Beszélgető

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

B Corsa, heten... gondolom 2 a csomagtartóban
Valószínűleg nem. Lehet tényleg azok voltak. Csak én tényleg nem értem, mi a 70 lábú, szőrös talpú marsi pillangóért nem lehet tisztelni valamit, ami nagy kék, és fáj ha a szemedbe megy?

Valószínűleg nem. Lehet tényleg azok voltak. Csak én tényleg nem értem, mi a 70 lábú, szőrös talpú marsi pillangóért nem lehet tisztelni valamit, ami nagy kék, és fáj ha a szemedbe megy?
Ez nem tisztelet kérdése.
Nyilván látták is, hogy jön, de azt hitte elfèr még elötte, (vagányságból?). Fel se fogta mivel játszik..
Amúgy meg Piros volt a motorvonat!

Tele a net a cenzúrázatlan 18+ baleseti felvételekkel, megmutatnék ezekből párat a jogsi kiadás elött elrettentésnek.

Nyilván látták is, hogy jön, de azt hitte elfèr még elötte, (vagányságból?). Fel se fogta mivel játszik..
Gondolom lendületben akarta tartani a kis bontószökevény Opelt, mert ha megáll vele, akkor az átjárónál ennyire túlterhelve nehezen indult volna el újra az emelkedőn. Meg máshogy is gyorsul az ilyen kis tömegű autó, ha nem ülnek benne ennyien... :rolleyes:

És ezért összesen csak 6,5 év jár?
Németországban ezért kb. a műanyag lakat is rárohadna, ahogy az a gyorshajtó gyilkos is oda került, ahova való.
De hát itthon nincs a jogalkotásban olyan, mint szándékos gondatlan vezetés. Ez alsó hangon két gyilkosság. Nem lehet véletlenül részegen gyorshajtani.
Maradandóan roncsolódott a karja? Ilyenkor nincs baleseti járadék is?

• Tetszik

B Corsa, heten... gondolom 2 a csomagtartóban

Vasutasok elmondása alapján 2 C ült elől, és 5 ukrán papírok nélkül hátul/csomagtartóban.
A sofőrnek meg szokás szerint vérében volt a vezetés.

Hu nekem kell egy ilyen! Nagyon jó!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Király lesz Karcsi akkor? Negyedik?
Ha jól látom, szám nélkül hivatkoznak rá, mint a UK királyára. Angliának viszont volt már 3 Károly nevű királya.
Bocs, csak kettő, akkor III. Károly

Király lesz Karcsi akkor? Negyedik?
Ha jól látom, szám nélkül hivatkoznak rá, mint a UK királyára. Angliának viszont volt már 3 Károly nevű királya.
Bocs, csak kettő, akkor III. Károly
Még nem biztos, hogy a saját nevén kíván uralkodni.
VI. György pl Albert volt