[HUN] Leopard 2

jun.13. lesz bejelentés a kf51 ről párizsban. Lehet abból is kellene pár darabot berendelni. A jövő héten jó sok bejelentés várható a nagy hadiipari expó miatt.
Tehát.

A7, ha idén még rendelünk, akkor 2026-től jöhet, kapa addigra van. Idealis, mert 2025re fut ki az első csomag. Használt visszavásárolt A4, ha jól értem az RM-nek is van, de lehet a KMWre gondolt Papi. Tehát az még korábban is.

Idén, jövőre, kap a HM plusz zsét haderőfejlesztésre. Akkor azt hiszem itt az idő beszállni az A4 tuningba itthoni hadiiparral és 2026-tól az A7-eket részben itthon gyártani. Ez lehet már 1 belépő a 203x-es LeoClerc programba ami 100% hogy felgyorsul!!!
Szerintem várjuk ki a jun.13-at. Akkor lesz bemutatva a nagyközönségnek a KF-51 Párizsban. Elvileg 130-as fő fegyverrel érkezik. Na inkább abból kell beszerezni nagyobb mennyiséget. De csak pár nap várjuk ki.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Leopard 2A4HU típusú harckocsikkal hajtottak végre hosszú távú vezetési gyakorlatot az MH 25. Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsi Zászlóaljának katonái június 14-én, kedden, Szomódon.

Leopard 2A4HU típusú harckocsikkal hajtottak végre hosszú távú vezetési gyakorlatot az MH 25. Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsi Zászlóaljának katonái június 14-én, kedden, Szomódon.

Ugyanez a Youtube-on:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A harckocsinak lelke is van...

„Ha valaki katona akar lenni és egy kiváló csapatban szeretné letölteni a szolgálati idejét, válasszon minket, akik a jövő technikáját kínáljuk a jelentkezőknek. Nagyon összeszokott, családias és szoros közösség a miénk, hiszen a „vasban” is együtt szolgálunk” – mondta Horváth Sándor alezredes, az MH 25. Klapka György Lövészdandár, 11. Harckocsizászlóalj parancsnoka a Spirit FM „Katonadolog” című műsorának július 21-ei adásában...

A harckocsinak lelke is van...

„Ha valaki katona akar lenni és egy kiváló csapatban szeretné letölteni a szolgálati idejét, válasszon minket, akik a jövő technikáját kínáljuk a jelentkezőknek. Nagyon összeszokott, családias és szoros közösség a miénk, hiszen a „vasban” is együtt szolgálunk” – mondta Horváth Sándor alezredes, az MH 25. Klapka György Lövészdandár, 11. Harckocsizászlóalj parancsnoka a Spirit FM „Katonadolog” című műsorának július 21-ei adásában...
Azt tudja valaki, miért csak 12, és miért nem 14 db A4-esünk van (pk., pk helyettese?).?
Nem 14 db harckocsi egy század?

A Leopardok A7 szállítása előrébb jött. Negyedik negyedév helyett júniusban kezdik.

Elmondta, hogy 44 új Leopard 2A7 harckocsi kerül Tatára, az első jármű érkezése 2023 júniusában várható; a továbbiak szállítása 2023 és 2025 között valósulhat meg.

A Leopardok A7 szállítása előrébb jött. Negyedik negyedév helyett júniusban kezdik.

Elmondta, hogy 44 új Leopard 2A7 harckocsi kerül Tatára, az első jármű érkezése 2023 júniusában várható; a továbbiak szállítása 2023 és 2025 között valósulhat meg.

Szerintem csak kommunikációs trükk: (látszat-)gyorsítás, alátámasztani a politikai mellébeszélést! ...klasszikus: tanítják is minden kommunukációs szakon!

A véleményem "Egyébként":
  1. Kár.
  2. Sajnos.
  3. Szeretnék tévedni!

.

Vagy úgy mint a PzH-nál, hoznak egyet átvételre majd visszaviszik és utána hónapokkal később érkeznek meg ténylegesen?

ennyit sikerült gyorsítani...

• Szomorú
Reactions: Hummen23