árának összetevőit pedig aszerint igazítják a számlák tanúsága szerint, hogy az ország gázdzerelője épp melyik szegmenst tulajdonolja az ágazatban?
Szerintem a genetikailag kódoval van és az összes többi faszság helyett esetleg néma magába nézhetne a magyar is...
Off topic
Korábbi weblapomon volt az a rossz szokásom, hogy írásaimhoz időnként hozzátoldottam olyan fejezeteket, melyek anyaga a cikkek választott témájához csak feltételesen kapcsolódott. Ezekben főleg egyes történeti/politikai eseményekről, vagy azok utólagos értelmezéseiről fejtettem ki saját…
Nem a mi seggünkből süt a Nap és fejben az ország fele kb. valahol a kési fedualizmusban van...