de kozben naluk van a sokkal nagyobb geppisztoly... Szittya, ENNYIRE hulye nem vagy te!nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
de kozben naluk van a sokkal nagyobb geppisztoly... Szittya, ENNYIRE hulye nem vagy te!nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.
miért szerinted a géppisztolyba bízik valamennyire éles helyzetbe ? abba sem leírtam már miért szeretik. nem azért mertt majd életet ment.de kozben naluk van a sokkal nagyobb geppisztoly... Szittya, ENNYIRE hulye nem vagy te!
De akkor meg neki kurvára mindegy, hogy géppisztolya van vagy rövid karabélya nem ennyiből ?nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.
Mert egy kibaszott gyilkológépet müködtetnek. ami mindent elpusztít a csatatéren amivel szembetalálkozik
fiatal tiszt még nem harckocsizó... 99% menne irodába ha nem kellene annyira a tiszt.., de így is lehet mennek és a régiekközül hoznak majd vissza maguknak.De akkor meg neki kurvára mindegy, hogy géppisztolya van vagy rövid karabélya nem ennyiből ?
Mindenki másnak meg jobb ha rövid karabélya van mint géppisztolya.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy akik most vannak fiatal tisztek a HKZ-nál velem értenek egyet mivel megkérdeztem tőlük..
Egy 8 éve a hkz-nál szolgáló tiszt nem harkocsizó? Meddig is ültél te harckocsin hadd kérdezzelek meg?fiatal tiszt még nem harckocsizó... 99% menne irodába ha nem kellene annyira a tiszt.., de így is lehet mennek és a régiekközül hoznak majd vissza maguknak.
melyik vólt az a bátor ameik ilyen kilyelentést tett ? fogadjunk hogy még fut is ? (van egy tippem valószínűleg ő az aki azmiatt maradt mert beszéltem az altisztekkel az érdekébe ) anyukája pszihológus ?Egy 8 éve a hkz-nál szolgáló tiszt nem harkocsizó? Meddig is ültél te harckocsin hadd kérdezzelek meg?
Mit szólsz G. István alezredeshez? Mondjuk ő pont nem fiatal.melyik vólt az a bátor ameik ilyen kilyelentést tett ? fogadjunk hogy még fut is ? (van egy tippem valószínűleg ő az aki azmiatt maradt mert beszéltem az altisztekkel az érdekébe ) anyukája pszihológus ?
Dehogy alkalmatlan. Terepfüggő. A határon (és kizárólag erről írok) sokkal hasznosabb mint a gépkarabély. Az EVO rövidebb és könnyebb mint a gépkarabély.Terepen a géppisztoly mindenre is alkalmatlan. Zárt térben van még értelme használni és itt ki is fújt a dolog.
A Scorpio EVO3 meg kifejezetten nagy géppisztoly és se nem rövidebb se nem könnyebb sokkal mint egy karabély.
Milyen 2 centi?Azzal a 2 centivel annyival kényelmesebb? A súly különbség meg vagy 30 deka+ töltény. Én akármikor a bren 2-t választanám. Ha az ellenen van mellény, igazából már mák kell, csak hogy megsebezd...
Dehogy alkalmatlan. Terepfüggő. A határon (és kizárólag erről írok) sokkal hasznosabb mint a gépkarabély. Az EVO rövidebb és könnyebb mint a gépkarabély.
nem írtam 1 szóval sem hogy hülyék. csak semmibe nézik a megymagköpködőnek sem csúfolt karabélyt.
Mert egy kibaszott gyilkológépet müködtetnek. ami mindent elpusztít a csatatéren amivel szembetalálkozik
Nem felfogás. Tudod akit arra treníroznak hogy egykibaszott pusztítógépet vezéreljen és az elsővonalakba küzdjön pár kistársáva egy pár köbméteres térben... máshogy fog gondolkozni. de másképp is kell gondolkoznia
Nemtudom G Sándor vagy P. Balázs aki harcol is a HK ba H. Sándornak meg olyan mind1 kinek mi van a kezébe. G István nemtudom ki lehetMit szólsz G. István alezredeshez? Mondjuk ő pont nem fiatal.
Na ha nem tudod, hogy ő ki akkor megint érdeklődve kérdezem meddig is voltál te hk-s?Nemtudom G Sándor vagy P. Balázs aki harcol is a HK ba H. Sándornak meg olyan mind1 kinek mi van a kezébe. G István nemtudom ki lehet
mivel összfegyvernemi harcászat ez evidens. Hk soha nincs egyedül . Ez kb 25 nél alap. nem csak egy katona nem katona . alegység sincs egyedül soha. ezért összfegyvernemi DD az egyetlen az országba nehogy már annak akard ezt magyarázniMilyen gyilkológépet Szittya?Én tisztellek meg meg minden de mit pusztít el mindent?Ha nincs mellette lövész,vége van.Ha nincs felette légierő,vége van.Ha nincs mögötte tüzérség,vége van.Ráadásul most pont lehet is ezeket látni tölünk keletre.A szakmai felsöbbrendüség gondolata amugy meg kimondottan ártalmas.Én januárban eljöttem a cégtől,van is pár hk-s ismerősöm,de valahogy egyiken sem láttam ezt a máshogygondolkodást amit emlegetsz.
a harcolók közül nem ugrik be G István. alezredes de még százados seNa ha nem tudod, hogy ő ki akkor megint érdeklődve kérdezem meddig is voltál te hk-s?
Század pk volt.a harcolók közül nem ugrik be G István. alezredes
Na, ha nekik mindegy mi van a kezébe de a rendszerszinten meg sokkal jobb ha más van a kezébe akkor mi itt a probléma?meg olyan mind1 kinek mi van a kezébe
G. Sándor P. Balázs más század pk nem vólt harcolóknál. talán majd most lessz. törzs máskérdés 15 óta.Század pk volt.
Régebben kicsit. Lehet még mielőtt bevonultál mint látod alezredes szóval idősebb figura.G. Sándor P. Balázs más század pk nem vólt harcolóknál. talán majd most lessz
mivel összfegyvernemi harcászat ez evidens. Hk soha nincs egyedül . Ez kb 25 nél alap. nem csak egy katona nem katona . alegység sincs egyedül soha. ezért összfegyvernemi DD az egyetlen az országba nehogy már annak akard ezt magyarázni