[HUN] Airbus A319

gondolom A330-is megy még?
szerintem csak véletlenül mögé került egy nulla.
De megjegyezném, hogy ez azért piszok gyors reakció volt. És jó, hogy azonnal kéznél volt mindenki .... meg a gép is.
És nem az AN-26-on kell nyomorogni a segítségnek Törökországig...
Minden tiszteletem a résztvevőknek, és azoknak, akik ezt lehetővé tették!

De megjegyezném, hogy ez azért piszok gyors reakció volt. És jó, hogy azonnal kéznél volt mindenki .... meg a gép is.
És nem az AN-26-on kell nyomorogni a segítségnek Törökországig...
Mindkét Falcon Amerikában van (nem tudom mi lehet Columbus-ban, de az egyik már egy hete ott van), a másik A319 pedig épp karbantartáson... tényleg szerencse volt, hogy volt gép. Ha megérkezik a KC390, akkor majd javul a helyzet, azzal tudnak vinni gépeket/járműveket is.

Ehhez semmilyen gépből nincs elegendő, sem szállító, sem fighter, a DJ Bobo trainere meg irreleváns ezen a szinten.

Ennek kapcsán merült fel bennem, vajon a koronavírus járvány miatt a Honvédséghez szegődött pilóták a rendszerben vannak még?

Mindkét Falcon Amerikában van (nem tudom mi lehet Columbus-ban, de az egyik már egy hete ott van), a másik A319 pedig épp karbantartáson... tényleg szerencse volt, hogy volt gép. Ha megérkezik a KC390, akkor majd javul a helyzet, azzal tudnak vinni gépeket/járműveket is.

Az egyik Falcon-t legázolta a reptéren egy kiszolgáló jármű, megsérült, 1(-2) hét javítás, + szokásos "CIA-poloskázás"... :oops:

Ment Romolusz-ért a másik.

.

Micsoda adatok

• Tetszik
Reactions: fishbed and kw3v865
Tegnap vittek 10 tonna humanitárius segélyt Törökországba...

Fp9o_jKWwAAaOMO

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.