T
Törölt tag 1711
Guest
De fut jelenleg is hasonló project:
Úhh b+, választások környékén szinte napi szinten dobálták a postaládánkba ezt a szemetet, aztán varázsütésre elhalt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De fut jelenleg is hasonló project:
Annak talán nagyon rágós lehet mert tradicionálisan mindenféle stew/pörkölt készül belőle a svédeknél.Gyáá,mekkora rántott húsokat kiadna!
Én néha szoktam hallgatnia a Kossuthot, és a standard politikai/közéleti tartalmaktól eltekintve meglepően sok igényes kulturális, ismeretterjesztő jellegű műsort szoktak adni, amiket érdemes meghallgatni.Konkrétan nincs olyan ismerősöm, akik ezeket hallgatnák önszántukból.
Remélem nem következik be. Szeretnék még boxermotoros Subarut venni 20 év múlva isMai Index: Ezt csak így iderakom, hátha valaki érti: "
Korai még temetni a belsőégésű motorral
2035 után szinte csak károsanyag-kibocsátásmentes mentes gurulnak majd az utakon."
Mondjuk hallottam már sokféle halotti szertartásról, volt ahol sóval teli tányért is temettek a halottal, volt ahol virágot, de, hogy belsőégésű motorral temessenek valakit...
(Ha valaki tudja a megfejtést ne tartsa magában.)
Vehetni vehetsz csak nem temetkezhetsz vele.Remélem nem következik be. Szeretnék még boxermotoros Subarut venni 20 év múlva is
Remélem nem következik be. Szeretnék még boxermotoros Subarut venni 20 év múlva is
Azért 20 év múlva még nem leszek annyira öregVehetni vehetsz csak nem temetkezhetsz vele.
Tudom, ne is mond... Nagyon kevés model jön be hozzánk Európába. Nekem most 3 éves a Subarum, de sajnos ennek a modellnek a 2. generációját már nem fogják behozni Európába, mert a környezeti előírások miatt (euró 7-es) a japóknak már nem éri megNe az EU-ból indulj ki, elég megnézni a Subaru amerikai és európai oldalát...
Kell hozzá Discord account.A Midjourney kipróbálta már valaki?
Hogyan lehet beüzemelni, nem egészen értem, hogy milyen Discord és hogyan kell hozzá.
A videók alapján lejött, hogy mit tud. Csak meglevő sémákat tud összekombinálni.Kell hozzá Discord account.
Csatlakozol a Midjourney szerverhez, és az adott topikban lehet írogatni neki a parancsokat.
De sokat ne várj tőle. Azon kívül hogy boldog-boldogtalan erről csinál YT videót és megy az ömlengés, szakmai szemmel nulla.
Annyira AI hogy tud összegányolni absztrakt képeket (azt is szerencsével, sok órás próbálkozással), de fotó minőség vagy rendes grafika felejtő.
Ennyit tud az S-200-raHogy egyáltalán a témát felismeri-e, hogy mit kéne megrajzolnia. Hogy magát a rakétát egyáltalán felismeri. Na meg akkor ha én ADOTT szögből akarom a rakétát rajzoltatni, vagy radart, arra mit lép. Erős sejtésem, hogy a nagy büdös semmit.
Köszi, hogy megnézted, akkor megnézhetem egy más repüléses témára.Ennyit tud az S-200-ra
Kipróbáltam hogy tud-e nagyon egyszerű logo-t generálni, de még azt a szöveget sem tudta "leírni" amit a logo alá akartam. Lassan 20 éve gyártanak olyan szoftvereket ami a kézírást is átalakítja, ez még a begépelt szöveget sem tudta... És akkor még nem beszéltünk fotó minőségről, vagy vektorgrafikáról... Nagyon messze vagyunk hogy ez működőképes technológia legyen.Tisztán látszik rajta, hogy am nem létezik, azt nem tudja létrehozni. Ez az, amire egy valódi művész képes.