[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 081
4 056
113
Túl hamar, ráér a jövő nyár végéig,ahogy a mi pénzünk is.
;)
Azt nem fogjátok fel, hogy ebből a harcból csak vesztesen jöhet ki az ország!
Persze az arisztokrácia nagy részét ez nem hatja meg, mert érzéketlenek a többség nyomorára, ahogy a rajongásig sztárolt FIDESZ-KDNP szekta is!
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 176
26 880
113
AZTABÜDÖSKURVAÉLET!


Pofám leszakad, b+!
Ezt írtam tegnap. Mégha kap is valamennyi pénzt, azt se ő fogja elosztani, hanem direktben fogják adni az ellenzéknek. Többek közt ezért alakult a dékás árnyékkormány!
Az a céljuk. Csakhogy Orbán Viktor alapvetően egy tolvaj, aki nem tudja és nem is akarja semmilyen körülmények között úgy átstrukturálni a költségvetést (IMF helyett egy alapvetően nem lehívásra szánt orosz vagy kínai készenléti hitelkonstrukcióval megtámogatva), hogy belső forrásból egyensúlyba kerüljön. Ezt az EU-ban tudják, hogy ez a tolvaj bármit megígér nekik, bármit elad nekik, bárhogy feláldozza a jövőnket, csakhogy tudjon még egy kicsit lopni. Ezért hozzák újra és újra olyan szituációba, amikor nyilánvalóvá válik a hazaáruló volta a saját jobboldali szavazótábora számára, vagy legalábbis az, hogy egy szánalmas balek csak, akit a brüsszeliek úgy vernek át, ahogy csak akarnak. Pénzt persze nem fog kapni, vagy ha kap is, akkor is csak töredéke lesz, ami max a túléléshez elég neki a következő választásokig, amikor már nem fog tudni miből osztogatni, de mégcsak ígérni sem semmit. Teljes az együttműködés a komprádor ellenzék és Brüsszel között ebből a szempontból, az árnyékkormány már valódi kormány Brüsszelnek és ők döntenek, velük tárgyalnak a nyugatiak, nem Orbánnal erről. Annyira, hogy a most nekünk megadandó töredéket is direktben fogják végül folyósítani az ellenzéki városoknak, amit nem nehéz megjósolni!

Nekünk jobboldaliaknak sincs értelme kiállnunk többé mellette, mert csak egy szánalmas vénember, aki nem tudja és nem is akarja megvédeni az országot. Meg kell szabaduljunk tőle és egy tökös, az ellenséggel, a Nyugattal keményen szembefordulni merő és tudó vezetőre van szükségünk. Aki többek között felszámolja a közpénzek példátlan pazarlását, szétlopását, hogy az egyensúlyba hozott költségvetéssel egy magabiztos, szuverén államként állhassunk szemben a Nyugattal a politikai vitáinkban! Orbán Viktor és tolvaj maffiája az egyetlen ellenségünk, ami árthat nekünk. A Nyugattal szemben megállja már a helyét Magyarország, megvan hozzá a gazdasági erőnk, de csak akkor, ha a közpénzek nem a haverokhoz folynak szét!
Én szóltam. Csak az itteni Orbán-imádók lepődnek meg az ilyesmin. Orbán és Magyarország kivégzése zajlik, a hájas vénember pedig csak asszisztál ehhez.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 979
14 062
113


Miért is NINCS??? Hmmm... :oops:

Sőt: A hazai jobb-oldalon/középen SEM a politikai választékban ??? :oops:

Sőt: Ezen a téren miért van szemmel látható együttműködés a két nagy politikus, politikai párt között??? :oops:

Például: A FIDESZ hallgatólagos jóváhagyásával végezték ki Schiffert ! ...és a Jobbikot is !!! :oops:


Hmmm... +sóhaj!


.
 
  • Tetszik
Reactions: Venom85

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 051
83 247
113
Miért is NINCS??? Hmmm... :oops:

Sőt: A hazai jobb-oldalon/középen SEM a politikai választékban ??? :oops:

Sőt: Ezen a téren miért van szemmel látható együttműködés a két nagy politikus, politikai párt között??? :oops:

Például: A FIDESZ hallgatólagos jóváhagyásával végezték ki Schiffert ! ...és a Jobbikot is !!! :oops:


Hmmm... +sóhaj!


.
Egyikért se kár. Én beszélgettem Schifferrel "amikor még volt valaki". Egy igazi kemény marxista libsevik, ződ köntösben. Van amit jól lát, mit kellene megváltoztatni, de ahogy változtatna rajta, az sokkal nagyobb probléma volna, mint az alapszitu jelenleg. Mellé fogalma sincs a gazdaság működéséről. Lesz rá pénz szinten tolja az elvakult hülyeségeket, de a mibű kapcsán annyi: lesz. Adóemelés, sávos adózás a mániája
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 051
83 247
113
Skandallum!
769119_501995_vargazoltan.jpg


Miért hal? Kaviárt mégse mondhatott a proliknak.
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 940
48 711
113

Ember

Well-Known Member
2022. április 21.
975
8 224
93
Neg 3000 Euros fizu. A volt nejen Becsben berel egy 45 m2-es lakast, amihez van 50 m2 terasz. Es meg nem panaszkodott a mevelhetesre... Vett klimaberletet, a kocsijat igy csak MO-i viszonylatban hasznalja, ritkan. Diplomas apolonokent dolgozik egy becsi korhazban....
Ő is tud róla, hogy a nejed volt a zárton?
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 176
26 880
113
Na, kijevbe megy az atlantista novák kata...
Arra tartjuk. A köztársasági elnök a magyar állam bohóca, bármit mondhat, hazudhat, mellébeszélhet, mert nem számít. Nincs semmilyen hatalma, éppcsak nem alkotmányos kelléke a pozíciójának a csörgősipka. Csak ezt nem feltétlen tudják a nyugatiak, ők simán hihetik, hogy jelentősége van. A hetvenötmilliárd Forintnak, amit az ukránoknak tervezünk ajándékozni viszont már nagyon is van jelentősége. Annak minden Forintjára szükségünk van itthon!
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 051
83 247
113
Na, kijevbe megy az atlantista novák kata...
Az ukránok provokálnak majd valamit, hátha Novák miatt összeveszünk a muszkával.

Ilyenkor Zselé nem fél, hogy ha már orosz ügynökök vagyunk, felrobban egy bomba? Vagy hogy Orbán küld Novákkal vmi GPS jeladót, a ruszkik meg ezt tudják? Ha már ruszki ügynökök vagyunk, és holmi Sirályoknak békaemberes sztorijai vannak az ötvenes évekből ... ;)
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 940
48 711
113
@PavolR - ártalmatlan NGOk, akiknek eszükbe se jut kormányt buktatni, ugye?

“…
Maroshegyinek 2014 júniusa és 2020 júliusa között a washingtoni Albright Stonebridge Group (ASG) munkatársaként kiemelt feladata volt, hogy Magyarországgal, illetve a jogállamisággal, a vitás kérdésekkel foglalkozzon, s ebben a minőségében közvetlenül dolgozott együtt Victoria Nulanddal, a hazánkkal nem igazán szimpatizáló volt európai és eurázsiai ügyekért felelős egykori államtitkár-helyettessel.”

Szvsz ha valaki nudelmannal együtt dolgozott, és köthető bármilyen hazai párt finaszírozásához, a minimum, hogy elveszik az állampolgárságát és kiutasítják.

Nematlantista nemügynök nemrágcsálók :(