Roni, az hogy mennyi T-90M harckocsit veszítettek az oroszok, nekem nincsenek adataim. Egyet biztosan, azt tudom. Biztos, hogy fognak többet veszíteni, mert nem "csoda" harckocsik, kilőhetőek, mint bármelyik más harckocsik. Fogyóeszközök, viszont modernek, mint az M1A2 Abrams, Leopard-2A7, vagy Leclers, ennek következtében százalékosan kevesebb is lesz a veszteségük. De ha már megkérdezted, én is kérdeznék tőled valamit. Jelenleg mennyi T-90M harckocsi lehet Ukrajnában és milyen ütemben kapják a fronton lévők?
A galoppozásról. Véleményem szerint két oka lehet, hogy így száguldoznak. 1. Gyorsan kell pozíciót váltani, illetve előrevonásban. 2. Harcközben a mozgékonyság igen komoly előnyökkel jár.
Drón felderítés, Tornado-G, T-90M, aknavetősök
Orosz 152mm 2Sz3M Akácija önjáró lövegek harci munkája
Csinálják a dolgukat, bezzeg nálunk simán leépítettük őket. Ügyesek vagyunk, vajon mennyi hibás döntést hoztak az okos vezetőink, ami nem kicsit üt vissza.
Sz-300V4 nagy hatótávolságú csapatlég-, és rakéta védelmi komplexum 9A83M TELAR rakéta konténerei 9M83M rakétákkal. Látszik, hogy nem a mező közepén települnek
122mm 2Sz1 Gvozgyika önjáró löveg menetben
Pihenőben a gépesített lövész katonák, alias "bokorugrók", egy BMP-2 harcjárművön
Mi-28N harci helikopter bevetés előtt
Ukrán Sz-125 Nyeva kis magasságú honi légvédelmi rakéta osztály 5V27D (V-601D) rakétája 2022. novemberében