[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.

Mert egy kibaszott gyilkológépet müködtetnek. ami mindent elpusztít a csatatéren amivel szembetalálkozik
De akkor meg neki kurvára mindegy, hogy géppisztolya van vagy rövid karabélya nem ennyiből ?
Mindenki másnak meg jobb ha rövid karabélya van mint géppisztolya.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy akik most vannak fiatal tisztek a HKZ-nál velem értenek egyet mivel megkérdeztem tőlük..

De akkor meg neki kurvára mindegy, hogy géppisztolya van vagy rövid karabélya nem ennyiből ?
Mindenki másnak meg jobb ha rövid karabélya van mint géppisztolya.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy akik most vannak fiatal tisztek a HKZ-nál velem értenek egyet mivel megkérdeztem tőlük..
fiatal tiszt még nem harckocsizó... 99% menne irodába ha nem kellene annyira a tiszt.., de így is lehet mennek és a régiekközül hoznak majd vissza maguknak.

Egy 8 éve a hkz-nál szolgáló tiszt nem harkocsizó? Meddig is ültél te harckocsin hadd kérdezzelek meg?
melyik vólt az a bátor ameik ilyen kilyelentést tett ? fogadjunk hogy még fut is ? (van egy tippem valószínűleg ő az aki azmiatt maradt mert beszéltem az altisztekkel az érdekébe ) anyukája pszihológus ?

Terepen a géppisztoly mindenre is alkalmatlan. Zárt térben van még értelme használni és itt ki is fújt a dolog.
A Scorpio EVO3 meg kifejezetten nagy géppisztoly és se nem rövidebb se nem könnyebb sokkal mint egy karabély.
Dehogy alkalmatlan. Terepfüggő. A határon (és kizárólag erről írok) sokkal hasznosabb mint a gépkarabély. Az EVO rövidebb és könnyebb mint a gépkarabély.

• Tetszik
Reactions: Centquri prime
Dehogy alkalmatlan. Terepfüggő. A határon (és kizárólag erről írok) sokkal hasznosabb mint a gépkarabély. Az EVO rövidebb és könnyebb mint a gépkarabély.
1920px-CZ_BREN_2.jpg

Rövid csővel 4 centivel nagyobb kilóra ugyan az.

images

Leggrövidebb csővel ugyan olyan hosszú kilóra ugyan az.

53

Betolható válltámasszal könnyebb és rövidebb is.

nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.

Mert egy kibaszott gyilkológépet müködtetnek. ami mindent elpusztít a csatatéren amivel szembetalálkozik
Nem felfogás. Tudod akit arra treníroznak hogy egykibaszott pusztítógépet vezéreljen és az elsővonalakba küzdjön pár kistársáva egy pár köbméteres térben... máshogy fog gondolkozni. de másképp is kell gondolkoznia

Milyen gyilkológépet Szittya?Én tisztellek meg meg minden de mit pusztít el mindent?Ha nincs mellette lövész,vége van.Ha nincs felette légierő,vége van.Ha nincs mögötte tüzérség,vége van.Ráadásul most pont lehet is ezeket látni tölünk keletre.A szakmai felsöbbrendüség gondolata amugy meg kimondottan ártalmas.Én januárban eljöttem a cégtől,van is pár hk-s ismerősöm,de valahogy egyiken sem láttam ezt a máshogygondolkodást amit emlegetsz.

Milyen gyilkológépet Szittya?Én tisztellek meg meg minden de mit pusztít el mindent?Ha nincs mellette lövész,vége van.Ha nincs felette légierő,vége van.Ha nincs mögötte tüzérség,vége van.Ráadásul most pont lehet is ezeket látni tölünk keletre.A szakmai felsöbbrendüség gondolata amugy meg kimondottan ártalmas.Én januárban eljöttem a cégtől,van is pár hk-s ismerősöm,de valahogy egyiken sem láttam ezt a máshogygondolkodást amit emlegetsz.
mivel összfegyvernemi harcászat ez evidens. Hk soha nincs egyedül . Ez kb 25 nél alap. nem csak egy katona nem katona . alegység sincs egyedül soha. ezért összfegyvernemi DD az egyetlen az országba nehogy már annak akard ezt magyarázni

mivel összfegyvernemi harcászat ez evidens. Hk soha nincs egyedül . Ez kb 25 nél alap. nem csak egy katona nem katona . alegység sincs egyedül soha. ezért összfegyvernemi DD az egyetlen az országba nehogy már annak akard ezt magyarázni

Nem akarok én semmit sem magyarázni.Te adod ugy elő,hogy a hk mindent elpusztít....
Ha meg az összfegyvernemi harcászat evidens,akkor az azt jelenti hogy a hk is egy rendszer része,ami együtt harcol a többi rendszerelemmel,tehát egy hk-s sem gondolhatja magát többnek a többinél,ahogy te itt előadod...