[HUN] Airbus A319

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
20 638
38 990
113
gondolom A330-is megy még?
szerintem csak véletlenül mögé került egy nulla.
De megjegyezném, hogy ez azért piszok gyors reakció volt. És jó, hogy azonnal kéznél volt mindenki .... meg a gép is.
És nem az AN-26-on kell nyomorogni a segítségnek Törökországig...
Minden tiszteletem a résztvevőknek, és azoknak, akik ezt lehetővé tették!
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 227
63 362
113
De megjegyezném, hogy ez azért piszok gyors reakció volt. És jó, hogy azonnal kéznél volt mindenki .... meg a gép is.
És nem az AN-26-on kell nyomorogni a segítségnek Törökországig...
Mindkét Falcon Amerikában van (nem tudom mi lehet Columbus-ban, de az egyik már egy hete ott van), a másik A319 pedig épp karbantartáson... tényleg szerencse volt, hogy volt gép. Ha megérkezik a KC390, akkor majd javul a helyzet, azzal tudnak vinni gépeket/járműveket is.
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
20 638
38 990
113
 • Tetszik
Reactions: Terminator

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
7 494
9 478
113
Ehhez semmilyen gépből nincs elegendő, sem szállító, sem fighter, a DJ Bobo trainere meg irreleváns ezen a szinten.

Ennek kapcsán merült fel bennem, vajon a koronavírus járvány miatt a Honvédséghez szegődött pilóták a rendszerben vannak még?
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 398
12 768
113
Mindkét Falcon Amerikában van (nem tudom mi lehet Columbus-ban, de az egyik már egy hete ott van), a másik A319 pedig épp karbantartáson... tényleg szerencse volt, hogy volt gép. Ha megérkezik a KC390, akkor majd javul a helyzet, azzal tudnak vinni gépeket/járműveket is.Az egyik Falcon-t legázolta a reptéren egy kiszolgáló jármű, megsérült, 1(-2) hét javítás, + szokásos "CIA-poloskázás"... :oops:

Ment Romolusz-ért a másik.

.
 

Brácsa

Active Member
2020. szeptember 10.
61
205
33
Micsoda adatok


 
 • Tetszik
Reactions: fishbed and kw3v865

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 227
63 362
113
Tegnap vittek 10 tonna humanitárius segélyt Törökországba...

Fp9o_jKWwAAaOMO