Már nem Kuszaszemű Hülye a 444nek?A szocializmusba nem érdemes visszamenni! - videó Matolcsy parlamenti beszámolójáról
Az RTL videót közölt arról, ahogy Matolcsy minden eddiginél jobban lehúzza a kormány gazdaságpolitikáját.444.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már nem Kuszaszemű Hülye a 444nek?A szocializmusba nem érdemes visszamenni! - videó Matolcsy parlamenti beszámolójáról
Az RTL videót közölt arról, ahogy Matolcsy minden eddiginél jobban lehúzza a kormány gazdaságpolitikáját.444.hu
Ezer bocsánat bocsánat a tetszikért, abszolút véletlen volt és el is határolódok magamtól. Csupán szerettem volna megkérdezni, hogy az usa háborúinak a szankcióival is egyetértettél volna (egyetértenél)?Én is voltam nem olyan rég Hévízen egy estét (Kéktúrán aludtam ott, vicces hogy reggelivel-vacsorával alig volt több a szálloda mint máshol egy szoba turistaszálláson), és az összes vendéghez képest még mindig az oroszból volt a legtöbb. De az egész hely üres, jól bebaszott nekik a háború. Ott őszintén lehet sajnos a bombás szankció plakáton kirakni. (még ha én egyet is értek azzal, hogy ha valaki háborúzni kezd azt szankciózzuk meg)
Ugyan ez nálam is.Ne is mond! Ezt a szart nem tudom letilteni facebookon! Állandóan előjön a hirdetésük, pedig bejelentettem már őket N+1 módon, letiltottam stb...
Erre mindig feljön ez a szar agitrop az üzenő falamon. De egy idegesítő banda ez
Ettől? Semmit.Szdsz-es volt, mit vártál tőle?
Igen, egyetertettem volna. De engem nem szavaztattak meg róla.Ezer bocsánat bocsánat a tetszikért, abszolút véletlen volt és el is határolódok magamtól. Csupán szerettem volna megkérdezni, hogy az usa háborúinak a szankcióival is egyetértettél volna (egyetértenél)?
Oké, semmi extra.A szocializmusba nem érdemes visszamenni! - videó Matolcsy parlamenti beszámolójáról
Tordai hazudott és átvette az egész ballib sajtó:Oké, semmi extra.
Megint az ego. Ez most is csak a szokásos évek óta tartó vitája Matolcsynak Nagy Mártonnal, csak most a nobodybuilder Trolldai kivitte a nyilvánosság elé, mint ahogy a Jobbik szokta volt az ötletekkel, amit hall a Bizottsági üléseken, és azt "ellopja" a Fidesz.
Lapozzunk!
Passz. Inkább kihasználta, hogy pár napig nem kerül nyilvánosságra. De ma a komcsi tanárokat sorosjugendeket, pártfüggetlenül bevotte balhézni a parlamentbe. Nu, Bella Ciao!Tordai hazudott és átvette az egész ballib sajtó:
Mandiner
mandiner.hu
Köszi, hogy beraktad. Nagyon hasznos megnézni!Ellehet dönteni Tordai hazudott-e:
"Mit kell tenni ellene?Boros:
"Dezorganizálni akarják a magyar társadalmat, ami ellen a titkosszolgálatnak és a magyar kormánynak a leghatározottabban fel kell lépnie!"
(...)
"Egy hete folyik a hisztériakeltés, hogy a nyugati olajembargó milyen hatással van Magyarországra és készlethiány lesz. Pedig az embargó csak a tengeren hozott olajra vonatkozik, a vezetékesre nem. Utóbbiból a teljes orosz import mintegy 25 százaléka átszivárog a nyugati ellátásba, például Németországba, azaz ott sem eszik olyan forrón a kását. Az arabok most kétségtelenül fel fogják verni a Brent olaj árát, de az embargó egyáltalán nem indokolja meg az itthoni áremelést. Itthon a nép hülyítése folyik magas fokon; egy Holoda Attila nevű volt molos igazgató és egykori energiaügyi helyettes államtitkár különösen élen jár a rémhírkeltésben. Nem csoda, hogy az emberek megrohamozták a kutakat és elfogyott az üzemanyag."
(...)
"Nyilvánvaló amerikai érdek, hogy hisztériát keltsenek Magyarországon. Ha nincs üzemanyag, megbénul minden. Nem véletlen, hogy időnként lövöldöztetnek az ukránokkal a Barátság-kőolajvezeték környékén."
Boros Imre: Ezért a Molnak felelnie kell!
Nyilvánvaló, hogy a Molnál árat akarnak emelni és el akarják töröltetni a 480 forintos ársapkát, ezért mindent elkövetnek fű alatt. Pedig az általuk feldolgozott nyersolaj ára nem nőtt, hanem csö...www.vadhajtasok.hu
A cég tulajdonhányada 2010-ben 15,6%-ban magyar, 84,4%-ban külföldi.[2]Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)
A fityisz elmehet melegebb éghajlatra, ukri csicskák lettünk örvendezzetek!Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)
Napirend előtti felszólalásokkal folytatódott az országgyűlés munkája, elsőként Ungár Péter emelkedett szóra, aki megállapította, hogy a mostani ülésnap már tényleg az egyik utolsó ebben az ülésszakban, majd arról panaszkodott, hogy a kormány kommunikációja nem egyenes a szélenergia kapcsán, de...magyarjelen.hu
Én nagy naívan azt gondoltam, hogy a MOL az magyar cég, mennyi a magyar tulajdon abban a takony bandában?
Államosítani, de azonnal.A cég tulajdonhányada 2010-ben 15,6%-ban magyar, 84,4%-ban külföldi.[2]
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Matolcsynak nagyon sok mindenben igaza van. Az a baj, hogy az ellenzék jelentős részének az elmúlt 12 éves viselkedése (ti. mindent is rosszul csinál a kormány - csak akkor mégis hogyan nyertek még 3x 2/3-al, ugye erre a kérdésre ha válaszolnának, akkor önkritikát kellene gyakorolni, meg jó pár embernek el kellene tűnnie a közéletből) elvezetett oda, hogy építőjellegű kritikák nyílt megvitatására nagyon kevés tér maradt, ugyanis minden kritika - írhatni automatikusan - az ellenzéki besorolással ér fel, míg minden támogató hang, pedig a kormánynak történő szervilitással kerül azonosításra. Magyarán vagy mindenben támogatja az egyszerű ember a kormányt, vagy nem. Köztes út lényegében nincs, vagy csak marginálisan létezik. Ez sajnos egy komoly probléma, mely az országon belüli "árokrendszer" folyamatos mélyüléséhez vezet.Ellehet dönteni Tordai hazudott-e:
Tessék alaposabban átnézni azt a wiki-s lapot a tulajdoni hányad kapcsán.A cég tulajdonhányada 2010-ben 15,6%-ban magyar, 84,4%-ban külföldi.[2]
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Ok, nálam ez pozitív.Igen, egyetertettem volna. De engem nem szavaztattak meg róla.
Bár az afganisztáni bevonulásával egyetertettem, de elbasztak. És ott is ki kellett volna osztani az amerikai-ausztral rohadekoknak párszáz év börtönt hadbirosagon.
Jogállamban nem szokás. Tudja ezt ő is. Amugy sincs joga elmozdítani. Ha megszólal is -10% euró árfolyamban...Az ilyen szintű kibeszéléseket nem szokta OV tolerálni. Vmi majd lehet véletlen kiderül Gyuriról...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..