Szerintem már megkaptad régebb óta, hálás lehetnél...Február 24-től.
Figyelj, ha publikáltál már a témakörben, szerintem itt mindenkit érdekelne. Engem specifikusan az Uralvagonzavod-al kapcsolatosan a rendkívül mély ismereteid érdekelnek, amire hivatkoztál. Ha publikus miért nem osztod meg?Csak ha írsz, persze.
![]()
Ne magadból indulj ki, egy nickem van. Latin nevű? Miért rombolnék, nem prop linkeket hozok min Te. Bármely tematikában amihez hozzászólok, megpróbálom a nyilvánosan elérhető adatokkal alátámasztani a véleményemet. Téged csak az zavar, hogy nem tudtok ez ellen fellépni, mert a mantrátok vs kézzelfogható összegyűjtött adat, többnyire felnyitja az emberek szemét. (Kínosan ügyelek rá, hogy az általam hozott adat ne orosz publikáció legyen.)Csak rombolsz, kötekedésre használod ezt a regged.
Lehet, ezt a nicked is ignorra teszem, mint a latin nevüt. Vagy azt már nem használod?
![]()
Nem utolsó sorban, ellentétben veletek ha tévedek, el is ismerem.
Most komolyan megint portfolió? Miért van az, hogy ők ilyen nagyon optimisták? Mi lesz ha tévednek? Megszabadulunk tőlük? Hamis hírterjesztés miatt felelőségre vonják őket? Látod, ezért írhatnak azt amit csak akarnak.Állítólag elmarad a fagyhalálunk.
Most akkor mi lesz?
De az egyik legfontosabb kérdés talán az, hogy miért ez az egyetlen média ezen a bolygón amivel az érveidet megpróbálod alátámasztani? Ezért Neked fizetnek? Kevés a látogatottságuk? Egyébként utóbbi érthető, ha nem linkelnéd, akkor már évek óta feléjük sem néztem volna.
Oroszország szegényedni fog, kétségtelen. De nem abban a mértékben, ami veszélyeztethetné az állam működését.Oroszország tényleg elszegényedik, elszigetelődik inkább a világtól, csak, hogy Putyin ne égjen be a hódító háborúval?
A gazdasági (stratégiai) eszközök kihullanak kezei közül, marad az ukrán harcmező a győzelem kivívására.
Sok-sok vérrel, a SEMMIÉRT. Két fél megyéert.
Miért nem vizsgálod meg a másik oldalát is a történetnek. Ukrajna nem létezik sem gazdasági, sem állami szinten. Az állami költségvetés teljesen összeomlott, alapvető állami szükségletek nem kielégíthetőek. Noha még csak érzékenyítés zajlik a nyugati médiában, Ukrajna közel 50%-át elveszítette a bevételeinek. Nem működőképes.
Mint védekező, és egyben hadat viselő fél megszűnt a teljes hátországa.
Ukrajnának ez az egyenes út az ország teljes és visszavonhatatlan kiárusításához.