De a hozzaszolas az olcso ingatlanrol a loter mellett vicces.

De a hozzaszolas az olcso ingatlanrol a loter mellett vicces.

Kipufogni valahol ki kell, Az jó kis dízel korom![]()

Kíváncsi vagyok mikor hozza le valami külföldi média.
Feltűnt nekik, hogy újak és
Meglepte őket, hogy mi kaptunk...
Ha valakinek nem jelennek meg a görög autós fotói...
Kamionsofőre.Egy ilyen szerelvénnyel nehéz boltba menni.Meg simán egy kis testmozgásnak, hétvégi korbenezeshez.Igen, a bicikli a tüzérségi megfigyelőnek van, minden lövés után kiteker megnézni a célpontot, hogy talált-e a lövés, majd visszateker és elmondja, hogy 5 métert még jobbra.
"Amire nem számítottam: egy PzH2000 az osztrák-magyar határon!"

Segítek:

Világosítsd már fel őket...!Terjed mint a virus a twitteren.
A festéssel nem mki elegedett.
De a legjobb fakenews hogy a görögök szállítják a gépeiket Ukrajnába.
A gugli forditja a tünde betűket is magyarra.![]()
Őőő helikopterek?Katonai menetoszlop közlekedésére kell számítani 2022. augusztus 10-én 19 óra és 22 óra között az alábbi útvonalon: Hegyeshalom, határátkelőhely - M1-es autópálya, 67-es számú kihajtó (Tata) - 1-es számú főút - Tata, Klapka György Laktanya.
Vajon mi lehet az?![]()
Dehogy, egyrészt szeretem, amikor ilyenkir továbbgondoljákVilágosítsd már fel őket...!
, másrészt más már megtette.Miután Green Leader volt oly rendes ,hogy megosztotta ezt az infót, arra kérném az említett útvonalon éló itteni beutaltakat,hogy ugyan legyenek olyan rendesek,hogy a kezükben egy Spektrofotométerrel kiballagnak a PZH2000-hez és pontos információkat szolgáltatnak a HTKA festés fetisisztái számára....Katonai menetoszlop közlekedésére kell számítani 2022. augusztus 10-én 19 óra és 22 óra között az alábbi útvonalon: Hegyeshalom, határátkelőhely - M1-es autópálya, 67-es számú kihajtó (Tata) - 1-es számú főút - Tata, Klapka György Laktanya.
Vajon mi lehet az?![]()

A Honvédelmi Minisztérium hivatalos közleménye...Miután Green Leader volt oly rendes ,hogy megosztotta ezt az infót...

Ez egy "kőkemény szakmai fórum" itt bulvároldalakkal nem foglalkozunk....A Honvédelmi Minisztérium hivatalos közleménye...![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..