Mint Angliában élő magyar nem mondanám azt, hogy Isten Éltesse a Királyt! Mert abban a minőségben ez nem értelmezhető, hiszen nekem nem az uralkodóm. Mint Britt állampolgár mondhatom. Viszont. Amíg a királynő, és azt hiszem ebben mindenki egyetért, abszolút rászolgált a tiszteletre, és a gyász valóban majd mindenkinél őszinte, addig III. Károly, legalább is egyelőre, inkább egy fekete ló. Az eddigi ténykedése eléggé megosztó. Egyik oldalról nagyon sokan nem felejtették el neki Dianát. Természetesen ment a találgatás az elmúlt minimum két évtizedben, hogy lemond e és átadja e a trónt Vilmosnak, de mint látható ez nem történt meg. Most azt hiszem mindenki arra vár, hogy milyen lesz mint uralkodó. Talán az megmásítja a róla kialakult képet.
Ami meg az angolul nem helyesen tudó kinti magyarokat illeti: Én sem kedvelem, amikor valaki "eljátsza", hogy mekkora angol, amikor valaki Sir-nek hívja magát, a nélkül, hogy megilletné ez (még nem találkoztam azzal, hogy valaki magyarul mondjuk báró címet használná mint előtagot, hogy mutassa, hogy mekkora magyar). Amikor valaki angolabb az angoloknál (pláne, hogy valószínűleg soha nem élt itt

). De, a helyesírás, hát az egy érdekes dolog, főleg annak fényében, hogy magyarul sem igazán tudnak sokan helyesen írni. (Én sem...)