Hamarosan újabb tétel Szu-57 lesz átadva.
Csemezov: "Felgyorsítjuk a Szu-57 gyártását."
Kellett egy kis részleges mozgósítás és lassan beindulnak a dolgok.![]()
Erre az igéretre, majd térjünk vissza 2022 december 31-én

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hamarosan újabb tétel Szu-57 lesz átadva.
Gratulálok!! A su57 nem oszt nem szoroz az ukrán háborúban ! Tgp és rengeteg sdb kéne a már meglevő gépekre és menne az aratás.Hamarosan újabb tétel Szu-57 lesz átadva.
Már csak azért sem, mert ilyen gépe nincs az oroszoknak. Nem tudom ki fejleszti. Gondolom valami európai vagy távolkeleti projekt lehet.
Itt évi 4-6 gépről évi 10-12 gépre kell gondolni, ami eredetileg és a tervekben volt, hogy 2024-ig két századdal rendelkezzenek.Gratulálok!! A su57 nem oszt nem szoroz az ukrán háborúban ! Tgp és rengeteg sdb kéne a már meglevő gépekre és menne az aratás.
Kevesebbet kellett volna lopni.Itt évi 4-6 gépről évi 10-12 gépre kell gondolni, ami eredetileg és a tervekben volt, hogy 2024-ig két századdal rendelkezzenek.
Az persze már régen elfelejtődött, hogy a 30-as hajtóműves AESA radaros gép volt 2016-ra ígérve.Hamarosan újabb tétel Szu-57 lesz átadva.
Mindegyikben AESA radar van, nem? Nekem a 30-as hajtómű, meg az elektromos kormányfelület mozgató szervek derengenek, mint amiket az M változathathoz mondtak.Az persze már régen elfelejtődött, hogy a 30-as hajtóműves AESA radaros gép volt 2016-ra ígérve.
2022 van és ott tartunk, hogy az eredeti tervektől fényévekre levő gépet fognak gyártani.
Aminek még a stealth képessége is erősen kétséges...
Mind a haton?Mindegyikben AESA radar van, nem? Nekem a 30-as hajtómű, meg az elektromos kormányfelület mozgató szervek derengenek, mint amiket az M változathathoz mondtak.
Nope, PESA radar ami a Szu-35-ben van tudtommal. De lehet, hogy rosszul emlékszem.Mindegyikben AESA radar van, nem? Nekem a 30-as hajtómű, meg az elektromos kormányfelület mozgató szervek derengenek, mint amiket az M változathathoz mondtak.
A Szu-57-ben Belka AESA radar van, a Szu-35-ben Irbis PESA radar van.Nope, PESA radar ami a Szu-35-ben van tudtommal. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
(De a Szu-35-ben tuti PESA van.)
Csak hát senki nem tudta mi lesz 2014-ben ...Az persze már régen elfelejtődött, hogy a 30-as hajtóműves AESA radaros gép volt 2016-ra ígérve.
2022 van és ott tartunk, hogy az eredeti tervektől fényévekre levő gépet fognak gyártani.
Aminek még a stealth képessége is erősen kétséges...
Mecha dopler radarra cserélték az AESAt? :OMost érik el az Eurofighter szintet.
Miközben az amerikaiak úgy gyártják az F-35öst, mint régen a T modellt.
(+ szerintem rég hadrendben áll a 6. generációs légifölény vadászgépük.)
Ja értem, szóval már az is más hibája, hogy megszállták a Krímet. Bár nem egészen világos, hogy ennek mi köze a gép műszaki tartalmához.Csak hát senki nem tudta mi lesz 2014-ben ...
Mi köze? Elektronikát a gépekhez és más haditechnikához(pl. Armata) nyugatról importálták. 2014-ben/től ez megszünt.Ja értem, szóval már az is más hibája, hogy megszállták a Krímet. Bár nem egészen világos, hogy ennek mi köze a gép műszaki tartalmához.
Ja értem, akkor legalább le van írva a szegénységi bizonyítvány, hogy önerőből nem megy. 8 év után sem.Mi köze? Elektronikát a gépekhez és más haditechnikához(pl. Armata) nyugatról importálták. 2014-ben/től ez megszünt.
Mikor volt a SZU-nak vagy a Oo-nak hagyománya a mikroelektronika gyártásában? Nyilván időbe telik a külföldi részegységek helyettesítése.Ja értem, akkor legalább le van írva a szegénységi bizonyítvány, hogy önerőből nem megy. 8 év után sem.
Fogadjunk, van 6db Eurofighter AESA radarral. Másrészt nyEu ha akar, gyárt ezer, vagy tízezer AESA radart. Az oroszoknak ez a maximum amit tudnak.Mecha dopler radarra cserélték az AESAt? :O
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..