rappali ragalmara (miszerint en tobbre tartom a nemetet mint a magyart es hogy viselkedjek) a valaszom shadow-deletelve lett , szoval berakom ide, akit nem erint ugorjon tovabb
"
@Renitens,
@laci74,
@ogretankHU,
@Ooorky es mindenki aki like-olta a fenti gyalazatot:
HONNAN VETTED, HOGY EN OLYAT IRTAM, HOGY INKABB A NEMET MINT A MAGYAR???!!!
MINDENKINEK NYILVANVALO KELLETT HOGY LEGYEN HOGY A "TI" AZ A PRAVOSZLAVOKAT JELENTI!!! HISZEN A PRAVOSZLAVOKROL SZOLT A VITA, ES GRIGORIJ (OSI MAGYAR NEV..., JA NEM, PRAVOSZLAV) VEDTE OKET!!!
ES EN VAGYOK A VENDEG ES EN VISELKEDJEK??? NEM INKABB A PRAVOSZLAVOKNAK KELLENE VISELKEDNIUK EUROPABAN, NEM OK A VENDEGEK ITT? IGAZ, NEM VENDEGEK, SENKI SEM HIVTA OKET, OK CSAK JONNEK ES MESZAROLNAK, MINDEGY, HOGY A CSETNIKEK, BANDERA, VAGY AZ OROSZOK! Mitol magyarabb az aki a szerbekert harcol, a lengyeleket, magyarokat evszazadokig a legszadistabb modon meszarolo pravoszlavokat vedi, mint en, aki vegyes csaladbol vagyok, es ugy tunik magyarul is jobban tudok mint ti, legalabbis szoveget ertelmezni? Aki a szerbekert harcol, az szerb, az a pravoszlav kultura resze, akkor is ha a magyar hatosagok meg csetniknek is adnak utlevelet, csak mert tud magyarul! Akkor en angol vagyok, mert angolul is tudok??? Nem, nem vagyok angol! Azert mert valaki magyarul ir, meg nem magyar! Ervelek mellettetek a szerbek/oroszok/ukranok/romanokkal... szemben es aztan ilyen gyalazatos dolgokat irtok... Rohadtul szegyeljetek magatokat!
"
Es en akkor itt befejezem, mert elegem van abbol, hogy mar egy magyar nyelvu honlapon sincs europa, pedig bennetek biztam, ha mar minket a hulye politikusaink feldugtak az ukranok seggebe, Europa nyugati felet meg az USA nyelte le. De itt is mar szinte csak (tisztelet a keves kivetelnek) szerb, orosz meg ukran kommentelo van. Ez van, titeket is ledaraltak a pravoszlavok, felmasztatok a szerbek meg az oroszok seggebe, ugyanugy jartatok mint mi. A kelet a pravoszlavoke, a nyugat az USAe, mi meg a nehai europa itt kozepen szepen megszununk es meg tapsoltok is hozza. (Kiveve ha Lengyelorszagban polgarhaboru lesz a sok ukran miatt, akkor talan megint feltamadunk mint 100 eve, de ebben nem igazan remenykedem)