Európa ellen mit tett Oroszország? Úgy értem, mielőtt a 125. szankciócsomagra válaszul elkezdtek játszani a gázcsappal.az orosz agresszió Ukrajna és Európa ellen
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Európa ellen mit tett Oroszország? Úgy értem, mielőtt a 125. szankciócsomagra válaszul elkezdtek játszani a gázcsappal.az orosz agresszió Ukrajna és Európa ellen
Ezt így 2022-ben mégis hogy a tökben, hogy 'jaaa, hát nem hittük, hogy már itt vannak' ...Az ukranok megfogtak egy orosz altabornagyot, volt fenn video rola 2 napja, a bevert orru tiszt.
Mikhailo Podoljak, az ukrán elnöki hivatal tanácsadója a 24-es csatornának adott interjújában megerősítette az orosz altábornagy elfogásáról szóló értesülést. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy Andrej Szicsevoj éppen a frontvonalat vizsgálja, de nem számított arra, hogy ilyen gyorsan megérkezik az ukrán hadsereg, letartóztatásakor Szicsevoj tábornok még alezredesi egyenruhát viselt.
Csak megtámadták azt az országot amelyik csatlakozni akart az EU-hoz. Ezzel kirobbantva a legnagyobb háborút Európában a második vh óta.Európa ellen mit tett Oroszország? Úgy értem, mielőtt a 125. szankciócsomagra válaszul elkezdtek játszani a gázcsappal.
Nem sült be, csak a hadianyag fele már felkerült ebayre.Ezek szerint besült az úthenger?
"Túl korai lenne megmondani, hogy pontosan hová vezet ez az egész.
Az oroszok nagyon jelentős erőket tartanak fenn Ukrajnában, van felszerelésük, fegyverük és lőszerük is."
![]()
Amerikai külügyminiszter: Az ukrán ellentámadás eredményét korai még megjósolni
Blinken szerint az oroszok nagyon jelentÅs erÅket tartanak fenn Ukrajnában, van fegyverük és lÅszerük is.mandiner.hu
ZS/Z kategóriás pilóták is vannak:
Egyébiránt mutat fasiszta jegyeket, de az USA maga a tankönyvi fasizmus, a korporatív állam: vállalatok és állam egybeforrva!
A kommunizmus alatt persze a komintern döntése alapján a fasiszta szót választották univerzális szitokszónak, de az eredeti jelentése alapján értem a fentieket.
Tehát semmi bizonyíték. Ennek a cikkíró Fejsze Dávidnak amúgy voltak furcsa ügyei.A kép illusztráció(Ugyanúgy, ahogy az Oryx kezdőoldalán, amit beszoptatok)!
Az USA a katonai segélyezéseket mintegy 2 - 3 évre elnyújtva tervezi elküldeni, tehát arra számíthatunk, hogy ez a konfliktus is legaább addig fog tartani, hogy tervük beváljon... Én hiszek a Nagyfőnöknek..Ezt a háborút Oroszország mostanra elvesztette.
Ezért szoktam írni hogy ez nem egy hagyományos módon értelmezhető háború, semmi köze az akadémiai padokban tanult ez irányú ismeretekhez. Olyan mint egy szakértő lázálma.. USA és NATO nagyon vigyázz arra hogy csak csepegtesse az ukránok életben tartásához szükséges fegyverzetet és hozzá lőszert. Persze valamilyen oknál fogva ezeket patika áron számolják el mint költségvetésből menő segélyek..Igen sokféle típusból kis mennyiség éles bevetésben a fronton - már itt is elemzik a fórumtársak ezek jó és tossz tulajdonságát, értékét. Mintha USA NATO beküldi- éles teszt - orosz leselejtezi, kivonja a forgalomból. És a teszt végén láthatjuk hogy hasonló feladatokra pld egy új típust küldenek "éles" bevizsgálásra.Szokásomtól eltérően nem akarok semmit sem agyalni egyéb háttér csavarokon, most szigorúan csak azt nézem, ami fél év alatt a harctéren zajlik. Az pedig siralmas, figyelembe véve azokat a képességeket és nagyságrendeket, amivel – elvileg – Oroszország rendelkezik. Kíváncsian várom, hogy hogyan tovább, de ha Oroszország valóban csak arra képes a harctéren, amit eddig bemutatott, akkor ideje megkezdeni Ukrajnával a béketárgyalásokat. Mondom és írom ezt úgy, hogy nem vagyok oroszellenes.
Mondom villámgyorsan el kéne távolítani a hatalomból! Ez az ember alkalmatlan elnöknek, főleg a gyávasága miatt ebben a háborús helyzetben. A kreténje állítom akkor se vetne be atomot, ha már Moszkvát szórnák meg, robbantanák fel a cia-sek vezetésével az ukránok. Nagyrészt ő az oka annak, hogy az ukránok népírtásokat követhetnek el büntetlenül 2014 óta. Akkor is gyáva volt, most méginkább az. De hogy a katonai vezetésben is van jópár áruló az fix.
Itt propit te tolsz egyedül:
1-összemosod az uszítás szó jelentését azzal, hogy az orosz narratíva is bemutatásra kerül, nem csak a nyugati
2- uszításra közben tivábbra sem hozol példát
3-Oo t nevezed nácifasisztának, miközben az ukrán gyerekek lengetnek kart a Bandera táborban fekete napos meg horogkeresztes pólóban. Az oroszok gyakorlatilag nem tudnak úgy ukrán katonát elfogni, hogy ne legyen rajtuk 3.birodalmi tetkó. Állami szintre emelték a kisebbségeik terrorizálását, példaképük egy több százezer lengyel haláláert felelős népirtó.
De szerinted Oo a náci, persze indoklás az nincsen, csak mindenki náci akit utálunk.
Ilyen indoklás nélküli, alaptalan fecsegésre nem vagyok kíváncsi a továbbiakban, mész ignorra nálam.
Az USA a katonai segélyezéseket mintegy 2 - 3 évre elnyújtva tervezi elküldeni, tehát arra számíthatunk, hogy ez a konfliktus is legaább addig fog tartani, hogy tervük beváljon... Én hiszek a Nagyfőnöknek..
Ezért szoktam írni hogy ez nem egy hagyományos módon értelmezhető háború, semmi köze az akadémiai padokban tanult ez irányú ismeretekhez. Olyan mint egy szakértő lázálma.. USA és NATO nagyon vigyázz arra hogy csak csepegtesse az ukránok életben tartásához szükséges fegyverzetet és hozzá lőszert. Persze valamilyen oknál fogva ezeket patika áron számolják el mint költségvetésből menő segélyek..Igen sokféle típusból kis mennyiség éles bevetésben a fronton - már itt is elemzik a fórumtársak ezek jó és tossz tulajdonságát, értékét. Mintha USA NATO beküldi- éles teszt - orosz leselejtezi, kivonja a forgalomból. És a teszt végén láthatjuk hogy hasonló feladatokra pld egy új típust küldenek "éles" bevizsgálásra.
Én hiszek az USA-nak, hogy ez a folyamat elhúzódik pár évig. A kezdeti béketárgyalások is ezért voltak ukrán időhúzások, nem az oroszokon múlt h nem sikerült..
Majd hozzátette, reméli, hogy ukrán részről is van nyitottság."„Na, jó, de mégiscsak egyfajta nyitottság a tárgyalásokra.”
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..