dudi - az a mennyiség ami odakerült, a többszáz t72-es, a cézárok, a nyugati APC-k, hummvee-k stb stb, annak a nagy része 100%, hogy vasúton érkezett. vasút nélkül meg lett volna b@szva az egész, ez tény.
Múltkor is tettem be infót, hogy nyikolajevből egyenesen murahovkáig vitték az erősítést vasúton. 15 km davidi brodtól. Ez vicc, hogy ilyen még lehet. Gondolom Nyikolajevbe is vasúton érkezett az egész.
Én eddig hozzáértőnek gondoltalak, de ha te azt hiszed, hogy ezt főleg közúton szállították ukrajnáig, vagy ukrajnán belül a frontig, akkor nincs miről beszélni. A déli front légvonalban 800, a harkovi 1000km a lengyel határtól. Vasút nélkül szerinted eljutott volna ez a többszáz, többezer harcjármű a frontra? De leírtam azt is, hogy emellett közúti átkelőket, hidakat, csomópontokat, üzemanyag utánpótlást is támadni kellett volna.
1 kérdésem lenne: szerinted nem az lett volna az első számű prioritás orosz részről, miután egyáltalán felmerült a nyugati támogatás, hogy ezeket a vonalakat megsemmisítsék, hogy a nyugati utánpótlást ellehetetlenítsék még akkor, mikor az ukrán a sebeit nyalogatja márciusban?