Sport

Hát ez nevetséges. Heti átlagos nézőszám az nb1 ben magasabb szám, mint a tanártüntetések összes résztvevője.
És erre megy a pénz. :D

Aha. Persze....

7o8Vg3htlcGQeKQts-lg.jpeg

A tüntetés ingyen van.
A foci meg állami támogatásból megy.

De köszönjük.

Balázs, azért ilyen butaságot se írj már, hogy ingyen van. Nem kell átesni a ló túlsó oldalára.
A rendőri biztosítás kötelesség, azért van az adónk befizetve. Tudod, alapszolgáltatás az alkotmányos jogodhoz.
Az miből derviálódik le, hogy milliárdokat szórnak el arra, amit hetenete megnéz egyes helyeken 1200 ember átlagosan?

A rendőri biztosítás kötelesség, azért van az adónk befizetve. Tudod, alapszolgáltatás az alkotmányos jogodhoz.
Az miből derviálódik le, hogy milliárdokat szórnak el arra, amit hetenete megnéz egyes helyeken 1200 ember átlagosan?
A szemetet meg elfújja a szél. -Például.
Meg persze tök szívességi és jószolgálati alapon van a színpad, hangosítás stb. amit természetesen ott kalapoznak össze a tanároktól. De ez már más téma.
Amire utaltam, hogy lehet, hogy néző arányaiban sok van költve a focira, de azért az is túlzás, hogy bármelyik tüntetés ingyen van -pláne ahol infrastruktúra is van.

A szemetet meg elfújja a szél. -Például.
Meg persze tök szívességi és jószolgálati alapon van a színpad, hangosítás stb. amit természetesen ott kalapoznak össze a tanároktól. De ez már más téma.
Amire utaltam, hogy lehet, hogy néző arányaiban sok van költve a focira, de azért az is túlzás, hogy bármelyik tüntetés ingyen van -pláne ahol infrastruktúra is van.
Szerinted az állam fizeti azt adóból?
Bármelyiket?
Ja, nem még ezt a jogot is el akarja venni.
Ne fárasszál már kérlek.

Legmagasabb átlagos nézőszámok a környező országokban
Bosznia- Fk Sarajevo (8750)
Magyarország- Ferencváros ( 9460)
Románia- Rapid (12 479)
Szerbia- CZ (8476)
Horvátország- Hajduk Split (17 048)
Szlovénia Maribor (3 157)
Ausztria - Rapid (17 029)
Szlovákia- Dunaszerdahely (4 506)

Egyébként, ha a nemzetközi meccseket is nézzük a Fradinak 14 867. A Fradi stadion befogadóképessége 20.022 fő.

Szerinted az állam fizeti azt adóból?
Bármelyiket?
Ja, nem még ezt a jogot is el akarja venni.
Ne fárasszál már kérlek.
Nem érted, vagy nem akarod érteni, mert nem fér bele a világképedbe, vagy másért. Nem kell jobban itt is politizálni, legalábbis én nem akarok belemenni a témába jobban.

Aha. Persze....

7o8Vg3htlcGQeKQts-lg.jpeg

A tüntetés ingyen van.
A foci meg állami támogatásból megy.

De köszönjük.

Az NB1-es stadionok tizenx milliárdból épültek, a többség, az aprópénz, elment volna másra, de akkor se a szent UH/lélegeztetőgép lett volna belőle, kár ezzel idegelni magad, engedd el, kit érekel mennyi szurkoló megy ki egy hétvégén. Nézd meg a válogatott meccseket, ha háromszor ekkora lenne a Puskás, azt is megtöltenénk :) Az azért már mennyiség, és a hangulat is jobb, mint az ilyen tüntikézéseken, egyszer gyere, próbáld ki :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Feltételezem nem voltál Fradi meccsen :) Mert akkor ilyet nem írnál.
De.
Apám nagy fradista volt.
Úgyhogy kamasz koromban jópár meccsen voltam.

Aztán mivel egy jóbarátom is az volt, 3 Topgun/meccsért kijartam vele is. :D
Node ez 90es évek.

És igen. Több felnőtt férfit is láttam sírni vesztes meccs után.:rolleyes:
Vagy első osztályból való kieséskor.

Ok a sógi Vasas szurkolóként.:D

De.
Apám nagy fradista volt.
Úgyhogy kamasz koromban jópár meccsen voltam.

Aztán mivel egy jóbarátom is az volt, 3 Topgun/meccsért kijartam vele is. :D
Node ez 90es évek.

És igen. Több felnőtt férfit is láttam sírni vesztes meccs után.:rolleyes:
Vagy első osztályból való kieséskor.

Ok a sógi Vasas szurkolóként.:D
Az más világ volt. A stadion monumentális. Próbáld ki most, örök élmény lesz. Pl tavasszal az EL meccsen. Mármint, ha lesz jegy még.