Ha jól emlékszem, ilyen se volt még... az egyik A319-es Ausztráliában van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sivatagi karavan - Kimenekítő művelet Szudánban...
SIVATAGI KARAVÁN – KIMENEKÍTŐ MŰVELET SZUDÁNBAN
Szudán a déli országrész 2011-es kiválásáig és Dél-Szudán néven független állammá alakulásáig Afrika legnagyobb területű országa volt, most „csak” a harmadik. Az országban az afrikai törzsi és az iszlám arab kultúra keveredik és miután 1956-ban felszabadult a brit fennhatóság alól, a demokratikus…airbase.blog.hu
Én nem mondtam ilyet, mivel fingom sincs, nem vagyok repülős és én nem láttam ezeket a gépeket mostanában.@krisss nem azt mondtad, hogy az Elbitet választottuk?
Izraeli rakétavédelmi rendszereket kaphatott a Magyar Honvédség
Az izraeli Bird cég bejelentette, hogy sikeresen felszerelte rakétavédelmi rendszerét egy meg nem nevezett európai légierő Airbus A-319-es szállítógépeire - írja az Infostart.www.portfolio.hu
A Bird közleménye mai.Én nem mondtam ilyet, mivel fingom sincs, nem vagyok repülős és én nem láttam ezeket a gépeket mostanában.
De mivel 2021-es cikkre hivatkozik én ezt nem venném kész pénznek.
Nem a KC-390-nel keveritek? Mert mintha azt mondták volna hogy arra is ez kerül, az Elbit helyett.Remelem, nem szart vettünk.
Az Elbit lett volna kézenfekvő.
Nem tudom.Nem a KC-390-nel keveritek? Mert mintha azt mondták volna hogy arra is ez kerül, az Elbit helyett.
Pedig legutóbb is te kérdezted a KC-390 topikban... 2024. február 9.Nem tudom.
Fórumkeresőt próbáltad már? 2022. június 8. , 2021. december 21.
Igen, és inkább kérdezek…..Pedig legutóbb is te kérdezted a KC-390 topikban... 2024. február 9.
Fórumkeresőt próbáltad már? 2022. június 8. , 2021. december 21.
mintha lephotoshopozták volna az összes jelzést a gépről...Bird AeroSystems hungry for more work after European DIRCM installations
Israel's Bird AeroSystems has completed the installation of its SPREOS direct infrared countermeasures and Aeroshield missile protection systems aboard several Airbus A319s for an undisclosed European customer.www.flightglobal.com
Mivel továbbra is "Undisclosed European customer" vagyunk, nem mintha lenne bármely más légierő Európában aki pont ezt a két típust üzemeltetné.mintha lephotoshopozták volna az összes jelzést a gépről...
Pedig pár hónapon belül tutira hozni fog olyan felvételt a média, amin ezek a gépek lesznek láthatóak rajta ezzel a kütyüvel. Ez is egy értelmetlen titkolózás...Mivel továbbra is "Undisclosed European customer" vagyunk, nem mintha lenne bármely más légierő Európában aki pont ezt a két típust üzemeltetné.
Bird AeroSystems hungry for more work after European DIRCM installations
Israel's Bird AeroSystems has completed the installation of its SPREOS direct infrared countermeasures and Aeroshield missile protection systems aboard several Airbus A319s for an undisclosed European customer.www.flightglobal.com
Mivel továbbra is "Undisclosed European customer" vagyunk, nem mintha lenne bármely más légierő Európában aki pont ezt a két típust üzemeltetné.
Pedig pár hónapon belül tutira hozni fog olyan felvételt a média, amin ezek a gépek lesznek láthatóak rajta ezzel a kütyüvel. Ez is egy értelmetlen titkolózás...