Rheinmetall 8x8 APC / HITRON

Mi az a szar holdjáró a háttérben?
A hungarian space force új csapat szálllítója

RcPH9sm.png

lTAi2kU.png

Amúgy nem tudom mit nyüglődtök a témàn.

El van döntve a BTR utódlása.
Rheinmetall- mh Modernizációs intézet 8X8 harcjármű hazai gyártásban kaposváron.
Tényleg! Arra van már valamilyen infó, hogy milyen jellegű az együttműködés?
A modernizációs intézetnek volt egy terve, amit bedobtam a RM-nak, higy csinálja meg, vagy szimplán csak pénzeljük a RM-nak a meglévő fejlesztését?

"Igen, ez a Zalaegerszeg-Kaposvár tengelyen fejlesztendő, új generációs 8x8-as gyalogsági harcjármű. A fejlesztés hosszú folyamat, de nem olyan hosszú, mint azt első nekifutásra gondolnánk.

A kiállított darabot valóban makettnek hívják. A cég hamarosan kész lesz a fejlesztéssel, és akkor már a működőképes prototípust lehet majd megtekinteni. Ezért is volt elzárt területen kiállítva Párizsban.

Ismerve a fejlesztési programot, meggyőződésem, hogy a világ egyik vezető harcjárműve lesz kategóriájában."

Mi olyan vicces? Lengyelek jobbat tudnak? :D
Ez valami hibrid-elektromos hulyeseg, hogy a berlini zold komcsik kedvenc legszennyezesi adatai meglegyenek. Az elektromos-hibrid-akarmi az NEM harcjarmu, max felesegnek boltbajarni, varoson belul. Mi lesz a kovetkezo? Lebomlo papirbol a loszer huvelye, hogy jo legyen a kornyezetnek?

Ez valami hibrid-elektromos hulyeseg, hogy a berlini zold komcsik kedvenc legszennyezesi adatai meglegyenek. Az elektromos-hibrid-akarmi az NEM harcjarmu, max felesegnek boltbajarni, varoson belul. Mi lesz a kovetkezo? Lebomlo papirbol a loszer huvelye, hogy jo legyen a kornyezetnek?
Szoval fingod nincs rola, kedves Hedwig, ertjuk. :cool:

Messze nem vagyok szakértője a témának, de ha jól értem a koncepciót, akkor a Hitron hidrogént fog tankolni nem áramot!
A hidrogént pedig árammal fogjuk előállítani vízből. Szóval ez az áramlopós dolog nem fog működni...legalábbis közvetlenül biztos nem. Teherautóra szerelt mobil hidrogén előállító berendezés talán elképzelhető...
senki nem tudja innen az oldalról hogy a hirton hidrogént fog e tankolni vagy sem. ez csupán spekulláció ami irányába jobban el lett menve. (nem mi tervezzük az eszközt a htkan) annyit tudunk hogy valamiféle hibrid meghajtása lessz de hogy ez pontosan mit is takar ??? erre vólt egy lehetőség a hidrogén. de ezt sehol nem írták csak a HTKA közönsége tárgyalta mint opciot !!!

senki nem tudja innen az oldalról hogy a hirton hidrogént fog e tankolni vagy sem. ez csupán spekulláció ami irányába jobban el lett menve. (nem mi tervezzük az eszközt a htkan)
Nehéz járműveknél a jelenleg elérhető akkumulátorok nem használhatóak - a hosszú töltési időkről nem is beszélve.