Mi ez a T90 rambózás egyedül, na meg városban? Nooormális?T-90M harckocsik a fronton
9N156-1 Kornet ATGW
Közel 30 éve többen azt jósolták, hogy leáldozott a harckocsi fegyvernemnek. Sokan le is építették rendesen, most meg szerintem reneszánszukat élik. Viszont mennyiség kell belőle és szerintem a légierőnél is. Jól kiképzett tartalékos állomány nélkül egy komoly háborút nem lehet megnyerni. Nem tudom, hogy jó pár kormány miért akar egyre jobban egymásra licitálni? A végén lehet, hogy pont ezért lesznek a legnagyobb pácban majd. Először ukránok ukránokkal harcoltak, de most már szinte mindenki benne van, vagy lesz. Nem lesz ez így jó. Most még mi kibicek vagyunk, de ha felrobbantják a játék termet, mi is megyünk a lecsóba.
Fog ott még nemsokára a lett és litván nagykövet is, de lehet a lengyel is követi őket.
A kérdésem az lenne, hogy minek álljon majd meg az orosz ha már felturbózta a gyártást, behívott rakat tartalékost, harci tapasztalatot szerzett a sereg, ha ez a kretén Európa elszórja a védelmi felszerelését? Ingyen behúzhatnak bármilyen országot. A végén még III. Károlyt se koronázzák meg, héló!
Mit kockáztat? Annyit, mint a nyugat, atomháború nélkül pedig kb. semmit. Főleg, mert kizárt, hogy atommal válaszoljanak. Elrettenteni, ja, jó az atom, de eddig aki tökös volt, az az orosz. Megtámadta Ukrajnát, pedig nem hitte volna sok mindenki. Na róluk tényleg el tudom képzelni, hogy atomfegyvert vetnek be, viszont max. vereség előtt. De az USA és az EU NATO ugyan miért atomozná le magát önként? Mire volt akkor jó a nagy ukránszeretet, ha a vége ugyanaz? Leesett ez nekik? Nem. Na ez a szomorú, a béke, amit kockáztatnak marhára törékennyé vált, és mindezt totál feleslegesen. A Baltiak önként mennek csatlakozni az Orosz Birodalomhoz, szinte harc nélkül, ha így folytatják ...