K
Kopi2000
Guest
Nem köpdöstem le Őket, ezt nyilván Te is tudod, de így jobban hangzik a kommented...Biztos segített,hogy felvilágosult nyugatiasan leköpdösted őket....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem köpdöstem le Őket, ezt nyilván Te is tudod, de így jobban hangzik a kommented...Biztos segített,hogy felvilágosult nyugatiasan leköpdösted őket....
Nem köpdöstem le Őket, ezt nyilván Te is tudod, de így jobban hangzik a kommented...
Hajlamos vagyok többfajta szélsőségre, de a tényleges tettlegességre azért nem vetemednék csak úgy, provokálatlanul....Én ugy emlékszem ezt irtad az ukrán topikban,de persze a tévedés lehetősége nálam is fent áll.
Hozzád képest én férfi módjára vállaltam mindig, amit elkövettem. Azt is, amikor az oroszok elé köptem, Hévizen. Vállaltam 2 hónap kitiltást miatta, illetve az itteni rosszalló megjegyzéseket is....Ha úgy gondolod, hogy megsértettelek, küldjél privátban egy ügyvédi felszólítást és megadom a nevem és a címem... állok a becsületsértési ügyedbe bele!!!
..akkor ezek szerint komolyan kell venni azt is, hogy az OF haderejének, nem kell Csapnál megállnia, mehetnek nyugatabbra is. Ez is volt téma az RT-én, nem is olyan régen...Az RT-n is autonóm véleménnyel rendelkező értelmiségieket szoktak meghívni.
Azt ugye tudod, h a Nyugati Pályán-t az USA budapesti nagykövetsége hozta létre, tehát USA állami média, tehát USA állami propaganda?
Ezek ilyenek mind. Annak idejen ezek kevesebbert is vegeztek ki embereket vagy vitettek a gulagra.És ez az ember nagykövet volt, Magyarország érdekeiért. Orbánék alatt is ...
![]()
Szent-Iványinak tetszene, ha Brüsszel kardja által veszne a magyar
Hogy kinek szurkol Szent-Iványi István, az egykori demokratikus ellenzék, aztán a Szabad Demokraták Szövetségének (alapÃtó) tagja, legutóbb pedig Márki-Zay Péter miniszterelnök jelölt külügyi kabinetjének vezetÅje, liberális politikus a Magyarország és az Európai Unió...888.hu
Nekem is sokszor visszajonnek ezek a letiltott oldalak, csak a google dobalja fel.Ne is mond! Ezt a szart nem tudom letilteni facebookon! Állandóan előjön a hirdetésük, pedig bejelentettem már őket N+1 módon, letiltottam stb...
Erre mindig feljön ez a szar agitrop az üzenő falamon. De egy idegesítő banda ez![]()
A saját véleményüket mondták, nem az orosz vezetését. Látod, lehet saját véleményük, nem állami propaganda...akkor ezek szerint komolyan kell venni azt is, hogy az OF haderejének, nem kell Csapnál megállnia, mehetnek nyugatabbra is. Ez is volt téma az RT-én, nem is olyan régen...
Nekem nem, mert odakommenteltem, h az USA nagykövetség pénzeli őket, szóval fizetett propagandát olvasunk, és letiltottak örökre. Aztán egy ismerősöm ugyanezt kommentelte, és őt is letiltották. Hogy is szokta Clarissian tábornok mondani? Ááá, igen, Szabad-Világ.Ne is mond! Ezt a szart nem tudom letilteni facebookon! Állandóan előjön a hirdetésük, pedig bejelentettem már őket N+1 módon, letiltottam stb...
Erre mindig feljön ez a szar agitrop az üzenő falamon. De egy idegesítő banda ez![]()
Ha zsidózól vállald fel, de csak sunyin, fű alatt összekacsintva, mert hát az olyan zsidós lenne.Ez az újabb bizonyítéka annak, amit itt sokan mondanak, hogy nincs sajtó szabadság, és az M1-be sosem hívnak meg ellenzéki arcokat.
Hiszen az egyik legkártékonyabb, SZDSZ-es szörmók midó sem mehetett be oda... Jah, de. Sőt, 48 percig ronthatta ott a levegőt.
Ha zsidózól vállald fel, de csak sunyin, fű alatt összekacsintva, mert hát az olyan zsidós lenne.
Férfiasan, kemény pöccsel tessék csinálni, bele a közepibe!
Nyilván a keményen beleállok!És te e téren, hogy állsz a hülyeséggel?![]()
Ez tény.Nyilván a keményen beleállok!
Az a baja a Matolcsinak, hogy nem regisztrálhat már a HTKA-ra. Ha itt lenne, biztosan erőt merítene az itteni hurrá optimizmusból....Miket mond ez a Gyuri:![]()
Matolcsy: Bajban vagyunk, Magyarország válságközeli helyzetben van
A kormány rossz döntéseiről, a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országáról, megbomlott összhangról beszélt a jegybankelnök a gazdasági bizottság ülésén. „Aki csak bent volt, kapkodta a fejét”, „olyan érdekes volt, hogy nem lehetett felállni” – mondták a képviselők a Telexnek.telex.hu
„Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”
„Magyarország az egyetlen ország, amely több benzint és gázolajat fogyaszt, mint az energiaválság előtt”
Matolcsy azt is mondta, hogy az infláció nem „szankciós” vagy „háborús”, mert 2021 nyarától szökött fel az energiaárak emelkedése miatt.
És neki ehhez semmi köze...Miket mond ez a Gyuri:![]()
Matolcsy: Bajban vagyunk, Magyarország válságközeli helyzetben van
A kormány rossz döntéseiről, a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országáról, megbomlott összhangról beszélt a jegybankelnök a gazdasági bizottság ülésén. „Aki csak bent volt, kapkodta a fejét”, „olyan érdekes volt, hogy nem lehetett felállni” – mondták a képviselők a Telexnek.telex.hu
„Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”
„Magyarország az egyetlen ország, amely több benzint és gázolajat fogyaszt, mint az energiaválság előtt”
Matolcsy azt is mondta, hogy az infláció nem „szankciós” vagy „háborús”, mert 2021 nyarától szökött fel az energiaárak emelkedése miatt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..