Kész szerencse!
Meg rendszeresíteni is kéne...
Ez sajnos reális veszély. Mondjuk ha a németek dőlnek gazdaságilag akkor mi a teljes gazdaságunk is bukik mivel direkt függeléke vagyunk a német gazdaságnak.Az immár évekre előre garantálható németországi gázhiány miatt a magyar hadiipar holtan született. Németország nem fog tudni termelni, alkatrészt szállítani, technológiát exportálni ilyen körülmények között. Az se biztos, hogy a megrendelt eszközöket, járműveket le tudják majd szállítani, de ha le is, akkor is milyen minőségben!
De igazából a magyarországi gázárak is ugyanezt jelentik nekünk. A magyar ipar is áll le szépen, a magyar hadiipar se fog tudni termelni. Már abban se vagyok biztos, hogy valaha termelés indul a zalai gyárban ilyen körülmények között abban meg teljesen biztos vagyok, hogy az eddig meg nem épült gyárak már soha nem fognak megépülni.
Sajnos a jelenlegi és várható gazdasági helyzetben az összeomlás felé haladunk. A klasszikus mondást idézve: ha a német gazdaság a szakadék szélén áll, mi egy lépéssel előttük járunk...Ez sajnos reális veszély. Mondjuk ha a németek dőlnek gazdaságilag akkor mi a teljes gazdaságunk is bukik mivel direkt függeléke vagyunk a német gazdaságnak.
Jelzem. Csak két kínomban röhögök rajta, dejó duma!Sajnos a jelenlegi és várható gazdasági helyzetben az összeomlás felé haladunk. A klasszikus mondást idézve: ha a német gazdaság a szakadék szélén áll, mi egy lépéssel előttük járunk...
Majd akkor is röhögj, ha tömegével mennek tönkre a kis- és középvállalkozások... Úgy néz ki, nem kell sokat várnod rá.Jelzem. Csak két kínomban röhögök rajta, dejó duma!

De hát ötven évvel le vagyunk maradva nem?Sajnos a jelenlegi és várható gazdasági helyzetben az összeomlás felé haladunk. A klasszikus mondást idézve: ha a német gazdaság a szakadék szélén áll, mi egy lépéssel előttük járunk...

Inkább ők zárkóztak fel hozzánk, ebben az esetben.De hát ötven évvel le vagyunk maradva nem?![]()

"ehhez hasonló biztonságtechnikai eszközök sokaságát"
Az immár évekre előre garantálható németországi gázhiány miatt a magyar hadiipar holtan született. Németország nem fog tudni termelni, alkatrészt szállítani, technológiát exportálni ilyen körülmények között. Az se biztos, hogy a megrendelt eszközöket, járműveket le tudják majd szállítani, de ha le is, akkor is milyen minőségben!
De igazából a magyarországi gázárak is ugyanezt jelentik nekünk. A magyar ipar is áll le szépen, a magyar hadiipar se fog tudni termelni. Már abban se vagyok biztos, hogy valaha termelés indul a zalai gyárban ilyen körülmények között abban meg teljesen biztos vagyok, hogy az eddig meg nem épült gyárak már soha nem fognak megépülni.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..