[HUN] Pzh 2000 HU

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

H

Hummen23

Guest
Állítólag tempera, hogy javítani tudják a festését..

Vaagy csak megvan, hogy mikor és milyen körülmények között lehet lekommunikálni. Államicégeknél a nagyobb bejelentéseknél muszáj valami politikusnak is ott lennie, hogy tudjanak a kedves szavazópolgárok arcot kötni hozzá. Szerintem Löncshús tábornok már lassan indul Csepelről. :D
Tudtommal már nem tölt be semmilyen posztot a honvédelmi minisztériumnál.
Egyébként nem szükséges a kinézete, vagy a hobbija miatt szidni. Igaz, nem volt sok keresni valója abban a pozícióban, ezt szerencsére korrigálták is

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül

hunemperor

Well-Known Member
2020. június 14.
808
2 097
93

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 195
45 581
113
Tudtommal már nem tölt be semmilyen posztot a honvédelmi minisztériumnál.
Egyébként nem szükséges a kinézete, vagy a hobbija miatt szidni. Igaz, nem volt sok keresni valója abban a pozícióban, ezt szerencsére korrigálták is
Mert rezsivédőként jobban helytállt?!? :D :D :D
A körzetét is sokadszorra bukja - nem tudom miért tartják ezt a faszit. Csődtömeg...

• Tetszik
Reactions: Catles

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 927
9 069
113
Nekem is mindig az Elefánt ugrik be be róla a hasonló forma miatt de valami új név kéne szerintem. Az is fura volt nekem hogy a Rheinmetall Párducnak nevezte el az új protoját. Amúgy elég következetlenek voltak a németek hogy a Pzh nem kapott rendes nevet, ha minden más meg igen: pl Leopárd, Menyét (Wiesel) Fuchs (Róka), Puma, Nyest (Marder), Hiúz

Meg akartam keresni ezt a kommentet hogy nyomjak rá egy röhögő fejet, de nem találtam, lehet törölték?
Nem tudom, lehet. Én nyomtam rá elég röhögő fejet helyetted is :p

• Tetszik
Reactions: Pista a hegyről

fitom

Well-Known Member
2020. szeptember 30.
2 986
5 315
113
"Szerdán érkezik az első nagy tűzerejű önjáró tarackágyú, amit a Magyar Honvédségnek rendeltek"
https://24.hu/belfold/2022/08/10/sz...ackagyu-amit-a-magyar-honvedsegnek-rendeltek/
"Úgy tudjuk, hogy a szerdán érkező első harckocsi után további kettő érkezik a jövő héten, és a tervek szerint 2026-ra érkezhet meg mind a 24 darab."
Én meg már azt hittem hogy valami új infód van azért ne hülyéskedjen senki...! Na ugyhogy mindenki üljön szépen stratégiai nyugalomban és olvasgassa ugyanazokat a híreket egésznap! Érthető végre?

• Tetszik
Reactions: Hummen23
W

Wilson

Guest
"Szerdán érkezik az első nagy tűzerejű önjáró tarackágyú, amit a Magyar Honvédségnek rendeltek"
https://24.hu/belfold/2022/08/10/sz...ackagyu-amit-a-magyar-honvedsegnek-rendeltek/
"Úgy tudjuk, hogy a szerdán érkező első harckocsi után további kettő érkezik a jövő héten, és a tervek szerint 2026-ra érkezhet meg mind a 24 darab."
Amúgy a ehhez a hírhez kapcsolódva a honvédelmi miniszter facebook oldalán egy hozzászólásban már leadtam egy sürgős rendelést egy minimum 24 db-os újabb PZH2000 rendelésre....:)

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 270
100 507
113
Egyébként most fejleszt a Denel nagyobb hatótávolságú tüzérségi lőszert.

Az információk szerint az RDM a tüzérség további jövőbeli technológiáin dolgozik. Ez javítja a hagyományos 155 mm-es Assegai lövedékek rakétahajtását. Emellett van egy teljesen új fejlesztés is, amellyel 155 kilométer feletti hatótávot kell elérni.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 748
15 342
113
Na ezért nem jelent meg még semmi.
Szerintem a honvédség sajtósai is tankot keresnek a googleban.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 748
15 342
113
Ja szakmai kérdés.
A tetőn lévő + páncél mi ellen véd?

Gondolom a felülről támadó iptr-t nem fogja meg.

Aknavető?

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
44 289
85 320
113
Szalay-Bobrovniczky Kristóf FB: Ezekben az órákban érkezik Magyarországra az első PzH2000 típusú önjáró löveg, amely páncélos erő újjáépítésének fontos eszköze...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: érkezik Magyarországra az első PzH2000 típusú önjáró löveg

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 507
25 698
113
Amúgy a ehhez a hírhez kapcsolódva a honvédelmi miniszter facebook oldalán egy hozzászólásban már leadtam egy sürgős rendelést egy minimum 24 db-os újabb PZH2000 rendelésre....:)
Köszi, jól jönne :), de az általad említett ukrán darabok használtak, nem?...
Mi meg csak újban utazunk... :rolleyes: