[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

327990681_1248586696005739_8742685769718368938_n.jpg

Ez egy dandár? Ez max 600 ember.
A bal oldali csoportosulást próbáltam megszámolni, az nekem 4x25 főnek tűnik. A többit ez alapján becsültem. :)

Természetesen nem az egész dandár van a képen, mert van aki szolgálatban van és van aki aznap adta le. És bár számokat nem mondhatok de nem pár tucat emberről van szó. És persze vannak akik itt ott amott vannak képzésen, szabadságon stb.

Annyi gond lehet, hogy pl 18 éveseknek még nem feltétlenül ajánlott megcsináltatni (ugyanis még romolhat).

Itt 18 éves kort ír. Valóban 21-22 éves koráig nő az ember, de a szemromlás inkább a tinédzserkori nagy növéskor van. Utána minimál. Nekem is így volt

Természetesen nem az egész dandár van a képen, mert van aki szolgálatban van és van aki aznap adta le. És bár számokat nem mondhatok de nem pár tucat emberről van szó. És persze vannak akik itt ott amott vannak képzésen, szabadságon stb.
Elméletileg mennyinek kéne lenne ennek a dandárnak ha teljesen fel van töltve?

egyébként prioritási listán vannak toborzás szempontjából. de nem egyszerű oda embert találni (magas kvalitások kellenek) vagy olyanok akik ezeket a kvalitásokat mg tudják szerezni... Célzott toborzásra kellene menni az ügyükbe ... csak ezt engedélyezni kellene meg némi támogatás a részükről (ami elöl nincsenek elzárkózva egyébként (Koller egyébként idevalósi ezért minekünk fokozottan kiemelt ügy.) Kiss József a 86 osok névadója.

"Szolgálati kontaktlencse", egy évre 40-75e HUF(tól indul), vagyis Mo-nak megfizethetetlenül drága!
Ez is egy megoldhatatlan probléma "számunkra"!
Nekünk ez a képességű "csapat" jutott! :hadonaszos:

.