T
Törölt tag
Guest
Az HR a másik halálos méreg. Az HR-os nem ért semmihez sem. De ő dönti el, hogy kit kellene felvenni (ok első körben)? Agyrém. Tudom, nincs idő kétszáz jelentkezőt szétnyálazni, de az alapján felvenni egy geológust, hogy jó csapatjátékos e? Szarok bele, ha csukott szemmel, ellenszélben, tíz kilométerről kiszagolja az olajat. Tőlem annyit morgolódik a titkárnőjével amennyit akar. Nem segíti eléggé a kollégáit? Nem kisegítőiskolai tanárt keresek, hanem egy komoly szakembert.
Nem sokkal azután, hogy elhagytam a vasutat jelentkeztem AZ olajcég vasúti részlegéhez
4 körös szarakodás volt.
0. kör külsős HR kvalifikált vagyok-e a pozícióra. Kb. 2 perc alatt kiderült, hogy nagyon is.
1. kör főnökasszony.
-képzés pipa
-munkatapasztalat pipa
-tudom a területen hol vannak a járműjavítók, hogyan kő rendelni, kiket kell hívni az elszállításhoz stb.
-még túl is szárnyalom az elvárásokat, mert dolgoztam váltókezelőként ezért nem finnyáskodok ha ki kell menni helyszínre.
2. kör HR.
Itt bejelentkezett a főnökasszony az elején és meglehetősen nyomatékosan mondta, hogy nagy vasúti tapasztalattal rendelkező emberről van szó.
Mindenféle személyi szarság.
"Náluk nagyon fontos a csapatépítés, minden hónapban van 1-2 napos "tréning" valahol az országban..."
Itt már éreztem, hogy nekem végem.
3. kör főnökasszony és az ő főnökei
Hát a HR-en átjutottunk ez már csak kötetlen beszélgetés, mert igazság szerint én vagyok messze a legjobban kvalifikált...
De még lesz 1 kör...
4. kör kötetlen beszélgetés jövőbeli" kollégákkal".
Egy olyan munkakörben ahol EGYEDÜL felügyelsz 2 megyényi területet és maximum akkor érintkezel a kollégákkal munka kapcsán amikor szabadság miatt átadja a területét...
Részemről itt volt vége, elvileg érdekelnie kellett volna a 2 balfax magánéletének meg, hogy ŐK mit szeretnek csinálni mert ez ilyen haveri társaság.
Vigyorogva köszöntek el, hogy ők már tudják mi lesz a válaszuk a HR felé.
És itt véget is ért a történet.