Nálam mondjuk tavaly is 16 fokon volt a termosztát, idén meg szerintem a 14-et célzom meg
OMG...
Az remélem megvan, hogy Nyugat-Európában olyan muszlim államok lesznek addigra, ahol a népesség nagy részét szarabok, fekák és türkök alkotják?
Aki kettőnk közül debil a témához kishaver az pont Te vagy. Akkora baromságokat hordsz itt össze, hogy az ész megáll és ráadásul teljesen biztos vagy a saját hülyeségedben.
A hoholok a saját kisebbségeikre jelentettek veszélyt, az orosz aggodalom az volt, hogy NATO bázisokat engednek be. Mi nem érthető ezen? Te tényleg ennyire fogyatékos vagy, hogy ezt sem érted? Ha egyszer a NATO betette volna a lábát oda, akkor már késő lett volna a ruszkiknak, mert az atomháborút kockáztatták volna.
"jo hogy nem azt irod, hogy a szekelyek miert nem lesznek mar romanok, mit kell ott ugralni, hogy magyarul akarnak beszelni.
meg tanulna mindenki romanul oszt sokkal jobb lenne nekik is, nem kene hulye iskolakon meg nyelven osszeveszni."
Itt megint csak és kizárólag a saját csökkent értelmi képességeid bizonyítod újra. Ugyanis a székelyek helyzete az orosz kisebbség hoholisztáni helyzetével mutat analógiát.
Aki itt nem fog fel alapvető dolgokat és a realitásokat az éppen te és a nyugatos agitprop kommandótok.
@Roni : "Csak hozzá teszem hogy 15fok az kemény a szobába. Én a szobába edzek de már 19 fok is kellemetlen közben. Én senkinek nem kívánom azt a15 fokot." Lásd az első soraim. Annyit csaltam vele, hogy beraktam a hőlégfúvót 10 percre a fürdőszobába zuhanyzás előtt.
svedek meg finnek bazisai ellenben nem jelentenek fenyegetest oroszorszagra ?
+1000 km hatar, meg a balti tenger Nato tenger lett. az a kaliningrad elerese kicsit korulmenyesebb dolog.
akkor ukrajna meg miert is baj ?
egyebkent a svedek meg a finnek is baj, csak most nem tudnak erre mit lepni az oroszok. mert ugye mit tudnanak tenni ?
haboruzni a natoval nem lehet, mert beszopnak, meg Atomhaborut ok sem akarnak.
nem vagyok a kishaverod, ugyanolyan muszlim orszag lesz szepen csendben oroszorszag, mint a nyugat.
be lesz tiltva az lmbtq is ne felj ettol.
oroszorszagban nagyon nagyon sok muszlim el am, a szamuk novekedik rendesen.
sok sok oszman imam van am ott, akik szepen csendben teritiki a fiatalokat ott is.
persze ez nem megy a teveben, ezt orbanek nem adjak le, es az ilyen elvakult demagog orosz hivok ezt nem latjak,
mert azt nem adjak le az m1-en, de az orosz nepesseg katasztrofalis demografiai adatai nem sok jot igernek a keresztenyeknek.
magomednek tobb gyereke van mint Igornak.
ha valaki az ukranoktol azt keri, hogy kussoljanak meg adjak meg magukat, akkor ez a keres ugyanazt jelenti a szekelysegre, illetve barmilyen egyeb kisebbsegre nezve, vagyishogy adjak fel a nemzetiseguket, hiszen valaki ezt kerte az ukranoktol. meg sajnatal is oket, hogy milyen kar hogy harcolnak es meghalnak, pedig milyen jo lenne ha megadnak magukat.
nem az orosz kisebbseghez hasonlitottam a szekelyeket, de hat ezt nem ertetted,.
csak olvasni kellett volna es akkor megerted, hogy nem is erre celoztam,
de ez nem ment. szovegertes,nehez dolog.
persze ha ezt nem fogod fel nem a te hibad, valoszinu az iskolarendszer hibaja. ne vedd magadra.

my little friend. kishaver. forditottam, igy lehet erted.